Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Imunita u detí

MiChalinka

Vies, ale najhorsie na tom je, ze niekedy sa mozes o tu imunitu snazit ako vies a potom pride do skolky mamicka s dietatom, ktore je usoplene, pokasliava a je to. Niektori ludia su fakt mimo.

barborica

Tak to je veľmi slušný výkon ti poviem. Moje deti sú na tom podobne, musí byť, keď ich niečo chytí. Ale niektoré tie mamičky v škôlke, ako sa vedia čudovať a byť doslova naštvané, že ich dieťa zase soplí alebo kašle, ale pritom keď sa bavíme, čo im dávajú, tak povedia že nič, že však načo, to zvládnu. Tak potom nech sa páči.

hrankovian

no ja ho davam dcerke odkedy zacala chodit minuly rok do skolky v septembri a musim si zaklopat, chora este nebola.

MiChalinka

Tak ja radsej detom nedavam nic nalacno, proste pre istotu. Viem, co to robi so mnou, tak naco riskovat zbytocne:)

kristiyna

nemyslim si, aspon podla obrazka tu, co som vylustila zlozenie, tak to vyzera fajn. ziadne umeliny, ziadne zbytocnosti.

nomarienka

a nie je to tazke na zaludok? ako niektore lieky, ktore by sa nemali nalacno davat. ci nemoze mat z toho dieta nejake tazkosti

mironella

Napriklad ja robim tak, ze kazdym na jesen, ked uz je take ochladenie a zhorsi sa pocasie, tak zacnem davat vitaminy a taketo kadeco na imunitu. A nie len teda detom. To uz mam overene, ze najlepsie je takto hned zacat a necakat na prve sopliky.