Originálny darček

Príspevok v téme: Originálny darček
chimichanga

Ahojte, chcel by som sa s Vami poradiť, chcel by som si začať s jednou babou. Je to na dobrej ceste poznáme sa dlho, už sme mali aj taký osobnejší kontakt spolu, vychádzame si aj keď sme trochu rozličné povahy. Je to taký vzťah že je sice trošku komplikovanejší no chcem ju. A chcel by som jej dať niečo originálne. Niečo naozaj pekné, čo by ju potešilo... no kvetina, bomboniera a tak su pekne ale chcel by som nejakú fakt dobrú radu. Hocičo originálne.
Ďakujem pekne za každú radu.

marcka_64

@duma:-)

Vôbec mi nevadí, že nie si muž:-D Som veľmi rada, že si mi odpísala a niečo už aj poradila:-) A ty si mu teda čo na jeho narodeniny teraz kupovala? Veď ja viem, že takéto zážitkové sú najlepšie, ale ja sa o neho bojím:-/ Čo ak sa mu niečo stane napríklad pri tom zoskoku??

duma

Nie som sice muz @marcka_64, ale rada ti poradim, kedze moj manzel mal 1.9. narodeniny. Pokial ma tvoj drahy dar adrenalin, tak by si mu mohla vyskusat kupit napriklad tandemovy zoskom padakom alebo nejaky vyhliadkovy let balonom, napriklad nad horami, ked aj tie ma rad. Ci to uz si mu niekedy darovala? Je vela zazitkovych darcekov, ktore mu mozes darovat. My s drahym si len take davame a je to super :)

marcka_64

Ahojte:-)

Môj drahý bude mať za mesiac narodeniny, okrúhliny:-) Chcela by som mu vymyslieť nejaký originálny darček, ktorý by ho potešil. Má rád adrenalín a zároveň aj hory. Čo by ste mi poradili? Čo by Vás muži najviac potešilo? Za všetky rady vopred ďakujem;-)

karinibova

my sme s priatelom tiež začínali najskôr ako velmi dobrý kamaráti, rozumeli sme si, a raz mi dal len tak ako darček strieborné srdiečko s jeho odtlačkom prstu, malo to pre mna taký hlbší význam a to asi aj nakoniec prhĺbilo náš vztah tam kde je teraz :)

hio123

ja by som skôr poslal ten list s vyznaním lásky to je dobre keď je vyznáš city na papier a môžeš vymyslieť vlastnú báseň len o nej to by si ju totálne dostal..

Slobodna

Ja by som si vybrala tu centrifugu a zoskok padakom :)
Vymysli nieco originalne, prirodzene, na co budete so smiechom dlho spominat.
Hlavne nieco svojske, osobite, co bude vas dvoch, ci ju vystihovat. Ty ju poznas lepsie, vies, co ma rada a po com tuzi.

Mesačný princ

Taký zážitkový darček je super. podľa toho koľko máš ale sú rôzne...vznášanie sa v centrifuge, let balónom, výlet loďou, zoskok padákom, dovolenka...neviem ale toto je podľa mňa to, čím by si určite prekvapil.

Alebo niečo daj spraviť bilboard kde bude napísané, všetko čo cítiš.

Kto vie, ja by som išiel touto cestou. Ale ak sa veľmi nepoznáte, tak jej napíš list, zamilovaný list. Naozajstným písmom a pošli ho poštou. To sa už dnes nenosí a určite zaboduješ.

A nenechaj si radiť. to, čo vymyslíš ty bude 100 x lepšie ako nejaká rad od druhých ľudí, ktorí ju nepoznajú.