Coffee is more than just a drink. Enjoying a great cup of coffee with Stranger Things Outfit adds a fun and vibe to the moment.
Káva
hej, hlavne, ze si to vies aj podla vlastnej spotreby nastavit. to sa mi paci.
Hej, Coffeein to takto ma tiez napriklad s tym predplatnym, tiez som toho nazoru, ze je to skvela vec pre ludi, ktori nechcu proste neustale mysliet na nakup dalsej kavy :D A vyuziva to inak dost ludi aj v mojom okoli, to som sa celkom divila.
..tak to je fajn, moj problem je neustale ten, ze si nepamatam kolko kavy doma mam a ked mi uz dojde, tak je neskoro :D
predplatne kavy si neviem vynachvalit. za mna je taketo riesenie lepsie, pretoze velakrat na to nemyslim a oni ju automaticky z eshopu poslu na moju adresu.
to ja uplne neviem, ako funguje. mna by skor zaujimalo, ak mate niekto skusenost s predplatnym kavy? oplati sa to? nie je lepsie si ju objednavat samostatne, ked sa mi minie? v com sa vam to takto osvedcilo viac?
A to si len tuto jednu objednavala ci? Tam sa asi lepsie oplati, ked toho nakupis viac aj co sa postovneho tyka, pripadne nejakeho darceka k objednavke. Alebo sa mylim?
Tak ďakujem teda pekne za radu, už je objednaná:)
kava u nas fici nonstop a je jedno, kto ma aky sviatok :-D ci su to narodeniny, meniny alebo vianoce. tak ako v rodine kavickarov, co vam poviem :D
...aj ja by som sa kave jednoznacne potesila:)...ale to fakt zalezi na tom cloveku.. kazdy mame iny nazor...
Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.