Milostný vzťah s bratrancom...

Príspevok v téme: Milostný vzťah s bratrancom...
SummerGirl

Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?

dalsi

SummerGirl
Dnes 08:22 -

Mna by zaujimalo, ako 46 rocny chlap, ktory vie, ze ste rodina /je jedno, ze ty si nieco tusila/, ma mat viac rozumu ako 25 rocna slecna, si dovoli nieco k rodine - a tu ta opravim, nie k sesternici z druheho kolena, ale z PRVEHO KOLENA. Vy ste normalny bratranec a sesternica /ziadne druhe, ci tretie koleno/.

Naviac, ak uz aj sexuje, tak kde ma kondom a ak aj nema kondom, ty si nemala ziadnu hormonalku /ci inu antiku/, ked si si to dovolila ? A on sa s kludom do teba este urobi bez ochrany ? To ste boli obaja uplne na mol, alebo je to len taky ignorant ? Mimochodom, poznas ho vobec osobnostne, ci nema nejaku priatelku, alebo to neni nejaky podomovy pretahovac ?

sewie

SummerGirl, nemecko nie je na druhom konci vesmiru, ani planety. da sa tam dostat aj autobusom. plus existuje skype, telefon atd atd...na tvojom mieste by som zvolila skype. ked mu to povies, bude mat cas si osamote premysliet co robit, ako sa zachovat. s tou genetikou ti zial neporadim, ale zaruku nemas nikdy. Rodia sa chore deti j totalne nepribuznym rodicom...proste musis na seba davat pozor, zdravo sa stravovat atd a hlavne ziadny stres-to dietatu ublizi najviac!
Hlavne chod doktorovi a ujisti sa ci si na 100% tehotna, potom to povedz "otcovi" , s doktorom sa aj lepsie poradis o moznych genetickych poruchach

Filip TT

Myslím, že ani jedno z toho nie je problém.

Takých prípadov, keď sa zoberú druhokolenoví bratranec a setsrenica je plno, nebráni tomu ani štátny ani cirkevný zákon a majú zdravé deti, pozri sem:

www.modrykonik.sk

Zdá sa, že s oteckom ste si boli blízki, ale aj tak si myslím, že to nie je partner pre Teba, 21ročný rozdiel je strašne veľa. Starí mládenci sa často stávajú čudáci a hlavne sa nedajú meniť. Ty si mladé dievča, potrebuješ zažiť vzťah s mladým mužom, s ktorým sa budete hľadať, obrusovať sa a navzájom sa meniť. Podľa mňa s ním jednoducho nie je čo riešiť a to že odišiel do zahraničia to len zjednodušuje. Až Ti bude meškať menzes a bude stopercente isté, že si tehotná mu to oznám a to je všetko, čo s ním podľa mňa musíš riešiť.

SummerGirl

Ľudia mám 2 obrovské problémy :( Včera večer som sa rozprávala s tou mojou babkou o tom, že aká sme my vlastne rodina, aby som si to ujasnila. Tak mi povedala, že to nie môj starký a jeho otec sú bratranci, ale môj otec a jeho otec :( no skoro som omdlela, úplne som začala mať krče v bruchu, ledva, že som zaspala :( Takže to nie je bratranec s tretieho kolena, ale z druhého ako som si aj myslela.Bojím sa, že sa mi narodí choré dieťa :(

A druhý veľký problém, že otecko dieťaťa odišiel do Nemecka na 5 mesiacov a ja som mu to ani nestihla povedať, vedela som, že chodieva preč, ale nevedela som kedy :(

Filip TT áno myslím, že sme boli obaja triezvy, no ja teda určite, ja pijem len príležitostne a aj to len za pohárik maximálne a on myslím, že bol šofér takže sme boli triezvy. Depresiu som nikdy nemala, že by ma on utešoval, ale to s tým zvláštnym vzťahom môže byť, lebo ako som už spomínala, pracujem ako učiteľka v materskej škole, a keď som mala 16 chodila som na prax do škôlky, no a on tam za mnou raz za čas prišiel, sme sa porozprávali, že ako doma a tak. Môže to byť tým pretože, ja som k nemu už vtedy niečo cítila, no ale potom som si našla priateľa a zabudla som na neho, no s priateľom som sa už rozišla, pred 2 rokmi.

Lola033

Bože dievča, kde si mala rozum? To ti nikdy nikto nevysvetlil ako sa robia deti? No ale čo už keď sa stalo, stávajú sa aj horšie veci. Myslím, že nejakých anomálií a chorôb sa u dieťaťa báť nemusíš, nie ste až taká blízka rodina. Hoci určite by bolo lepšie, keby si mala dieťa s niekym nespríbuzneným, ono sa môže stať, že to dieťa bude mať trebárs oslabenú imunitu. Ale nemusí, veď uvidíš. Kým to povieš vašim, povedz to najskôr nastávajúcemu oteckovi, uvidíš, ako sa zachová, či s nejakým spoločným životom môžeš počítať alebo nie. Tvoja rodina z toho určite nebude nadšená, ale časom sa to utrasie.

Filip TT

SummerGirl, mohla by si prosím Ťa objasniť, ako sa to mohlo stať, že si bola s tým príbuzným? Máš s ním nejaký zvláštny vzťah? Dobýval Ťa dlhodobejšie? Alebo len využil Tvoju momentálnu slabšiu chvíľu? Mala si nejakú depresiu a on Ťa utešoval? Boli ste obaja triezvi?

sewie

Summergirl,

precitala som si celu tuto diskusiu a ciastocne viem v akej si situacii. Jedna z mojich najlepsich kamaratok tiez ostala tehotna "nehodou". Mala vtedy 19, bola opita a vyspala sa so spoluziakom, ochranu velmi neriesili lebo boli mimo...ked mi to na druhy den povedala, chcela som jej dat facku, lebo to bolo nezodpovedne...o 6 tyzdnov zistila ze je tehotna a hned sa rozhodla dieta si nechat...Vtedy som jej povedala jedno-nech sa rozhodnes akokolvek, budem stat pri tebe a tak aj bolo a stale je...jej brat bol tiez pri nej hned o zaciatku...rodicia boli trochu sklamani ze sa len tak s niekym vyspala, ale stali pri nej...dnes som tetou a oni starymi rodicmi uzasnemu takmer 4 rocnemu chlapcovi. Prajem ti aby aj pri tebe tak vsetci stali, aby aj napriek vsetkym divnym okolnostiam( a u mojej kamosky ich bolo tiez dost) ti ludia ktori ta skutocne lubia na to pamatali a prejavili tu lasku nielen tebe ale aj tvojmu dietatu! drzim palce

Filip TT

Počuj mantinel,

jasne som tu napísal, že mám manželku, deti a zhodou okolností mám tiež 46. Pre dievča mám pochopenie, počul som a zažil už toho dosť. Dievča nemá žiadnu vadu, bola naivná a nemala v tejto veci pevné zásady, čo ale zrejme týmto prípadom už nadobudla.

Podľa dní ktoré uvádza, je jasné, že spolu boli medzi menzesom a ovuláciou, ak sú obaja plodní, tak je vysokopravdepodobne tehotná. A na tehotenskom teste sa pásiky nezafarbujú len tak samé od seba.

Takže uber paru a zmierni tón.

mantinel

pretože máš asi dáku psychickú poruchu - opak pedofílie a k tomu sklony k incestu. vzdialená rodina, ale sama si ho nazvala bratrancom, čiže ho ako rodinu berieš. po ďalšie nie si tehotná, ale riešiš to tu, akoby sa to dialo. asi veľmi túžiš po dieťati a prišiel ti "ujo" do rany. vy dvaja? pochybujem, že s tebou niečo bude chcieť mať. pošle ti maximálne výživné a vybavené. začni si s filipom TT

Filip TT

No, urobila si riadnu hlúposť, ale inak vyzeráš byť sympatické dievča. Verím, že takéto niečo už v živote nespravíš. Takýchto príbehov poznám zo života viac.

Dobre si spravila, že si zavolala tej kamarátke - máš spojenca u ktorého môžeš nájsť oporu ak by to doma bolo príliš husté. Ale mám taký dojem, že babka Ťa tiež pochopí. Nemohla by si to doma povedať najskôr jej?

Tiež je dobre, že si necháš dieťatko - ono bude nakoniec ten dôvod, pre ktorý Ti bude odpustené.

Hrnúť sa do vzťahu s oteckom Ti neodporúčam. Nezačínaj si s ním. Vaše spojenie v tom aute by podľa mňa malo zostať posledným. Myslím si, že by si s ním ani nemala šťastný život. 46 ročný starý mládenec to samo o sebe sľubuje veľa problémov vo vzťahu. To nie je pre Teba.