Milostný vzťah s bratrancom...

Príspevok v téme: Milostný vzťah s bratrancom...
SummerGirl

Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?

lordkraky

ak je tvoj dedo s jeho otcom bratanec, tak je tvoj pradedo s jeho dedom brat, to znamena, ze vas spolocny predok je tvoj prapradedo- ktory je jeho pradedom. takze ziadny tvoj bratanec ale stryko z tretieho pokolenia. z genetckeho hladiska je to medzi bratancom z druheho a tretieho pokolenia.

joleen

Určite si ten test správne urobila? Kúp si ešte jeden test a urob si ho ráno S ranným močom keď bude pozitívny tak si tehotná. Nechápem prečo si mala 2 poz a 1 negat :O

SummerGirl

LordKraky on nenosí rovnaké priezvisko ako ja. A keď som sa na túto tému minule pýtala otca, že aká sme my vlastne rodina s ním, tak povedal, že ja už skoro žiadna. Tak by to možno s toho hľadiska ani nebol problém, ale aj ten vek,a ešte k tomu ja ani neviem, či ma chce.

A mimochodom som si robila 3 tehotenské testy, 2 vyšli pozitívne a jeden negatívny. Tak teraz neviem čomu mám veriť, respektíve ktorému s tých testov, poraďte mi prosím, menštruáciu mám dostať o 5 dní ak ju nedostanem som tehotná však?

lordkraky

Skorosenior-ste borec. Az teraz som si precital co ste napisali a som rad, ze zdielate moje nazory ohladom toho. vsakcoje pravda,tonie je hriech.radsom ked sa mi mi moje veci aj potvrdia. dakujem

lordkraky

amimochodom aj u zvieratsa pouziva prib.plemenitba a urcite nie preto aby malakrava tri rohy a menej mlieka:)
kedje to bratanecaz z tretieho pokolenia tak sa nic nedeje. skor by ma stval ten vekovy rozdiel. to uz ani nieje ako bratanecale strejdo. alelen vekovo.podstatne je ze je bratanec(myslim rovnaka generacia) a sos trykom je to hosrie ako s bratancom.aj kvoli veku a vyssej generacii ale so strykom mas spolocnych viacpredkov(tolkoako s rodicom) ako s bratancom. stryko je na urovni rodica,lenze s rodica sme vznikli

lordKraky

Taak. Milá Sumergirl,ja ti to objasnim.Robim rodokmene slachticke a tam sa objavuju pribuzenske zvazky.Brali si slachtici zeny aj z tohoisteho rodu,lenze ide o to, ze ich spolocny predokmohol byt az zakladatelrodu. A naopak z ineho rodu to mohla byt priamo sesternica. Ja mam napr.desatsesternic a ani jedna nema moje priezvisko. Keby som si ich vzalnikdo by neprisiel na to,ze je to sesternica.keby som si vzal menovkinu - uz by to brali za incest. Ale ideme k veci.

Za pribuzenske krizenie sa povazuje zvazok max. sesternica z druheho pokolenia.Z tretieho to uz inbreeding(prib.krizenie)nie je. Pretoze so sesternicou,bratancom stretieho pokolenia mate spolocneho jedneho z osmych prapradedov.ostatní su inej krvi.
najhorsi je incest so surodencom(vsetci predkovia su rovnaki) na druhom mieste s rodicom (z moralneho hladiska je to vsak horsie).masvsetkych predkov ocovych, ale on len polovicu tvojich. Tretiemiesto je so bratancom. Polovicu predkov mas inu ako on a on tiez. no a stvrte je z druheho pokolenia. mate spolocnu len stvrtinu predkov. Ide vsak aj o to, ci ams spolocne geny s bratancom po vasej spolocnej strane. niekedy sa totiz dieta viacpodoba na stryka ako na otca. ked sa podoba na matku a jej brat(stryko) na nu.

Krali aj ked si vzali sesternice(ako Sisi napr) takmalai predkov z inych krajin a to bola aj rasa, narod ina. Preto slachtu povazujuza zdegenerovanu,lebo jej aj nerozumeli,ako hlupak nerozumie mudremu. slachta sa aj inak spravala ako luza,mala ine tradicie,kulturu,formy spravania.a je rozdiel ci sa zosilnia inteligentne geny slachty alebo hlupe geny ciganov napr. A aj zdravym rodicom sa mozu narodit mentalne postihnute deti a nemusi dojst k incestu.Ide o to,ze chyby sa zosiluju pri prib, krizeni ako aj choroby.Ale aj vlohy. Cital som aj clanok, ze historici dokazali, ze praveze luza sa medzi sebou krizila castejsie lebo mali obmedzeny presun,zili aj generacie v ramci jednej dediny na rozdiel od slachty,ktora cestovala bola mobilna, co rod to ina dedina,cim vyssia kasta tym ich sice bolo menej(aj mensi vyber partnera) ale na druhej strane aj vzdialenosti vacsie- krali napr, si brali z inych krajin. iny clanok o Schwarzenergovi,kde ho oznacovali za zdegenerovaneho,jeden pan tymidiotom napisal, zevideljehorodokmen(aj ja) a ze k ziadnemu prib,krizeniu tam nedoslo az po sedem generacii(dalejsa nedostal) suslal uz v mladom veku,prizvuk ma nemecky(vsaak ovlada niekolko reci neviem ci nie az sedem),je to stary pan tak zaspava a dopraje si aj alkohol tak sa netreba cudovat.hluapci si vsimaju vyslovnost,lebo pointu z toho co rozprava nevedia zistit.saimani necudujem,dost maju problemy pochopit o com rozprava nie toeste ked nevedia co rozpava. ako aj hluapk si bude vsimat moje pravopisne chyby,lebo pisem velmi rychloamedzerovnikma neposlucha a nebudu si vsimat o com pisem. su to pre nich aj pre teba zrejme novinky. ja ako genealog vidim do tych zvazkov a viem ze z incestu vznikli aj velmi inteligentne bytosti(Ferdinand Dobrotivy,jeho sestra nadpriemerne inteligentna a vzala si muza z brazilie,takze aj ked jej rodicia boli pribuzny,ona si vzala uplne inu rasu, svetadiel:)aj o synovy Sissi,si sprvu mysleli, ze je divny,aj spachal samovrazdu(co je tiez naznak dopadu prib.krizenia)lenze si treba uvedomit,preco spachal samovrazdu.Mal tri dovody. U bezneho cloveka by stacil jeden. Mal sifilis-nevyliecitelny, nemohol si vzalsvoju lasku(nestastna laska je castou pricinou samovrazdy) a jeho otec nechcel aby bol cisarom(lebo jeho zena uz nemohla mat deti-a nemal nasledovnika Rudolf).a mal aj vypite, tak spachali samovrazdu.Nie preto,ze by bol zdegenerovany(pisal clanky, basne atd)jeho otcovi pripadal ako divny,ale to kazdemu otcovi ked dieta je po mame:). takze tak v kratkosti.
a poviem ti pravdu-aj mne sa pacia moje sesternice-riadne kocky su a nie je divna naklonnost,sme predsa stejnej krvi.lenze clovek samusi samozrejme ovladat.horsie by bolo keby som ich neznasal.ale jedna vec je sex a druha naklonost. ty radsej zisti co ti on presne je.pretoze niekto povazuje sesternicu svojej sesternice, za prib, rodinu,ku tomu s nou nema ziadnych predkoch rovnaky.to iste sa tyka tety mojho bratanca,alebo jeho matky,ktora sa len privydala do rodiny.s takou sex nie je pribuzensky,len moralne odsudenia hodny.Je to teta, ale prave tety su sestry nasich rodicoch.ja aj rozlisujem.brat mamy je stryko a muz tety len ujo.
a pokial z toho sa nerodia deti, tak to nie je az take strasne