Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milostný vzťah s bratrancom...

Príspevok v téme: Milostný vzťah s bratrancom...
SummerGirl

Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?

ikoka

meri.m - uplny suhlas s Tvojim prispevkom.

Tiez nechapem postoje niektorych ludi v diskusii ... robia z toho vedu ako keby chrapala (ako sa niektori vyjadruju) s vlastnym bratom...

meri.m

Pri čítaní názorov v tejto diskusii sa začínam obávať o ľudstvo ako také. Ľudská hlúposť alebo bezdôvodný hyenizmus sú horšie ako potenciálne genetické odchýlky.
SummerGirl, nemyslím, že ste spravili niečo zlé... ste dospelí, máte sa radi, ťahalo vás to k sebe, nikomu ste neublížili. Ak si tehotná, vieš minimálne, že sa oňho môžeš oprieť. Uvidíš, ako sa vyvinie váš vzťah, nemusíte sa hneď brať. Ale zase môžete, ak chcete. Dieťa býva častým dôvodom na manželstvo alebo zmenu nezáväzného vzťahu na oficiálny. Môžete si dať urobiť genetické testy pre pokoj duše, ale nie ste takí blízki príbuzní, aby ste sa museli obávať výraznejšieho rizika vrodených chýb. Možno najťažšie bude povedať to rodine, ale verím, že sa k tomu nakoniec postavia rozumným spôsobom.

ikonka

Slobodna,

ak si reagovala na moj prispevok, tak iba par slov - nenapisala som, ze je to zivotna chyba, ani to, ze ju robia vsetci ludia - Proste stalo - nie je to je jej brat, ani otec, ani bratranec z prveho kolena. Podla mna to vobec nie je take hrozne ako pisete!
Nakoniec zo Summer Girl vyliezlo, ze po tom sexe uz tuzila od 16-tich. Mozno aj on - tak stalo sa. Co teraz? Len som ju trochu chcela ukludnit a napisat moj postoj, to je vsetko. Mam trochu empatie a ja tu dievcinu a jej cin uplne chapem.
Ci je to zivotna chyba, alebo hlupost - ukaze az cas!

moralistka

Janko Kráľ: ja nikdy nikym neopovrhujem. to boli moje nazory. mozno povedane prilis priamo, ale SummerGirl potrebuje/mozno bude potrebovat riesit situaciu.

SummerGirl

moralistka ja som už písala, že dieťa by som chcela, ale pozdejšie, no ale, už keď som otehotnela teraz, tak nevadí, no čo už. Aj žiť by som s ním chcela a ja samozrejme viem, že to nie je len o sexe ale aj o všeličom inom a to všeličo iné si viem veľmi dobre s ním predstaviť. No mám taký problém, že na otázky na jeho osobu odpovedať neviem :/ že či on chce dieťa a so mnou žiť

Frantisek P

No dievča sladké, to že ty si po sexe s ním "trochu túžila už od 16" stavia všetko do iného svetla.

Potom vyjdi so svojou láskou na verejnosť a deklaruj, že ho máš rada, urobte svadbu majte aj ďaľšie deti. Takéto druhokolenové manžestvá sú, fungujú a majú zdravé deti.

SummerGirl

ikonka ďakujem za povzbudenie :) určite budem ďalej informovať o mojom príbehu, ak sa to dá nazvať príbehom :)

moralistka

tak potom su 4 otazky v ktorych je potrebne si spravit jasno:
1. ci pripadne dieta chces ty
2. ci pripadne dieta chce on
3. ci chces pripadne zit s nim
4. ci chce pripadne zit on s tebou
ale spoluzitie to nie je len kocur v trube, ale aj milion problemov a starosti.
Life is brutal