Originálny darček

Príspevok v téme: Originálny darček
chimichanga

Ahojte, chcel by som sa s Vami poradiť, chcel by som si začať s jednou babou. Je to na dobrej ceste poznáme sa dlho, už sme mali aj taký osobnejší kontakt spolu, vychádzame si aj keď sme trochu rozličné povahy. Je to taký vzťah že je sice trošku komplikovanejší no chcem ju. A chcel by som jej dať niečo originálne. Niečo naozaj pekné, čo by ju potešilo... no kvetina, bomboniera a tak su pekne ale chcel by som nejakú fakt dobrú radu. Hocičo originálne.
Ďakujem pekne za každú radu.

sokollka

škoda, že si si to nevšimla, lebo to vyzerá brutáááálne :-D :-D normálne uvažujem, že nejaký zážitok vyberiem drahému na vianoce a dám mu to v tejto podobe, aspoň sa pobavíme :-D :-D :-D :-D super, tak to som rada, že sa darčeku potešil :-)

robreert

Ivca pokiaľ mu to budeš pripomínať, tak to stihne:D Podľa mňa bude prekvapený ale na druhej strane rád, že trochu adrenalínu zažije:D Koľko si platila?

marcka_64

@sokollka:-)

Nie, to som neobjednávala. Po pravde som si to ani nevšimla. Normálne len darčekový poukaz v podobe kartičky mi poslali a to som mu darovala:-) A teraz prejdem na jeho reakciu:-D Bol veľmi prekvapený, že som niečo takéto vymyslela a samozrejme, že sa aj riadne potešil. Takže vôbec neľutujem, že som takýto tip darčeka zvolila:-)

sokollka

tak dúfam marcka, že nám sem prídeš potom napísať, aká bola jeho reakcia :-) a pozerala som, že oni to darčekové balenie balia aj do toaletného papiera, to si asi neobjednávala, že?? ma to zaujalo, že aká haluz :-D :-D

marcka_64

@golla:-)

Dlhšie som sa neozvala za čo sa ospravedlňujem ale riešila som ten darček:-) Už ho mám kúpený, zabalený a môžem ti prezradiť, že som mu vybrala kurz lezenia na skalách:-) Už tak dávnejšie mi spomínal, že by si to chcel vyskúšať a keď som to zbadala na tej stránke, tak som viac ani nerozmýšľala. Aj cena bola prijateľná. Som zvedavá, aká bude jeho reakcia. Zajtra ma narodeniny, tak mu idem dnes ešte upiecť tortu;-):-P

ivcaP

@robreert- to nechapem, ako to nemohli stihnut :D Snad to mojho draheho pripad nebude, lebo som vcera pozerala tu stranku adrop.sk a vybrala som mu tam tandemovy paragliding, na vianoce mu to dam. Som velmi zvedava, ako bude reagovat, lebo este nikdy som mu nic podobne nedarovala :D Bude to sranda istotne :D

robreert

Ivca je to dlhá doba ale poznám aj takých exotov, ktorý to jednoducho za rok nestihli vyčerpať a museli si predlžovať platnosť:D

Elizabet presne, dobre si napísala, 12 mesiacov je tak akurát:) Čo sa týka tých poukazov, tak posielajú kľudne aj poštov. V nákupnom košíku si zvolíš, či chceš poslať kuriérom alebo do zásielkovne. A máš to:)

Elizabet22

Mas pravdu Robert, rok je dost dlha doba. Som rada, ze platnost je taka dlha. Lebo niektore stranky maju kratsiu a to bohvieco nie je, ked sa clovek musi nahanat a potom si za dalsi poplatok predlzovat, ked to nestihne. A ako posielaju darcekove poukazky? Iba e-mailom alebo aj postov?

ivcaP

@robreert- rok je dost dlha doba na vycerpanie poukazu a preto sa cudujem ludom, ktory si za rok nestihnu najst cas, aby si zazitok vyskusali a uzili, no nie je tak?

zampana

ziadost o ruku, to ste ma teraz pobavili :D ked neviete co, tak si chlapi poklaknite a mate po probleme :D to je take hrozne podla mna! uz radsej nejaky ten zazitok a ziadost nechajte na iny den, ked to zena nebude cakat :D :D