Milostný vzťah s bratrancom...

Príspevok v téme: Milostný vzťah s bratrancom...
SummerGirl

Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?

John Spartan

Mila SummerGirl - neda mi nereagovat.
Jeho vyjadrenie ze sa snazil davat pozor ? to vazne ?
ja s manzelkou vediem prerusovanu suloz (tak sa to inak vola) tri roky a ani raz sa mi nepodarilo nastekat jej do budy - a on sa snazil ? mam o 15 rokov menej ako on a viem kedy mam dost a kedy striekam.
v jeho veku by to mal mat davno zmaknute.
odporucam ti ani necakat na MS a ist rovno doktorovy - budes to mat na isto a nebudes sa tu stresovat.

46 rocny pan by mal vediet co robi...

Janko Kráľ

Nic zvlastne - v podstate to predviedol ten bratranec.

Vidim, ze manzelka nema na milovanie ani pomyslenie, tak nejdem s bubnom na zajace ale zacnem byt k manzelke pozorny. To znamena, ze ju necham rozpravat a pozorne pocuvam, doplnam, pytam sa. No a ked uz vznikne atmosfera plna dovery a porozumenia, pozeram jej do oci, usmejem sa a dam jej malu priatelsku pusu. To nemoze odmietnut. Potom ju pohladim po vlasoch, posepnem, ze ju velmi lubim a tak postupne v nej vzbudim tu tuzbu...

No ale nefunguje to vzdy, ked ju v ten vecer vytocim ja alebo deti, tak sa o nic ani nepokusam. :)

SummerGirl

No volala som s ním. Najprv som sa ho spýtala, že či je už v Nemecku, povedal, že už je a že čo sa deje. No tak som mu to povedala... POvedal mi, že on sa snažil si dať pozor, povedala som mu, že to ešte nie je isté, ale, že mi 3 tehotenské testy vyšli pozitívne a, že o 3 dni mám dostať menštruáciu, ale ak ju nedostanem, som tehotná. Spýtal sa ma, čo budeme robiť. Nevedela som mu odpovedať :( povedal mi, že sa nemám báť, že všetko bude dobré a, že on si skúsi vybaviť, že by ho aspoň o mesiac skúr pustili z práce z Nemecka. Dúfam, že naozaj bude všetko dobré :(

Slobodna

Dalsi a ty akoze co chces na tom rozpisat, ved to je hadam jasne, nie? Sa vam cudujem, ze toto stale riesite. Ja mam teda inych borcov bratrancov, sme dost velka rodina, ale nikdy ma ani nenapadlo s nimi spat, pretoze sa vnimame skor ako surodenci, ved ani zvieratka nesukaju s genetickymi pribuznymi, vzdy som vedela, ze zvieratka su mudrejsie nez niektori ludia. Zial.

Janko Kráľ

Moja predstava je, že on o sexe s Tebou sníval. Keď bola vhodná príležitosť začal Ťa bozkávať ako si písala, Ty si mu to dovolila, lebo máte spolu ten zvláštny vzťah. Vznikla náruživá atmosféra a potom si už chcela pokračovať aj Ty.

V tomto zmysle si myslím, že si bola zvedená. Ja tak zvádzam manželku - ja po tom túžim od začiatku, ona nie, ale viem bozkami a dotykmi v nej tú túžbu vzbudiť.

lordkraky

Frantisek diky za informaciu o kys.listovej,ze naprava vrodene vady.ja len viem,ze pomaha pri otrave metanolom.

lordkraky

takze bratanec z druheho kolena.To je este inbreeding(prib.krizenie)*To ani slachta sa tak nekrizila,az na vynimku kralovskych rodov- ti mali vsak odlisnych predkov aj z inych krajin. Neboj nemusi to byt postihnute dieta. priemernym ludom aj nadpriemerni ludia pripadaju ako blazni,lebo sa inak spravaju a zmyslaju. su vsak rodeni len na najvyssie pozicie a vedenie

SummerGirl

Ale chybu som urobila aj ja, nemôžem na neho všetko hodiť. Neznásilnil ma, ja som to chcela tiež, takže to bola aj moja vina.

Frantisek P

A načo Ti je manželstvo, kde sa dopredu dohodnete, že nebudete mať deti? Veď to je pre ženu utrpenie...predpokladám, že ty máš k deťom vzťah, keď robíš v škôlke.