Ahojte chcem sa opýtať či dávate deťom niečo na posilnenie imunity ked nastúpili do škôlky alebo školy.
Imunita u detí
Vies, ale najhorsie na tom je, ze niekedy sa mozes o tu imunitu snazit ako vies a potom pride do skolky mamicka s dietatom, ktore je usoplene, pokasliava a je to. Niektori ludia su fakt mimo.
Tak to je veľmi slušný výkon ti poviem. Moje deti sú na tom podobne, musí byť, keď ich niečo chytí. Ale niektoré tie mamičky v škôlke, ako sa vedia čudovať a byť doslova naštvané, že ich dieťa zase soplí alebo kašle, ale pritom keď sa bavíme, čo im dávajú, tak povedia že nič, že však načo, to zvládnu. Tak potom nech sa páči.
no ja ho davam dcerke odkedy zacala chodit minuly rok do skolky v septembri a musim si zaklopat, chora este nebola.
Tak ja radsej detom nedavam nic nalacno, proste pre istotu. Viem, co to robi so mnou, tak naco riskovat zbytocne:)
nemyslim si, aspon podla obrazka tu, co som vylustila zlozenie, tak to vyzera fajn. ziadne umeliny, ziadne zbytocnosti.
a nie je to tazke na zaludok? ako niektore lieky, ktore by sa nemali nalacno davat. ci nemoze mat z toho dieta nejake tazkosti
Napriklad ja robim tak, ze kazdym na jesen, ked uz je take ochladenie a zhorsi sa pocasie, tak zacnem davat vitaminy a taketo kadeco na imunitu. A nie len teda detom. To uz mam overene, ze najlepsie je takto hned zacat a necakat na prve sopliky.
Aj preventívne každý rok pred zimou ho dávaš?
Citam, ze sa ma davat mesiac tak a potom mensie mnozstvo. Ale ako dlho to treba uzivat potom vlastne?
aha, to uz su v tom rovno aj prebiotika? to je super, ja som minule zvlast davala.