Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?
Milostný vzťah s bratrancom...
Pred chvíľou nám preletel ponad dom bocian a moja babka hneď : " čo budeme mať asi prírastok do rodiny" a ja som sa jej s roztraseným hlasom spýtala, že ako to myslí a ona mi povedala, že bocian letel ponad dom, aj sa mi uľavilo ale ja už neviem čo mám robiť, či sa smiať ako je všetko proti mne, alebo dalej plakať :(
Prečo ma hneď odsudzujete, že takíto ľudia ako ja by nemali mať deti? Čo som vám urobila? Ja som vždy chcela mať dieťa, len nie v tomto veku a za takýchto okolností, no stalo sa, čo vy ste nikdy nespravili žiadnu chybu?
Volala som s tou kamarátkou a povedala mi, že ak by sa stalo, že by ma rodičia vyhodili, že môžem prísť na pár dní k nej, kým by som to nepovedala otcovi dieťaťa. Lebo on má byt a tam by sme mohli spolu bývať, teda ak si to on vie tak predstaviť ak nie tak potom neviem.
Filip TT nie nie interupcia určite nepripadá do úvahy, to v žiadnom prípade. Dieťatko si určite chcem nechať :) aj keď neviem ako to mi dvaja spolu zvládneme, ale asi keď sa to stalo malo sa to stať.
Mantinel,
ja by som skôr dohovoril tomu 46 ročnému ...(ako ho len nazvať?). Verím, že mal u dievčiny dôveru, že s ním sa predsa nemôže nič zlého stať. Písala, že pre ňu chodieval ešte do škôlky, predpokladám, že ho má zafixovaného ako autoritu.
veď to, povedzme, že by toto bol reálny prípad, o čom úplne pochybujem, ale v tom prípade si myslím, že takýto ľudia by nemali mať deti. čo potom bude behať po svete? to dieťa bude určite zaostalé aspoň z 50 % a načo sú takí ľudia? na oštaru. slečna, daj sa sterilizovať a prenechaj plodenie detí lepším ľuďom... podľa mňa by sa vadní jedinci nemali vôbec rozmnožovať
Vy ste tak vzdialení príbuzní, že kňaz by vám pokojne vyslúžil aj cirkevný sobáš. Sobášia aj tehotné nevesty aj nevesty s deťmi.
Kňaz Ťa určite nevyhodí ale zrejme sa opýta, či si chceš dieťa nechať a či sa chcete sobášiť. To sú vlastne hlavné otázky, ktoré sú teraz pred Tebou.
Ja by som Ti odporúčal, aby si sa rozhodne nesobášila - kňazovi povedz, že nechceš jednu chybu riešiť inou.
Dieťa by som Ti odporúčal si nechať. Interupcia je tiež riešenie chyby chybou. Keď sa bábätko narodí, budú ho mať všetci radi. Aj Tvoji rodičia. To sa potvrdí takmer vždy.
caute
zlepsujete sa, uz to posobi hodnovernejsie :)
Filip TT no možno by som mala takú jednu kamarátku, ale neviem, či by som sa jej to nehanbila povedať :( A z rodiny to nemôžem nikomu povedať, všetci ho poznajú, to by nešlo. A kňaza? No neviem, to by možno šlo, ale nepovedal by mi, že sa mám ísť okamžite vyspovedať a nevyhodil by ma? Veď je to predsa proti cirkvi, aj to, že sme rodina, aj to, že je to nemanželský sex.
SummerGirl,
pozri: pre rodičov to bude šok a otec tvojho dieťaťa s tým asi tiež nebude nadšený.
Čo sa týka rodičov - máš 25 rokov, nemusíš pred nimi stáť ako dievčatko, čo rozbilo vázu. Môžeš sa prejaviť ako dospelý človek, ktorý prevezme zodpovednosť.
Čo sa týka otecka, predpokladám, že tu sa ako silnejší prejavíš Ty.
Bude to náročné a mala by si sa to pripraviť.
Odporúčam Ti, aby si to najprv prebrala s niekým, kto do toho nie je priamo zainteresovaný, má ťa rád, dôveruješ mu a vie udržať tajomstvo.
Máš nejakú nejakú dobrú starú mamu, tetu, krstnú alebo kňaza?