Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Imunita u detí

45sara45

Ved jasne, aj so sebou ked si to mas brat niekam, tak tabletky su praktickejsie, to si das hocikedy, hoc aj v aute. Neviem si predstavit, ako si tam budes davkovat sirup.

zemlicka32

tak pre mna je jednoduchsie uzivat tablety ako sirup napriklad. mozno to ma niekto inak, ale tabletu rychlejsie prehltnes, velakrat ani zapijat netreba :D

prieskumnicka

- semario - No jezis. Milion produktov. Zalezi ci chces len konkretny vitamin alebo nieco, kde bude zahrnute toho viacej...

kamcika

Tak ja myslím, že to treba doužívať celé. Však aj lieky keď nejaké užívaš, tak asi ich doužívaš a nie že v polke prestaneš a budeš čakať na zázrak.

hanuschka

Mam otazku - treba ho douzivat cely alebo len cast alebo ako to je? Viem, ze vacsina takychto sirupov funguje tak, ze ked s nimi zacnes, tak ho treba dobrat, ale tak tento moze byt iny.

biatlonistka7

Skús tento sirup, ono aj keď už tie sople má, tak je fajn ho dávať, lebo liečba potom trvá výrazne kratšie ako bez neho.

kikca1988

Potrebujem vyskusat, lebo tiez uz sme celkom doma zufali, co sa chorob tyka. Vkuse si nieco prinesie mlada zo skoly.

robreert

A to nie je neskoro, keď už má dieťa sopeľ?
Môj syn je dosť často soplavý, to stačí, že sa troška vonku ochladí a dovidenia, to je automatika.