Milostný vzťah s bratrancom...

Príspevok v téme: Milostný vzťah s bratrancom...
SummerGirl

Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?

joleen

Mám sesternicu čo sa vydala za chlapa ktorý je aj jej bratranec a majú zdravé deti. Čo je a tom také zlé? Niečo takéto existuje aj v iných krajinách ako napr Turecko

SummerGirl

Tí čo tu píšete, že "zaujímavé, že dnes SummerGirl nič nepridala, lebo sme ju odhalili" Tak nemáte vôbec pravdu. Mala som rodinné problémy.(a netíkalo sa to môjho tehotenstva). Veľa ľudí sem písalo, že je toto vymyslená téma, no to teda určite! Keby ste boli s mojej situácii tak by ste určite nevypisovali voloviny na môj účet (prepáčte za výraz). A niektorí, čo ste písali, že mám ísť do 7. triedy, tak prepáčte, ale ja mám vysokú školu a nenechám sa urážať, nejakými "ľuďmi" ktorí možno majú tých 12 rokov a urážajú ostatných aby sa neprišlo na to, že oni sú DECKA. Ale ja sa nebudem trápiť vašimi hnusnými príspevkami. Veľa dobrých ľudí mi tu poradilo a ja som im za to veľmi vďačná, tí, čo nemali, čo robiť a začali ma z nudy osočovať, že toto je fake téma, tak vám odkazujem, že ste mi ukradnutý a môžte si sem písať ďalej, čo chcete. Ja v prvom rade ďakujem všetkým, ktorí ma tu podržali :)

Filip TT

Prerušovaná súlož je najmenej spoľahlivá antikoncepcia, pretože mužovi môže uniknúť malá kvapka semena ešte pred hlavným výronom, ani o tom nevie, a za druhé spermie sa dokážu dostať do pošvy aj z vonkajšej strany rodidiel. Tiež možno pochybovať o tom, či je možné v aute vykonať prerušenie dostatočne pohotovo...

Aj ja som rozmýšľal, či je tento príbeh autentický, ale radšej tomu verím. Ak je to pravda tak som mohol pomôcť človeku v krízovej situácii, ak to nie je pravda, nič som nestratil.

joleen

Prečo by nemohla na "prvé šou" otehotnieť? Koľko dievčat už otehotnelo na to prvé šou? A vôbec ktorý chlap si dáva pozor?

SummerGirl

Aspoň sme sa kus spriatelili v tejto "našej komunite" :) lebo zo začiatku tu boli aj zákerní ľudia :/ ale už sem prestali pridávať príspevky :)

A mimochodom otecka dieťaťa sa nikto na meno nebude pýtať? :D ale tak nezvyčajne sa splodilo, tak sa mu aj nezvyčajne vyberie meno :D už sa teším, keď mu to budem rozprávať :D

Frantisek P

Tak čo, budeme hlasovať o tých menách? Alternatívny návrh je, že každý z tejto našej komunity by navrhol jedno písmenko mena.

SummerGirl

No páčia sa mi s toho: Michal, Peter, Marek, Janka, Martina, Lucia, Lenka ja som tieto zabudla napísať :D Aj ostatné sú pekné, len tieto sa mi najviac páčia :)

SummerGirl

Aj mne sa páčia aj zahraničné ale aj slovenské ako napr: Katy, Mia , Ariana, Mishelle, Martina, Kristína, Michaela, Viktória, Lea, Monika, Daniela...

Chlapčenské: Leo, Mário, Marko, Martin, Peter, Tomáš, Daniel...