Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Imunita u detí

betuskamuska

s tym som sa teda este naozaj nestretla, ze by zatazil zaludok, obsahuje rastlinne enzymy a vitamin C, cize nic take co by mohlo telu nejako ublizit.

betuskamuska

lenze castokrat ked je dieta uz chore tak zelenina a ani ovocie nepomozu a je potrebne hned zacat niec ouzivat :)

mamkaanka

treba zacat postupne s ovocim a zeleninou, ale ked uz ani to nepomaha tak kludne zacat brat nieco specialne na imunitu, to by ju mohlo postavit na nohy a udrzat v kolektive zdravu, len nebude to zo dna na den chce to aj nejaky ten cas aby sa imunita dostala do povodneho stavu

betuskamuska

Tosino ja davam malemu profizym, myslim ze je to ucinnejsie a hlavne neskodi telu ako antibiotika a neviem co vsetko. My sme tiez si tymito problemami presli, teraz berie pravidelne tento vitamin a zatial sa drzi, moze chodit medzi deti a je odolny :)

Tosino

Nevedeli by ste mi poradit? Mame dcerku ma pat rokov a od malinka ma problem s oslabenou imunitou, davali sme jej rozne vitaminy, lieky ale nic nezaberalo. Nemoze ist ani medzi deti lebo staci par dni v kolektive a moze zostat opat doma minimalne na dva tyzdne. :(

ziinna

my doma uživame wobenzym, dávam ho aj svojim deťom a nebývame odvtedy chorí a ak máme náhodu nejaký soplík, tak sme opäť skoro fit. Predtým sa to ťahalo aj mesiac.