Ahojte, chcel by som sa s Vami poradiť, chcel by som si začať s jednou babou. Je to na dobrej ceste poznáme sa dlho, už sme mali aj taký osobnejší kontakt spolu, vychádzame si aj keď sme trochu rozličné povahy. Je to taký vzťah že je sice trošku komplikovanejší no chcem ju. A chcel by som jej dať niečo originálne. Niečo naozaj pekné, čo by ju potešilo... no kvetina, bomboniera a tak su pekne ale chcel by som nejakú fakt dobrú radu. Hocičo originálne.
Ďakujem pekne za každú radu.
Originálny darček
Berca lietanie v hurricane factory je brutalne, to ti jednoznacne odporucam! Boli sme s drahym, kedze som mu to kupila na narodeniny a paradne sme si to tam uzili. Objednavala som mu to tiez cez tu stranku adrop.sk. U nich to bolo rychle, kedze som sa na poslednu chvilu rozhodla, ze toto bude vhodny darcek pre neho.
Vies co dandiena celkom ma oslovil motorovy paragliding alebo lietanie v tom huricane factory, co je v Liptovskom Mikulasi. Tak uvidim, pre ktory sa rozhodnem. Ak mas nejake skusenosti, tak porad :-)
@jancaa:-)
Musí si to ustriehnúť a keď vie, že to do limitu nestihne, tak sa poukaz dá predĺžiť za poplatok. U nich sa dá predĺžiť na 2 mesiace za 8€, na 6 mesiacov za 16€ a na rok (12 mesiacov) za 24€.
@Marcka_64 a ked si nahodou poukaz nestihne uplatnit, tak co sa stane? Prepadne alebo sa da nejako predlzit?...
@irga85:-)
Oni spracujú objednávku dosť rýchlo. No platnosť ti plynie odo dňa objednania, takže ak objednáš dnes 9.12.2019, tak platnosť poukazu je do 9.12.2020. Poukaz posielajú aj e-mailom, ten dostaneš hneď po objednaní alebo keď si dáš aj darčekovú poukážku, tak tú posielajú kuriérom a to väčšinou trvá tak 2 dni. A obidva zážitky sú super, rozhodnúť sa musíš sama, no tandemový zoskok je isto viac adrenalínový. Má tvoj chlap rád adrenalín?
baby koľko u nich trvá, pokiaľ spracujú objednávku? kedy najneskôr kupovať vianočný darček? lebo chcem, aby mu budúci rok čo najdlhšie platil. chcem drahému kúpiť buď let balónom alebo tandemový zoskok. čo viac odporúčate? čo je lepší zážitok?
Aké máš tipy @berca?... pochváľ sa :) ...
Hm, tak to si mu brutalny darcek vybrala! ;-) Uz som aj ja lustrovala stranku adrop, uz mam aj nejake tipy, musim sa uz len rozhodnut, ktory bude najlepsi :-)
Aj mne pls poraďte nejaký originálny darček. Vôbec neviem, čo mám svojmu chlapovi kúpiť na Vianoce://// On tvrdí, že nič nepotrebuje a že mu nemusím nič kupovať ale ja ho niečím potešiť chcem!
Aj som si myslela Elizabet :) Dobre, budem rada, ked mi to zistis, dakujem ti ;)