Ahojte chcem sa opýtať či dávate deťom niečo na posilnenie imunity ked nastúpili do škôlky alebo školy.
Imunita u detí
na imunitu detí je super hliva s rakytnikom imunit, tym mojim dvom ratolestam celkom pomaha :)
mala ked zacala do jasli chodit tak hned bola chora - doktorka mi s antibiotikami odporucila aj biolac baby kvapky aby ju nebolelo brusko a davam jej to doteraz na imunitu. odvtedy mi antibiotika nebrala iba nejake spoliky a kasel mala
My doma uzivame wobenzym. Berieme ho uplne vsetci, manzel, deti aj ja a sme s nim velmi spokojni. Uz nebyvame chori
Od troch rockov deti mozu. Co je pri tomto asi dost velkou vyhodou, lebo malo ktore taketo produkty na imunitu mozu aj deti.. :) My tiez sme boli na tom rovnako furt nejaky problem, ale nastastie teraz sme na tom dobre.
Od koľkých rokov môžu deti takéto vitamíny na imunitu? :) malá chodí prvý rok do školy a skoro stále ju musím nechávať doma, čo raz kašle, potom zápal močových ciest a stále niečo.
ano ten som jej dal. Dobre tak jej ho este necham, ved aj teraz ked uz isla medzi deti tak snad ju to aspon udrzi a nevylahne hned po tyzdni :)
berie profizym? na tvojom mieste by som jej ho este nevysadzala. Predsa to treba este preliecit a moze ho brat aj ako prevenciu, takze ziadne obavy z toho, ze ho bude brat dlhodobo. :)
potom uz ked jej fit jej to mozem vysadit ci ako?