Imunita u detí

hrankovian

co sa tyka tych vitaminov, ja sa tiez nebojim dat ich po jedle, vacsinou to deti dobre znasaju a aspon sa lepsie vstrebavaju. len davam pozor, ak ma tych vitaminov viac, niektore sa mozu navzajom ovplyvnovat, tak sa snazim to trochu rozumne rozdelit cez den.

nomarienka

my sme to tak spravili parkrat...ked som videla, ze je v triede „epidemia“, radsej som maleho nechala par dni doma..jasne, nejde to takto vzdy, hlavne ked clovek pracuje, ale pokial sa da... par dni oddychu a imunita si aspon trochu vydychne.

matka010

pri liekoch to beriem, ale pokiaľ ide o vitamíny a vitamínové doplnky, tak to je úplne niečo iné. nestretla som sa s nejakými zlými reakciami pri takýchto veciach.

hrankovian

idealne je dat ho bud s jedlom alebo po jedle, asi je to aj taky „bezpecny stred“, ked clovek nevie, ci to moze ist nalacno. a aj tak je to len par ml, to nie je ako nejake tazke lieky, pri ktorych sa to vobec neodporuca.

mironella

nomarienka Asi sa moze stat, ale ja som sa s tymto este nestretla. Mozno aj preto, lebo si davam pozor na to, co kupujem. Aj v lekarni si vzdy pytam nieco s prirodnym zlozenim, ked je na vyber :-)

MiChalinka

Vies, ale najhorsie na tom je, ze niekedy sa mozes o tu imunitu snazit ako vies a potom pride do skolky mamicka s dietatom, ktore je usoplene, pokasliava a je to. Niektori ludia su fakt mimo.

barborica

Tak to je veľmi slušný výkon ti poviem. Moje deti sú na tom podobne, musí byť, keď ich niečo chytí. Ale niektoré tie mamičky v škôlke, ako sa vedia čudovať a byť doslova naštvané, že ich dieťa zase soplí alebo kašle, ale pritom keď sa bavíme, čo im dávajú, tak povedia že nič, že však načo, to zvládnu. Tak potom nech sa páči.

hrankovian

no ja ho davam dcerke odkedy zacala chodit minuly rok do skolky v septembri a musim si zaklopat, chora este nebola.

MiChalinka

Tak ja radsej detom nedavam nic nalacno, proste pre istotu. Viem, co to robi so mnou, tak naco riskovat zbytocne:)