Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?
Milostný vzťah s bratrancom...
SummerGirl, písala, si , že si vyučená ucitelka, to nepokladám za dost tazky odbor sorry
Prepáč, vynechalo mi Z vo vzdelaní.... Osudová chyba... Je mi jedno, akú máš školu, mám spolužiačky, ktoré boli s prepáčením sprosté ako tága, a sú na veterine a podobne... V dnešnej dobe dostane titul každý blbec ;)
Ria_94 nie je to nič zaujímavé. Napísala som tam dotyčnej: "a ty si skadiaľ spadla?" a to sa berie za urážku, tak preto mi to vymazali. A som "len" človek, a ľudia sa mýlia, aj ja som si tu všimla mnoho gramatických chýb, no nikdy by som sa neznížila pod takú úroveň aby som ich osočovala :) pretože neviem, či nepíšu napr. cez mobil. A čo sa týka môjho vysokoškolského vzdelania, tak by som ti neradila brať si ho (pekne povedané)-do úst, pretože mám skončenú Karlovu univerzitu v Prahe a dosť ťažký odbor. Takže sa najprv pozri na svoj titul a svoju gramatiku a potom urážaj iných ;)
Zaujímavé je, že vymazali aj to, ako osočuješ ľudí, ktorí poznajú gramatiku, že sa píše DobrÍ deň :D To Ti mali nechať, aby všetci videli Tvoje vysokoškolské vdelanie....
Summergirl: no neviem ako tvoja rodina zareaguje, ale aj keby to nebolo príliš pozitívne, oni si po čase zvyknú.
Hej, príspevky tu mažú admini a podľa čoho, to som tiež nikdy nepochopila, kľudne zmažú aj normálny nevulgárny a neútočný príspevok.
Lola033 veď uvidím, ale čo tá rodina? Ach, vždy sa mi všetky pekné predstavy zničia, keď si spomeniem ako to oznámim rodine a vôbec by som sa nečudovala, keby ma aj vyhodili z domu :/ a ešte ktovie ako to príjmu jeho rodičia
No uvidíš ako to s vami dopadne, možno sa starý mládenec uvedomí a možno si to dieťa aj zamiluje, až sa narodí a stane sa z neho hrdý tatko. Ale spoliehať sa na to nedá, veď uvidíš. A o to sa neboj, žeby ťa už nikto nechcel s dieťaťom od bratranca. Vydali sa aj také ženy, čo mali dieťa od černocha a noví tatkovia s láskou vychovávali malého mulata. Veď všetky deti sú zlaté, jedno s kým ho máš. Vychováš si z neho to, čo budeš sama chcieť.
Lola033 presne s tebou súhlasím, kto si myslí, že je to fake, nech to nechá na pokoji a neprispieva!
No do manželstva s ním sa veľmi nehrniem, pretože teraz ho ako-tak ľúbim a mám asi nasadené "ružové okuliare" ako sa hovorí. Ale povedz mi, kto si ma zoberie slobodnú mamičku a k tomu ešte aj mám dieťa s vlastným bratrancom? :( inak kúpila som si takú knižku o mame a dieťati, píšu tam priebeh tehotenstva aj priebeh pôrodu, potom aj starostlivosť o dieťa, myslím, že mi to veľmi pomôže. S otcom dieťaťa si telefonujeme skoro každý 2. deň, či niečo nepotrebujem, ako sa cítim, no jednoducho je na mňa milý a snaží sa o mňa starať aj keď je v zahraničí.
Keď som ja založila pred časom tému, tiež mi tam písali, že je to určite fake. To je tu teraz taká móda, píšu to do každej témy. Ak si myslíte že je to fake, tak sem neprispievajte.
Summergirl, no za otca svojho dieťaťa si si evidentne nevybrala moc vhodného chlapa. Nie preto, že je to tvoj bratranec z druhého kolena, ale to, jak žije, jaký má vzťah k ženám. Ženu použiť a odkopnúť. So žiadnou nie dlhšie ako mesiac. A teraz sa ťa pýta, že čo budete robiť a nevie si predstaviť, ako to zvládnete? Pomaly 50-ročný chlap? No ja by som sa na neho moc neorientovala a hlavne ho netlačila do sobáša. Skúste si najprv vyskúšať spolu žiť, ak vôbec bude mať záujem a ak vám to bude dlhšiu dobu klapať, zosobášiť sa môžete aj neskôr. Len aby sa ti nestalo, že ho dotlačíš do manželstva a potom budeš nešťastná, lebo sa staneš podvádzanou manželkou ktorej muž bude žiť naďalej tak, ako bol doteraz zvyknutý. Si ešte mladá, ak by si aj zostala s dieťaťom sama, neskôr si nájdeš niekoho zodpovedného. Neviem,či sa tento zmení, keďže je už dosť starý a evidentne mu vyhovuje žiť tak ako žije a nechce na tom nič meniť.
joleen ďakujem, že ma neodsudzuješ a chápeš :)