Káva

Táto diskusia patrí k článku: Káva
Káva

Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.

erittrea

Chutia mi veľmi kávy odtiaľto.Už som ich skúsila niekoľko a sklamá som nebola. Ak kvalitná káva, tak jednoznačne zrnková :) Inak ani nekupujem. A čo sa týka toho kávovaru - na značke podľa mňa absolútne nezáleží, ide skôr o tú kávu, čo doň dáš :)

valaja

- to som netušila, že sa tým akože znehodnotí celková chuť kávy. super, ďakujem. ja si inak aj plánujem zakúpiť automatický kávovar, už dlhšie pokukujem po nejakých značkách, ale stále som si nejak nevybrala.

anetkaanett

velmi zalezi aj od toho, ci mas doma kvalitny mlyncek, to fakt vela spravi. ja ale kupujem vyhradne kavu zrnkovu, nemletu, nakolko len tak je mozne zachovat jej najlepsiu chut, v jej prirodzenom obale, cize v kavovom zrnku :)

valaja

- je lepšie si takto pomlieť kávu vlastnoručne doma alebo si ju už kúpiť pomletú? či to nie je nejaký extra rozdiel?

Renculaa

Tiež som pozerala túto stránku, a teda majú tu rôzne typy, príchute, no ozaj kadečo sa tu dá nájsť. Mňa by ale zaujímalo, či mi zakaždým príde odtiaľto tá káva čerstvo namletá?

elizza

Tak nastastie to nebolo na Valentina :D Este stiham, dakujem, pozriem. Maju tu dobre ceny? Zbytocne drahu kavu by som nerada kupovala. Ale tak ked pises, ze je kvalitna...

erittrea

Ja najčastejšie objednávam z Coffeein. Kvalitné kávy, na výber máš ozaj rôzne druhy podľa tvojej chuti. Za mňa sú úplne naj.