Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Káva

Táto diskusia patrí k článku: Káva
Káva

Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.

lujziara

Tiež nekupujem úplne drahé kávy, ale tak myslím si, že pri tých klasických zalievaných nemáš ani žiadne pozitívne účinky, vlastnosti, proste nič, žiadna hodnota.

Diarra6

Ja to dost obdivujem, lebo malokto si da tu namahu proste hladat inde ako v najblizsom obchode :D Sama som taka, ze tu kvalitu moc nezvyknem riesit, takze preto to hovorim :D

kvetka3

Ja nie som moc veľký kávičkár, ale priateľ je. Onedlho bude mať sviatok a chcela by som mu nejakú darovať. Viete odporučiť niečo pre takého gurmána?:) Potrpí si na kvalitnejšie produkty, tým myslím, že nenakupuje v supermarketoch alebo tak.

anetkaanett

No poviem ti, že je mega veľký rozdiel. Keď si objednáš kávu z bežného e-shopu, ktorý kávu iba predáva, tak tá káva už môže byť upražená dávnejšie. Niekedy aj pár týždňov alebo mesiacov, lebo oni ju nekontrolujú tak, ako pražiareň. Proste ju majú na sklade, čaká tam na kúpu, a čím dlhšie stojí, tým viac stráca z vône a chuti.

stratenazena

Aha, tak to si myslim, ze aj kvalita bude niekde inde, naposledy som objednavala kavu z "nepraziarne" a nebolo to bohvieco :) Tak by som mozno skusila odtialto, ze aky v tom bude rozdiel.

bronimira

Pri mojich znalostiach o kave by som pravdepodobne ani nevedela rozoznat, ci sa jedna o cerstvu alebo starsiu kavu :D

anetkaanett

je to e-shop s praziarnou:) takze si kavu prazia sami. za mna najlepsie takto kupovat kavu. je tam proste istota, ze ta kava bude vzdy cerstva.