ja som len nedavno zistila, ze kava vlastne nie je take zlo, ake som si myslela. akoze nemyslim si, ze ma nejakym sposobom "drzi pri zivote" alebo tak, ale zacala mi chutit. a stava sa takym mojim ranajsim ritualom, nieco podobne mi chybalo :D
Káva
Coffee is a popular beverage made from roasted beans, enjoyed worldwide for its rich flavor and stimulating caffeine. From espresso to cold brew, it’s part of daily routines and social traditions across cultures.
For a cozy touch, explore our wallpaperers.com
tak coffeein ma podla mna casto dake zlavy, treba pozerat, ja sledujem aj fb aj instagram, newsletter odoberam do mailu, aby mi nic neuniklo :D zakazdym viem o nejakej aktualnej akcii.
Ja som vdacny za kazdu jednu zlavu, co sa kavy tyka :D Rad kupujem aj do zasoby, nemam s tym najmensi problem.
Dokedy tam trvá táto akcia, prosím vás???
Áno, to treba. Prichádzaš tak o rôzne zľavy a výhod, ktoré ako nezaregistrovaný nemáš.
To je pravda, ono po tej registrácii má človek oveľa viac výhod ako bez nej, tiež som si to všimla. Účinný spôsob ako prilákať ľudí :-) Ale akože mne to nevadí, robím to tak stále a už aj automaticky :D Heslá si nepamätám, dávam si ich ukladať :D
To si nie som istý, nepamätám si, lebo už som tam registrovaný dlho, takže neviem....Ale tak každopádne, trvá to asi dve minúty, aj to som asi veľa povedal, takže...To zvládneš :) Vždy sa oplatí registrovať kvôli výhodám.
A tam sa potrebujem zaregistrovať najprv?
Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.