Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piperine Forte na chudnutie - áno či nie?

Miselkaaaa

trumpetka to mame podobne vysledky ja akurat necvicim len sa zdravsie stravujem a piperine forte uzivam tak podla seba lebo dost zabudam haah

trumpetka

ja idem podla doporucenej davky a zatial 3kg minus za cca desat dni k tomu som bola 3 krat v posilke ale len beh nic viac zatial mam take skusenosti mam nadej ze to bude tak pokracovat

marika35

anocinie neschudnes rychlejsie urcite kvoli tomu ze beries Piperine Forte dvojnasobnu doporucenu davku ;) skor schudnes rychlejsie ked okrem dobrej stravy a Piperine Forte zacnes viac sportovat ;)

anocinie?

ahoj Marika35,dobre budem to teda užívať tak, ale prečo si myslíš, že je to zle? Je to zbytočné? Ja som len myslela že tak schudnem 2x rýchlejšie...asi nie, že?
Ďakujem...

marika35

anocinie prepac, ale je totalna blbost uzivat dvojnasobnu davku, skus ist podla odporucanej davky co mas na obale Piperine Forte

anocinie?

ja to užívam asi 6 dní, a hoci som sa odvtedy ešte nevážila, cítim sa akosi "ľahšie", merala som si obvod lýtka a stehna a je to o 1 cm menej...zajtra sa aj odvážim, som zvedavá...budem sa vážiť raz za týždeň a budem vás informovať, či to funguje...inak, ja som si kúpila balenie na tri mesiace, ale užívam denne dvojnásobnú dávku, takže mi to vydrží 6 týždňov...aj mi chceli silou-mocou vnútiť ďalšie balenie, vraj so zľavou, ale ja sa chcem najprv presvedčiť či to naozaj funguje...ak áno, vykúpim im tam celý sklad:-)))

jozefinka79

neviem ti povedat ake rychle boli efekty u mna ale pouzivala som to dva a pol mesiaca cca a schudla som 9kg ... trochu som k tomu behala aj ked nikdy som tuto cinnost neprehanala :) viac som tento pripravok nepouzivala kedze som otehotnela a to mam ine starosti ako chudnut

marika35

pises ze nic nefunguje a potom odporucas :) ja som tu o Piperine Forte nikde nepisala ako o zazraku ale ako o doplnku stravy ktory na mne funguje

Janka987

Prípravky na rýchle schudnutie zvyčajne nefungujú, pretože schudnúť sa naozaj nedá za pár dní. Treba sa racionálne a zdravo stravovať (zvýšiť príjem bielkových a komplexných sacharidov a znížiť príjme cukrov). Nesmierne dôležitý je aj pohyb (nie silové cvičenie alebo brušáky - ale dlhodobá záťaž - kardio - ideálne chôdza, byciklovanie, korčuľovanie, prípadne stroje v posilňovni). Čo sa doplnkov stravy týka, treba vyhľadávať také, ktoré podporia využívanie už prijatých živín a tým pádom už nebude nutné opäť jesť a jesť nadmerne. Znižovanie chuti do jedla, schudnutie do týždna a podobné veci sú viac na škodu ako na úžitok. Osobne nepoznám žiaden prípravok na schudnutie, ale značka prírodnej medicíny, ktorú užívam, ponúka aj takýto prípravok, nie je drahý a mám s nimi iba pozitívne skúsenosti, takže to môžeš vyskúšať - -odkaz odstránený- emoticon