Milostný vzťah s bratrancom...

Príspevok v téme: Milostný vzťah s bratrancom...
SummerGirl

Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?

joleen

Nemám rada slovenské mená :D mne sa páčia zahraničné mena také pekné :) ale každá Z nás je ina a má rada iné mena ;)

SummerGirl

joleen to sú nejaké zahraničné nie? :) ale Noel je pekné :)

Delete 2 ale to bude najskôr asi akolo 20 týždňa :D dá sa aj skôr, ale to nemusí byť 100% :) Tak daj zatiaľ návrhy, keby to bol chlapček a potom keby bola dievčatko :)

SummerGirl

Delete 2 veď ani mňa nemusí zaujímať aké meno vyberieš ty :D aj tak si dáme po svojom ale môžme to skúsiť, aké máš návrhy? :)

SummerGirl

Filip TT pravdupovediac neviem...

Možno by som si aj vzťah vedela predstaviť, ale mala by som obavy, možno, že si nájde milenku, alebo ešte pred tým, že ma ani nepožiada o ruku (čo je dosť možné) pretože s každou priateľkou vydržal maximálne mesiac, už aj to som veľa napísala (vážne nikdy nemal dlhší vzťah), vždy to ukončil on, keďže mu vždy každá pripadala ako zlatokopka. Vždy keď som sa ho v minulosti spýtala na priateľku, tak mi vždy začal rozprávať kde sa spoznali a bla bla bla... a ja som sa väčšinou spýtala, že o ktorej hovorí, lebo minule hovoril niečo iné, no a on mi výdy odpovie: " Jáj, no ale od tej minule, je táto už asi tretia" pričom mohlo prejsť maximálne pol roka a aj to je veľa. Tak neviem, či on nieje taký nejaký sukničkár a preto sa možno nikdy neoženil. Neviem, ale je starší, mohol sa zmeniť. Aj keď som už aj také počula, že chlapi sukničkári sa nikdy nezmenia :/

Filip TT

No vyzerá to tak, ako som predpokladal, ty budeš ten silnejší článok. Pokiaľ ide o rodinu a o deti je žena/manželka/matka takmer vždy ten odolnejší člen.

Ale si naozaj presvedčená že tento o 21 rokov starší starý mládenec bude to pravé? Je pravda, že teraz chceš mať otca pre svoje dieťa, ale z dlhodobého hľadiska mám z toho obavu...

Ako to vidíš Ty?

SummerGirl

Samozrejme, tú kyselinu listovú si budem do tela doplňať, len nech je naše bábätko zdravé :) Volala som jeho otcovi, čiže môjmu bratrancovi a povedal mi znova, že: \\\"Fu...no a teraz budeme, čo robiť?\\\" povedala som mu, že nech sa snaží prísť s práce, čo najskôr a že to spolu oznámime rodine, ale bojím sa aj ja a určite aj on, ale ja verím, že to spolu zvládneme. Len stále som si nie istá, či to dieťa chce. Spýtala som sa, či je veľmi prekvapený, povedal, že dosť. Povedala som mu, že koľké rodiny to už zvládli, že musíme aj my. A povedal: \\\"No veď, len ako\\\"

Je ešte s toho v šoku a ja ho chápem, ale dúfam, že ma nenechá samú a že sa na dieťa, časom bude tešiť aj on :)

D0minika

Prečítala som si celú diskusiu od začiatku. Ako si prv riešila, či sa s ním máš stretávať, čo máš robiť a potom zrazu ti tu niekto napísal o tehotenstve a ty si začala riešiť bábätko .
Keby sem možno nenapíšeš, asi by si ani nevedela, že si tehotná :D Bolo zaujímavé to čítať :D

Každopádne gratulujem a držím vám palce, nech je bábätko zdravé! Veľa šťastia :)

sewie

kamoska otehotnela v 19tich so spoluziakom, rodine proste oznamila ze si dieta necha, ze tak sa rozhodla...zvladli to v pokoji bez kriku a podporovali ju od prveho dna! drzim palce!

Frantisek P

... a nezabudni na KYSELINU LISTOVÚ! Teraz je tá najdôležitejšia doba, ideálne je začať ju užívať ešte pre počatím.

www.choredieta.sk