Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Imunita u detí

Domenikkes

Ahojte. Chcela by som obnovit tuto temu a opytat sa vlastne na to iste. Co na imunitu u deti? Teraz je toho strasne vela, kazdy v okoli je chori a kazdy ma este k tomu aj nieco ine. Chripka, prechladnutie, angína, dokonca aj žltačka.... Tak by som rada nejakú prevenciu.

Silvinka889

my tiez ficime na Martankoch ImunoForte a som spokojna. Nehovorim, ze deti nemavaju bezne prechladnutia, ale to je myslim normalne... No odkedy im davam martankom imunoforte, tak mam pocit, ze je to ovela menej caste a aj vsetky kasliky a sopliky rychlejsie prejdu...

romca4321

Moje deti si uz kazde rano sami vypytaju Martankov :))) tiez som tomu neverila, ze take „cukriky“ mozu pomoct, ale dcera ani syn neboli chori uz od marca. Klop-klop. :))

Martina84

Ja dávam dcérke Immune Akut sirup s bazovou prichutou, ktorý jej veľmi pomohol pri oslabenej imunite a na akutnu podporu imunity.

imunax

Ja na posilnenie imunitu užívam doplnky Imunax, koré sú na prírodnej báze a maju na môj zdravotný stav naozaj vznikajúce účinky. Vrelo odporúčam. Pre viac info link: imunax.sk

Lenka41

ja som od troch rokov dávala deťom cordyceps, je to liečivá huba na imunitu a tiež iné problémy. Prežili sme školku a teraz už školu s minimálnymi problémami. Je to fakt super a začína to byť rozšírené. Treba ale kupiť kvalitu. Ja som verná už dlhé roky výrobkom od Aloha medicinals ktorý majú na slovensku zastúpenie na www.immunityassist.sk Super obchod,rýchle jednanie..
Lenka