Káva

Táto diskusia patrí k článku: Káva
Káva

Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.

Jozef12

Potrebujete pôžičku, aby ste sa dostali z dlhov a dostali sa z dlhov alebo možno na dokončenie vášho domu.
Bez ohľadu na to, aké sú vaše obavy, môžem vám pomôcť získať späť úsmev. Dajte mi vedieť o svojich potrebách a uspokojíme vás do 72 hodín.
Ročná úroková sadzba je 2% a táto pôžička sa poskytuje všetkým čestným ľuďom. Som k dispozícii, aby som vám poskytol pôžičky s platnosťou od 1 000 do 850 000.
Som pripravený uspokojiť svojich klientov maximálne do 3 dní od prijatia vašej žiadosti.
Prosím, kontaktujte nás e-mailom: ladislav.jozeffinancii@gmail.com ladislav.jozeffinancii@gmail.com

mimwi

Presne tak, to je na káve super, každý si nájde to svoje. Ja napríklad oceňujem, že filtrovaná káva vie krásne vytiahnuť ovocné a kvetinové tóny, ktoré by v espresse možno zanikli. Na druhej strane, keď chcem niečo hutné a intenzívne, tak si radšej dám dobré ristretto.

mimwi

Tak v porovnaní s espressom je filtrovaná káva jemnejšia, menej intenzívna a vodnatejšia, čo niektorým ľuďom nemusí vyhovovať. Niekomu môže pripadať aj trochu kyslejšia, pri niektorých metódach viac vynikne acidita kávy. Mne to napríklad vôbec neprekáža, ja takú kávu môžem:)

merceelolo

dik za tip, tieto som este neskusal. ale tak clovek zhruba vie, ake priblizne mu kavy chutia.ja napriklad velmi nemusim filtrovane kavy, ale rozumiem tym, ktori ju piju :D

erittrea

Dandiena, skús napríklad Peru El Palto alebo Brasil Cerrado Diamond, to sú také topky pre mňa. Samozrejme, že každému chutí niečo iné, ale tieto by som odporučila komukoľvek:)

dandiena

Poraď prosím nejakú čokoládovú alebo teda orieškovú odtiaľto. Chcela by som už nejakú inú konečne skúsiť.