Milostný vzťah s bratrancom...

Príspevok v téme: Milostný vzťah s bratrancom...
SummerGirl

Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?

Janko Kráľ

No moralistka som rád, že si trochu upravila svoje opovrhnutie letnéhodievčaťa na výstrahu Pozor na mužov! lebo áno, tak to naozaj je.

Čo sa týka kalerábov - mojim kalerábom je pozornosť a to je presne to, čo manželka chce.

ikonka

No Summer Girl, drzim palce.
Vsetci sa tu tvaria jak keby nikdy v zivote nespravili ziadnu chybu a viedli dokonaly zivot...
Sama pises, ze obaja ste to chceli, stalo sa, zial aj s nasledkom (na ktory v tej chvili nikto z vas nemyslel...) Bola to proste obrovska tuzba a vasen, dokazem to uplne pochopit.
Teraz je otazka ako sa k tomu postavi on.
Podla toho co pises, Ty to dieta chces a nechas si ho. On by mal tento Tvoj postoj vediet a zariadit sa. Zda sa mi, ze pocitujes k nemu velke sympatie a vies si s nim predstavit aj vztah. Neviem, co citi on k Tebe, ci len pritazlivost, alebo nieco viac.. Dala by som mu hlavne cas spracovat informaciu o Tvojom tehotenstve, netlacila by som na pilu a nechcela od neho ihned stanovisko a svadbu. Nech ma proste cas sa rozhodnut, co dalej, iste je teraz tiez zmateny a zaskoceny (tak ako aj Ty).
Po potvrdeni tehotenstva lekarom by som sa s nim v klude porozpravala co dalej..
Nad tym teraz urcite rozmysla aj on.
Co sa tyka vasho pribuzenskeho vztahu, podla mna to nie je az take hrozne ako tu ludia pisu... postihnute deti sa rodia aj uplne nepokrvnym parom. V kazdom pripade sa daj do kludu, nemysli na to. Mysli pozitivne, prihovaraj sa dietatku, mysli na to, ze porodis zdrave a krasne dieta, ktore Ti bude robit radost a Ty mu darujes zivot z ktoreho sa bude tesit :-)
Nic sa na svete nedeje bez priciny, vsetko ma svoj zmysel. A ak sa stalo, co sa stalo - malo to tak byt :-)
Neboj sa, vsetko bude dobre! Hlavne bud v klude!
Co sa tyka rodicov, nadseni asi nebudu, ale treba im povedat pravdu - povedala by som im to vsak az vtedy, ked budes vediet ako sa k tejto situacii postavi otec dietata. Z domu Ta urcite nevyhodia, prehrmi to casom a nakoniec sa budu aj na vnucika/vnucku tesit.
Zvladnes to! Neboj! Drzim palce a daj vediet ako Tvoj pribeh pokracuje, velmi ma zaujal. Vsetko dobre Ti prajem!

moralistka

Janko Kráľ: ty si isto plantaznik. a pestujes len kaleraby. odhadujem ze na ploche cca 10ha
SummerGirl: mna keby balamutil / zvadzal bratranec (aj z 3., 4. a neviem akeho kolena) tak mu taku kutacom medzi oci / nohy tresnem ze dalsiu by si uz nepytal.

sewie

slobodna, poopravim ta-niektore zvieratka na to vletia aj s genetickymi pribuznymi...moja skrecica tak splodila 6 mladych s jej synom:/, hlodavcom je to putna...

to len tak na okraj...

Summergirl-3 testy mas pozitivne! na co cakas?! kolko dokazov ti este treba aby si isla doktorovi? tu menstruaciu budes marne cakat, aj keby si tehotna nebola, tak uz len kvoli tomu stresu sa takmer isto nedostavi.

Janko Kráľ

moralistka to sa teda mýliš, cieľom je zažiť manželkinu vášeň, moje vyvrcholenie je už potom len takým benefitom, mojim najväčšim zážitkom je ona. Ja som fajnšmeker!

SummerGirl

No je síce pravda, že keď sa pohyboval okolo tej tridsiatky, tak stihol mať za rok aj 3 priateľky, ale ja si myslím, že už je na to starý a uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať, ak to bude zlé, tak v najhoršom prípade si nejdem nejaký azil