Milostný vzťah s bratrancom...

Príspevok v téme: Milostný vzťah s bratrancom...
SummerGirl

Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?

SummerGirl

Ale vtedy jediné, čo som riešila, bolo to, že som sa vyspala z vlastným bratrancom aj keď ako som sa dozvedela z 3. kolena, nie z 2. a dnes si idem spraviť tehotenský test a napíšem Vám ako som dopadla.

Mon22

Tiez mi nepride, ze mas 25, ale z toho co si tu pisala by som ti tipla tak 16-17.. Je ti zle, si unavena a zrazu sexujes v aute so svojim bratrancom a ani ta nenapadne, ze by si mohla otehotniet, ked si nedavate ochranu a teraz tu stresujes ako keby si sa prave dozvedela ako sa robia deti .. To myslis vazne? Ved sa uvedom trosku..

Tulik

My mame v rodine taketo manzelstvo. A sice mamin bratranec si vzal sesternicu z druheho kolena. Maju dve deti a tie su uplne v poriadku. Boli s nimi nejake problemy typu ze syn bol zavisly na hazarde ale to uz moze byt sposobene vychovou a nemusimto byt takato "genetika" :)

SummerGirl

Ale mám taký pocit, že sa asi moje obavy potvrdia :( Dnes som mala také krče v podbrušku, že som si musela ľahnúť, no a zaspala som, toto trvá už 3. deň, že si poobede schrupnem, čo sa dakedy nestávalo u mňa. Aj dnes ráno som sa zobudila o 3 ráno a nevedela som zaspať, bola som hore do šiestej a potom som znova zaspala. Neviem, či je to len zo stresu, alebo to môže spôsobovať tehotenstvo :( Uvidím zajtra, keď si spravím tie tehotenské testy.

SummerGirl

Dajána bola som s toho celého v šoku, možno vtedy som vedela, či sa do mňa urobil, či nie ale už si to nepamätám, polovicu s toho si aj tak nepamätám a ver mi, že si chcem spomenúť. A ja viem, čo sa robí z bábätkom, ja len neviem, či by som sa oň sama dokázala postarať.

Dajána40

Nehnejvaj sa dievča, ale ty 25 nemás uricte, ked nevieš co sa robi s babom, a nevieš ci sa do teba urobil! Co vlastne vieš??