Originálny darček

Príspevok v téme: Originálny darček
chimichanga

Ahojte, chcel by som sa s Vami poradiť, chcel by som si začať s jednou babou. Je to na dobrej ceste poznáme sa dlho, už sme mali aj taký osobnejší kontakt spolu, vychádzame si aj keď sme trochu rozličné povahy. Je to taký vzťah že je sice trošku komplikovanejší no chcem ju. A chcel by som jej dať niečo originálne. Niečo naozaj pekné, čo by ju potešilo... no kvetina, bomboniera a tak su pekne ale chcel by som nejakú fakt dobrú radu. Hocičo originálne.
Ďakujem pekne za každú radu.

Ivona1

Je mnoho vecí, ktoré nás dokážu potešiť, ale ideálne je toho človeka dobre poznať, aby si vedel, aké má záľuby, čo má rád..niekto je viac praktický, niekto obľubuje viac darčeky pre potešenie.

sihkira

nieeee, cosi :D spravila som to preto, aby sa prekonal! a po com ste tak tuzili? ved my povedz, co si napriklad take dostala :) chcem vediet aj konkretne ;)

Bionetla

Sihkira a to si mu spravila, aby ta znenavidil? Hehe. U nas tiez dopadli vianoce, myslim, ze vsetci dostali to, po com tuzili.

sihkira

ahojte baby! tak ako dopadli vianoce? pacili sa originalne darceky, ktore ste svojim blizkym pokupili? a co ste im prevazne kupovali? ja som tomu mojmu drahemu kupila elektricku zubnu kefku a este jeden darcek, ktory pre neho bude riadnym zazitkom. skoci si z lietadla :D to bude riadna showka, kedze on sa boji aj vytahu :D

jancaa

@ketlenka ano, aj to ponukaju a teraz to maju dokonca vo vianocnej akcii. Pozri si: www.adrop.sk. To by si vcelku aj dobre usetrila...

ketlenka

vidis janca, toto ma vobec nanapadlo :// dakujem ti, ze si mi to poradila. idem hned pozriet, co by ju tak mohlo oslovit. viem, ze mi raz spominala, ze by chcela vyskusat ten surt v Tatralandii. aj to tam maju v ponuke??

jancaa

@ketlenka mas pravdu, ze uz je dost vysoky datum a keby objednas z netu, tak ti to asi uz nestihne prist. Ale vyskusaj si pozriet tu stranku Adrop.sk o ktorej sa tu bavime. Tam maju vela roznych zazitkovych darcekov a v podobe e-poukazu by ti to este poslali. Potom by si si ho uz len sama vytlacila a mala by si paradny darcek pre kamaratku, co ty na to?? To jedine ma v tejto chvili napadlo ti poradit..

ketlenka

baby pomoooc :/ mam jeden problem a to taky, ze na kamaratku som pri vyberani darceka uplne pozabudla a vobec neviem, co by mi este stihlo prist? lebo viem, ze vacsina internetovych stranok mali len do urciteho datumu, ze to este dorucia do Vianoc :/ velmi by som jej chcela nejaky zazitok darovat, kedze je to moja najlepsia kamaratka a zaroven ju aj povazujem za sestru, ktoru som vlastnu nikdy nemala. co by ste mi poradili? vopred dakujem za akukolvek radu!

jancaa

@Marcka_64 okey, tak mu to budem musiet povedat a hlavne budem na to musiet aj ja mysliet, aby to vyuzil do roka, aby sme zbytocne nemuseli platit za predlzenie. Dakujem ti za pomoc..

dandiena

Vôbec nemám žiadne skúsenosti @berca, keďže ja moc takéto zážitky neobľubujem, patrím medzi takých bojazlivých ľudí... Ale ako pozerám, tak @danecc ti poradila lietanie, tak objednaj to... Myslím, že akýkoľvek darček poteší, takže rozhodnúť sa musíš už len sama :) ...