Originálny darček

Príspevok v téme: Originálny darček
chimichanga

Ahojte, chcel by som sa s Vami poradiť, chcel by som si začať s jednou babou. Je to na dobrej ceste poznáme sa dlho, už sme mali aj taký osobnejší kontakt spolu, vychádzame si aj keď sme trochu rozličné povahy. Je to taký vzťah že je sice trošku komplikovanejší no chcem ju. A chcel by som jej dať niečo originálne. Niečo naozaj pekné, čo by ju potešilo... no kvetina, bomboniera a tak su pekne ale chcel by som nejakú fakt dobrú radu. Hocičo originálne.
Ďakujem pekne za každú radu.

robreert

Elizabet platnosť kupónu je 12 mesiacov a v prípade, že si to do roka nestihla absolvovať, tak sa dá poukaz aj predĺžiť ale už za poplatok. Postup je taký, že zadáš kód poukazu do formulára, ktorý majú na stránke a vyberieš si o koľko mesiacov si to chceš predĺžiť. Podľa toho sa odvíja aj cena. No myslím si, že rok je dosť dlhá doba na to, aby sa človek odhodlal a zážitok si poriadne užil:D

Elizabet22

Mozem sa spytat, aka je u nich platnost poukazu? A v pripade, ze ho clovek nestihne vyuzit, da sa nejako aj predlzit? Ak ano, tak ako? Za odpovede vopred dakujem.

robreert

Cez tú stránku som už aj ja kupoval zopar zážitkových darčekov. Naposledy kamošovi, ktorý v lete oslavoval 30 rokov. Poskladali sme sa mu na kurz prežitia. Už ho aj absolvoval a pochvaloval si:D

Golla

áno, je to slovenská stránka :) kukni a potom daj vedieť, či si aj niečo vybrala. ak už nebudeš vedieť z toho množstva vybrať, čo tam oni majú, tak už neviem, noo :D

Golla

ahoj marcka :) poznám jednu fajnovú stránku, ktorá ponúka originálne zážitkové darčeky. už som cez nich viac takýchto darčekov kúpila a zakaždým som bola spoko :) skús si pozrieť, adrop sa volajú. možno ti tam padne do oka niečo, čo tu nebolo ani len spomenuté. oni toho fakt veľa ponúkajú ;)

marcka_64

@roxymila:-)

Máš pravdu, že by som na takéto veci nemala ani myslieť. Ale tak stále máš také obavy, čo ak náhodou niečo. A aký napríklad? Veď poraď konkrétne!

@Richardoss:-)

Fúha, tak ty si riadne odvážny, máš môj obdiv!

Richardoss

Mna by napriklad potesil zoskok z lietadla a chvilku aj volnym padom a potom, aby sa otvoril padak. To by bol pre mna najvacsi zazitok! A isto mu vyber nejaky takyto darcek, je to sto krat lepsie ako nejaka hmatatelna blbost.

roxymila

Marcka a čo by sa mu také malo stať? Na takéto veci nemôžeš hneď myslieť, lebo to privoláš. A keď sa tak strašne bojíš, tak mu vyber nejaký menej nebezpečný zážitkový darček. Veď je ich koopu na internete.