Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Káva

Táto diskusia patrí k článku: Káva
Káva

Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.

Renculaa

Pila som aj takú kedysi, áno, priznávam :D Ale jasné, že to nebolo ono. Potom som dostala kávovar a už to išlo, už som skúšala lepšie, kvalitnejšie kávy.. A teda hlavné nie dopredu namleté...

dzulili

záleží asi aj ako ju človek pije a akú kvalitnú samozrejme. nemyslím si, že instantná káva bude mať na tvoje zdravie extra dobrý vplyv:)

alanitka

100 ludi, 100 chuti, kazdy ju moze pit z ineho dovodu :) ale teda nikto by ju urcite nepil, ak by mu nechutila :-D

lexxa

Asi to mám inak ako väčšina z vás. Šálku kávy si vychutnávam, nie preto, že by som mala nejaký deficit a potrebujem ju, aby som nejak fungovala. Proste mi chutí a tú chuť si užívam:)

zdravicko19

ja bez kávy neviem existovať. a to doslova, fakt som nepoužiteľný, ak nestihnem aspoň jednu šálku doobeda. ale teda obľúbenú svoju mám, nejak nezvyknem experimentovať.

dzulili

neviem to asi takto posúdiť úplne, ale viem, že nemám rada príliš kyslé. inak asi nemám úplne dáku preferenciu.

dzulili

ahojte, ako sa vyznať v káve, keď nerozumiem tým označeniam stredné praženie/svetlé atď, ktorá je lepšia, čo sa chuti týka?

mardziosa

mne sa tiež nepáči, keď to je také neprehľadné a nevidím všetky potrebné info na jednom mieste. to hneď idem inde pozerať..