Ahojte chcem sa opýtať či dávate deťom niečo na posilnenie imunity ked nastúpili do škôlky alebo školy.
Imunita u detí
Mojej cerke tieu pomohol na oslabenu imunitu wobenzym, Skusali sme snad vsetko, ale pomohol az ten. Teraz ho uzivame cela rodina, samozrejme papa casto ovocie, zeleninu a sme casto vonku na cerstvom vzduchu v prirode
Teraz v jesennom a zimnom období som začala dávať deťom Imunoglukan. Tiež im zvlhčujem a prečisťujem noštek roztohom z morskej vody. Keďže ovocie zo záhradky už nie je, snažíme sa každý deň dať si aspoň jablko, hrozno alebo napr. zázvorový čaj.
Skusali ste wobenzym? My ho uzivame cela rodina
na imunitu detí je super hliva s rakytnikom imunit, tym mojim dvom ratolestam celkom pomaha :)
mala ked zacala do jasli chodit tak hned bola chora - doktorka mi s antibiotikami odporucila aj biolac baby kvapky aby ju nebolelo brusko a davam jej to doteraz na imunitu. odvtedy mi antibiotika nebrala iba nejake spoliky a kasel mala
My doma uzivame wobenzym. Berieme ho uplne vsetci, manzel, deti aj ja a sme s nim velmi spokojni. Uz nebyvame chori
Od troch rockov deti mozu. Co je pri tomto asi dost velkou vyhodou, lebo malo ktore taketo produkty na imunitu mozu aj deti.. :) My tiez sme boli na tom rovnako furt nejaky problem, ale nastastie teraz sme na tom dobre.
Od koľkých rokov môžu deti takéto vitamíny na imunitu? :) malá chodí prvý rok do školy a skoro stále ju musím nechávať doma, čo raz kašle, potom zápal močových ciest a stále niečo.