Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Imunita u detí

kikca1988

Potrebujem vyskusat, lebo tiez uz sme celkom doma zufali, co sa chorob tyka. Vkuse si nieco prinesie mlada zo skoly.

robreert

A to nie je neskoro, keď už má dieťa sopeľ?
Môj syn je dosť často soplavý, to stačí, že sa troška vonku ochladí a dovidenia, to je automatika.

Mimia

Dcérka užíva tento sirup a môžem povedať, že super. Ak už aj dostane nejaké sople, tak to trvá tak 2, nanajvýš tri dni, čiže to je veľké plus.

Jofin

ja svojim deťom davam vitaminy od adelle davis - www.adelledavis.sk - majju aj pre tych najmenšich.. a dokonca aj lipozomalne.. čo je uplne super.. :))

Domenikkes

Neviem, ci niekto dava detom stale volaco po cely rok, ono je to podstatne najma teda ked idu do skoly/skolky alebo ked zacina sychrave obdobie, vtedy treba podporit tu imunitu, nakolko moze byt oslabena.

Mimia

Tak my sme už poskúšali neskutočné množstvo produktov, doplnkov, gumíkov a neviem ešte čoho, ale nič sa nám neosvedčilo tak, ako sirup, ktorý dcére dávam na pravidelnej báze.

smolnusa

ale su aj tie sirupy take ucinne? pride mi, ze to akoby som nic dcere nedala. ziadny ucinok akosi nepozorujem. a to sa snazim jej ho davat pravidelne.