Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?

Príspevok v téme: Ako zistim ci sa pacim tichemu chlapovi?
Hankka

Ako baba rozozna ci sa paci tichemu (introvert?) chlapovi? Na nete su len stupidne clanky popisujuce skor spravanie jaskynnych poolopiciakov ktore su uplne nerealne a ci ma niekto rozsirene zrenicky je ozaj problem vidiet. Ja som sa nikdy ziadnemu chalanovi nepacila aj ked nie som skareda ani blba, takze to neviem rozoznat.

Ako sa introverti vobec zoznamuju a kde podobnych ludi stretnem? Na vsetky kruzky chodia aj tak len zeny a sama som dost hanbliva, ani kamosky prilis nemam, navyse aby baba bezdovodne oslovila cudzieho chalana je podla mna trapne.

Plamienok

Hanka ani ja a to som od teba staršia a mám za sebou niekoľkoročný vzťah. Dalo by sa povedať, žeby som mala mať teda prax s dívaním sa do očí a s komunikáciou. A kto ma pozná, vie, že mne sa jazyk nezastaví...No hold, keď mi do cesty príde niekto, koniec, nedostanem zo seba okrem nutných slov ani hlásku. Ako keby mi niekto vybielil mozog a vyrezal jazyk.
Mesačný princ, ja poskytnem človeku more času, keď to potrebuje,veď celý život na niečo čakám.Ale keď čakáš a čakáš a každé ďalšie náhodné stretnutie sa skončí rovnakým mlčaním, začnú ťa prepadať myšlienky, že nie je žiadny vzájomný utajovaný pohľad, že je to z mojej strany len jeden hlúpy omyl.

Mesačný princ

Plamienok - pri prvom priamom pohľade či bozku to zistíš :) len to netreba vzdávať. My introverti potrebujeme trošku viac času na všetko. Aspoň pre mňa je je to podstatné. Ak mi niekto nedá čas, tak u mňa skončil.

Plamienok

Tak ďakujem za objasnenie :). Môžem ešte otázku? Aj keď to asi vyznie trošku detinsky,ale ja som tiež už spomínaná kategória "introvertka". Ako zistím, že ten vzájomný uhýbací pohľad je naozaj vzájomný?

Mesačný princ

Ak sa obaja dívate na toho druhého ak sa ten druhý práve nedíva, takzvané ,,uhýbanie pohľadov,, :)

jedenznich

Videla som baby co mali zaujem o nejakeho chalana a nejtajili sa tym a boli naozaj trapne a ti chalani sa na tom len smiali....
To závisí aj od toho ako sa tie baby prejavili. Dá sa to aj hlúpo aj rozumne.

pop456

Nesmelý introvert sa ťa pravdepodobne nebude dotýkať, keď sa mu budeš páčiť. Ale pri ostatných je to pravda s tým dotýkaním.