Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?
Milostný vzťah s bratrancom...
Ľudí obmäkčí, keď im povieš, že sa na bábätko tešíš a máš ho už teraz rada. Ktorý odľud by kazil materinský vzťah?
A tomu svojmu povedz "otecko" nech sa vžíva do role...
Ďakujem vám všetkým za gratulácie :) aj keď by som bola radšej keby som bola tehotná za iných podmienok, či okolností, ale, čo už. Už len oznámiť to niekedy rodine, ale to by som chcela aj s ním, aby som na to nebola sama. Dúfam, že ho pustia z práce skúr domov, pretože 5 mesiacov je veľmi dlhá doba, a ja budem mať dovtedy veľmi veľa ťažkostí ako je zvracanie (ak vôbec ešte budem zvracať, ale nemusela by som, aby to nebolo nápadné), potom keď mi bude treba ísť čúrať každú chvíľu :D ale ja sa aj teším na tieto "problémy" tehotenské, veď je to najkrajší pocit aký môže žena mať :) Len neviem ako to bude s tými rodičmi, aj s mojimi aj s jeho :( to ešte musíme doriešiť, dnes mu ešte zavolám, že sa to potvrdilo, že som tehotná a uvidím, čo mi povie, dúfam, že sa bude aspoň trochu tešiť, ale ja ho pochopím aj keď bude v šoku, veď aj ja som bola a aj stále trochu som, ale už sa pomaly začínam aj tešiť :) Len dúfam, že nám tú radosť neskazí rodina :/
Gratulujem mamička, bude to dobré, uvidíš. Teš sa na dieťatko a starosti vytesni z hlavy. Ty to určite zvládneš. Zvládli to aj iné mamičky, čo otehotneli nečakane a nechcene, nie si prvá ani posledná.
Nech vám dvom žehná Pán.
...keď už si v tom požehnanom stave :)
Gratulujem! ;) dúfam že sa u teba dá všetko do poriadku držím ti palce !
Tak gratulujem, mamička :)
Začína sa Ti úplne nová životná etapa. Spoznáš, čo je to byť všetkým pre malého bezbranného človiečika. Spoznáš materský cit.
Bábätko síce nečakáš za ideálnych podmienok ale problémy sú aj v zabehnutých manželstvách...
Neboj, bude to dobré :)
Bola som u gynekológa a povedal mi, že tehotná som :/ povedala som mu, ako sa veci majú a spýtala som sa na riziká. Povedal mi, že isté riziko tam je, ale nie je ani na 100% isté, že sa mi narodí zdravé dieťa, ale nám odporučil ísť na genetické testy, že sa dozvieme viac. Tak pôjdem ešte tam keď sa vráti z Nemecka, ak bude chcieť ísť, ale podľa mňa určite. Aspoň dúfam.
No a čo nové si SummerGirl povedala? Veď ona pôvodne túto tému založila preto, že bola šokovaná z toho, čo spravila. Potom zistila že je tehotná a bojí sa o zdravie dieťaťa. Netrepe si hlavu o stenu dostatočne?
pre Frantisek P.
co podla teba pomoze viac SummerGirL: balachanie tutu-mutu (ako napr. Janko Kraľ este rozpisuje ako toka pri manzelke) alebo priamo tvrdo povedana / napisana pravda ako napr. Slobodna alebo ja?
Vies moralistka ze sa ani necudujem? Je mi vcelku sympatická tvoje priamociarost a tah na branku, ze to okolo teba tak lieta, ale naozaj sa mozes dotknut ludi.