Ahojte chcem sa opýtať či dávate deťom niečo na posilnenie imunity ked nastúpili do škôlky alebo školy.
Imunita u detí
Aj preventívne každý rok pred zimou ho dávaš?
Citam, ze sa ma davat mesiac tak a potom mensie mnozstvo. Ale ako dlho to treba uzivat potom vlastne?
aha, to uz su v tom rovno aj prebiotika? to je super, ja som minule zvlast davala.
leosik tomu ver, ze to tak byva :-D u nas taky kalciovy sirup napriklad vobec nehrozi, to som proste vzdala. teraz okrem zlozenia a vysledkov sledujem aj to pri kupe, ze ako co chuti :-D
zemanuela a co sa vam osvedcilo? co uzivate?
Ale tak asi mu to aj chutí, nie? Inak by bol asi boj :D Väčšinou to tak býva.
no ja mam co robit, aby si ho moje dieta dalo aspon vtedy, ked ma kasel a nie este preventivne, aby som ho donutila cibulovy sirup uzivat. aj kvoli tomuto sme toho uz vela poskusali, co sa tyka vitaminov, gumikov, sirupov na imunitu a podobne. teraz mame jeden, teda vlastne dva, co mame doma uz niekolky raz. ze to uz mame take osvedcene, ze aj zaberaju a nie su namietky, ked si ich ma dat.
hej, presne, cibulovy sirup je super vec, ale asi zalezi aj od toho, ako to komu sadne. niektore deti ho uplne v pohode vypiju a ine ani za svet ? ja ho davam hlavne pri kasli, ale na imunitu skor probiotika a vitamin D.
Ale áno, dáva sa aj preventívne, keď je všade naokolo veľa chorôb. Na imunitu.