a v čom mávate zrnkovú kávu? resp.ako ju skladujete, aby vydržala čo možno najdlhšie?
Káva
áno, aj mne chodia zakaždým od nich novinky na e-mail. okrem toho, že je fajn chuťovo, tak aj tie ich obaly vždy potešia očko:)
Ja mám svoje obľúbené, ale teda nebránim sa vyskúšať aj nejakú tú novinku, ak je to mnou overený, osvedčený eshop. Sú rôzne obchody s kávou, my máme doma teraz obľúbený Coffeein, vyšlo aj zopár noviniek, za mňa super, chcem odskúšať aj tie určite v blízkej dobe.
no nie je veru nic horsie ako kupit uz zomletu kavu. neviem, preco by som to robila..
Pila som aj takú kedysi, áno, priznávam :D Ale jasné, že to nebolo ono. Potom som dostala kávovar a už to išlo, už som skúšala lepšie, kvalitnejšie kávy.. A teda hlavné nie dopredu namleté...
záleží asi aj ako ju človek pije a akú kvalitnú samozrejme. nemyslím si, že instantná káva bude mať na tvoje zdravie extra dobrý vplyv:)
ďalšia vec je, že je dokázané, že má aj blahodarné účinky na zdravie.
100 ludi, 100 chuti, kazdy ju moze pit z ineho dovodu :) ale teda nikto by ju urcite nepil, ak by mu nechutila :-D
Asi to mám inak ako väčšina z vás. Šálku kávy si vychutnávam, nie preto, že by som mala nejaký deficit a potrebujem ju, aby som nejak fungovala. Proste mi chutí a tú chuť si užívam:)
ja bez kávy neviem existovať. a to doslova, fakt som nepoužiteľný, ak nestihnem aspoň jednu šálku doobeda. ale teda obľúbenú svoju mám, nejak nezvyknem experimentovať.
Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.