Ahojte, chcel by som sa s Vami poradiť, chcel by som si začať s jednou babou. Je to na dobrej ceste poznáme sa dlho, už sme mali aj taký osobnejší kontakt spolu, vychádzame si aj keď sme trochu rozličné povahy. Je to taký vzťah že je sice trošku komplikovanejší no chcem ju. A chcel by som jej dať niečo originálne. Niečo naozaj pekné, čo by ju potešilo... no kvetina, bomboniera a tak su pekne ale chcel by som nejakú fakt dobrú radu. Hocičo originálne.
Ďakujem pekne za každú radu.
Originálny darček
Julka nie, okrem toho mu uz nejdem nic ine kupovat. Ved presne, je to dost hodnotny darcek, to mu musi stacit. A ked tak, tak mu kupim iba nejake ponozky do 5 € este. Vobec neviem, ci maju nejake vianocne balenie. To zistim, az ked ten zazitok odbjednam a pride mi to domov. Skusim to ale nejako vyzistit, oki?
A este okrem toho mu ides nieco kupovat Elizabet? Ci dostane iba tento jeden darcek? Lebo ako je dost hodnotny. My si vacsinou tak do 50-100€ kupujeme medzi sebou. Este som sa ta chcela spytat, ci maju aj nejake specialne vianocne balenie, hm? Lebo to by sa mi celkom pacilo, keby som to uz nemusela nijako balit :)
Sokollka ked vie, tak to je potom fajn...
Doba dodania poukazu zalezi od toho, aky sposob dorucenia si zvolis..
V ponuke maju:
- epoukazy - ktore dostanes na e-mail hned po objednavke..
- expresnu balikovu sluzbu - dorucenie do 2 pracovnych dni..
- osobny odber v zasielkovni - dorucenie do 3 pracovnych dni..
- osobny odber v Bratislave - pripravene to je do 2 pracovnych dni..
- a potom maju este dorucenie aj do Ceska a to je tiez 2 prac. dni..
Julka vyslo ma to 69,99€ na 15 minut/15 km. Bolo v ponuke aj 30 minut/30 km ale to stalo az 89,99€, co mi prislo uz dost vela. A tychto 15 minut mu snad bude stacit :)
Kolko ta to vyslo Elizabet ak to nie je tajne?
dúfam, že sa neurazí. on vie, že som trochu šialená, takže to snáď pochopí s humorom :-D :-D áno? tak ty máš potom viac skúsenosti ako ja :-) ja som u nich ešte nič neobjednávala. mohla by si mi aspoň napísať, do koľkých dní mi príde domov ten poukaz od objednania?
Jazdu na mustangu som mu vybrala Berca. On ma velmi rad rychle auta a potom adrenalin, lenze s tym nie som moc stotoznena, tak to mu ani kupovat nechcem zatial. Ale som si ista, ze jeho aj tento darcek potesi :) :) Vsak tak tiez kukni tu stranku a kup mu poukaz na nejaky zazitok. To su podla mna najlepsie darceky ;)
A aky si mu vybrala?? Uz zacinam aj ja premyslat, co tomu mojmu, no vobec neviem:-(:-/
Dakujem Robert za odpoved. Potesil si ma, ze posielaju do zasielkovne. V poslednej dobe to dost vyuzivam :) Uz mam vybraty zazitok pre draheho na Vianoce :) ;) Este to musim ale zakupit, no to je este cas, aby mu poukaz platil co najdlhsie do buduceho roka. Takyto darcek vobec nebude cakat :D
Sokollka a nebojis sa, ze sa tvoj muz urazi?...
Lebo moj by darcek v podobe toaletneho papiera asi nerozdychal:D..
No co sa tyka stranky adrop.sk, tak z nej som uz zopar darcekov kupila muzovi a aj bratovi...
Oni maju velmi radi zazitkove a adrenalinove darceky a na tej stranke je ich kopu...