Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Káva

Táto diskusia patrí k článku: Káva
Káva

Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.

Diarra6

Rikiko, ja si tiez myslim. Aj ked este donedavna by som nevedela absolutne rozlisit kvalitne presso od zalievanej kavy :D

dandiena

No nevyznám sa všeobecne nejako do kávy :) Nejde mi do hlavy, keď sú na káve v popise napríklad napísané rajčiny, ako ich tam môže byť cítiť. A komu napadne kombinovať takúto potravinu s kávou?

peltyra

... pri kazdej kave mas napisany aj chutovy profil, niektore su cokoladove, orechove, ine zase ovocnejsie, citrusove, obcas sa tam objavi aj karamel alebo tropicke tony. aj ked ide o espresso, stale sa tie rozdiely daju celkom pekne rozoznat.
mala som od nich napriklad ethiopiu a to bolo espresso s uplne jemne citrusovym dozvukom, fakt netradicne, ale zaujimave. mne viac sadnu skor tie sladke a cokoladove, ale je fajn si to raz za cas obmenit.

klaudusinka

- ja som teraz kupovala napríklad mamine túto konkrétne a dosť si ju pochvaľovala:) www.coffeein.sk
- je taká čokoládovejšia, také má rada, tak som jej chcela spraviť radosť. spravili sme si ju spolu a tiež mi chutila :)

anetkaanett

nemusis mat kavu za 40€. ja idem tiez stylom zlata stredna cesta a este sa mi nestalo, ze by som kupila zlu alebo taku, co by mi nechutila.