Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?
Milostný vzťah s bratrancom...
To patrilo moralistke. Aj tak si myslím, že Ti to píše od veci, lebo o sexuálny pud sa jednalo u bratranca. Ty si bola zvedená, lebo s ním máš nejaký blízky vzťah a nemala si také pevné zásady.
Ďalšie deti už určite nie, neriskovala by som, že by boli vážne choré, to nie! a áno ja by som si vedela predstaviť našu svadbu :) len či aj on
Takže chcela by si aby ste sa zobrali?
Aby ste spolu žili a mali prípadne ďaľšie deti?
Ja viem, že ich treba ovládať, veď ja nie som nejaká sexuálna miniačka. Len vtedy mi to tak neprišlo, ja ho mám rada aj teraz a aj pred tým som k nemu cítila niečo viac ako k ostatným bratrancom :/ Napríklad čo mám druhého bratranca s tým by som si nevedela predstaviť mať sex... to by som nedokázala, no s týmto to bolo iné ako keby sme k sebe patrili, už aj keď som mala tých 16 aj vtedy som si predstavovala našu svadbu, až kým niekto nepovedal, že za mnou chodí do práce, teda na pracovnú prax. A potom mu to rodičia aj moji aj jeho zatrhli, povedali mu, že ja som mladé dievča, že ma má nechať na pokoji. A práve pre tento "zážitok" sa to bojím rodičom povedať. Pretože už s tým mám skúsenosti :(
Odporúčam Ti vrelo KYSELINU LISTOVÚ. Významne znižuje riziko vrodených vád, mali by ju užívať všetky budúce mamičky dôležité hlavne v prvom trimestri. Dostaneš ju v každej lekárni.
Si v strese, radšej sa bábätku milo prihováraj. Dieťa nie je za žiadnych okolností trestom od Boha. Ak v Neho veríš, radšej sa k nemu za celú túto situáciu modli. A neboj sa...mamička. :)
Ak ti nevadi, ze sa ti vobec narodi dieta, tak zas tolko stresovat nemusis. Pravdepodobnost je sice vyssia, mat nejaky problem, ale zas to neni tak zavratne. Moze byt z toho zdrave dieta /co je vacsia pravdepodobnost, ako ze bude chore/.
Este nevies, gynekolog ti nepotvrdil tehotenstvo a uz nariekas, ze bude chore. To uvidis, ked sa narodi a ak sa narodi, tak az o par rokov, ked sa zacne prejavovat rec, chodza atd.
Zbytocne nestresuj, lebo prave tym si skodis.
Spravila som si dnes ďalší tehotenský test a vyšiel mi znova pozitívny :/ Pôjdem ešte k doktorovi a uvidím aj tak jediné čoho sa najviac bojím je to, že privediem na svet vážne choré dieťa a jediná koho to bude vina bude moja a jeho :( budem ho mať na svedomí celý život. Ja som to takto nechcela, nechcela som takto žiť, všetko som si inak predstavovala, prečo sa to stalo práve mne, prečo??? Čo som také urobila, že ma Pán Boh takto trestá Čo???
OMG:DDD
Oznacenie je brat, bratranec, bratranec z druheho kolena, tretieho, stvrteho atd. Neni brat z prveho kolena, ani bratranec z prveho kolena. Je len brat a az potom bratranec. Oznacenie bratranec z druheho kolena, je vlastne treti druh pribuzenskeho vztahu.
Su to bratranec a sesternica a ziadne druhe koleno tam netreba uvadzat /aj ked je to druha rodova linia/.
dalsi, ved pisala ze ich otcovia su bratranci! nie bratia! takze je to z druheho kolena!