Tak to mi príde ozaj ako extrém už. To nie je podľa mňa ani dobré na srdce. A ďalšia vec, ak k tomu piješ tie instantné žbrndy, tak to je ešte horšie.
Káva
rencula, to by si mi ani neuverila, ze kedysi som pila 7 kav denne bez problemov :D a este s cukrom. samozrejme som to obmedzila co najviac sa dalo a uz ani s cukrom ju nevypijem, proste mi to prestalo chutit.
Love the coffee while playing [url=dynamonsworldapkpro.com world pikachu MOD APK[/url]
I love the coffee while playing Dynamons World Pikachu MOD APK
zalezi asi od druhu kavy. napriklad dnes som si spravila jednu kavu rano espresso a druhu mi zatial netreba. bolo by mi asi tazko.
Kava je super a k nej patri aj kvalitny kavovar :) www.kupnajlepsie.sk
u mna to napriklad zavisi od toho kolko sa za den najem. niekedy znesiem len jednu a niekedy aj dve za den.
Ahojte, koľko káv zvyknete piť denne? Resp. koľko je ešte v pohode a koľko už nie?:)
ja za seba plne doporučujem jura kávovar, automaticky :) robí užasnú kávičku
Ja som si tiež začala zrnkovú kupovať a tú ráno si pomeliem a urobím si čerstvú kávičku :)
Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.