Káva

Táto diskusia patrí k článku: Káva
Káva

Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.

mardziosa

mne sa tiež nepáči, keď to je také neprehľadné a nevidím všetky potrebné info na jednom mieste. to hneď idem inde pozerať..

stikiara

treba si vsimat datum a vzdy bude cerstva :D :) tam nie je co pokazit. ale ja som si vsimla, ze nie vsade pisu datumy takto na eshopoch.

Diarra6

Mne je napriklad jedno, odkial je, nepotrpim si vyslovene ze na jednej krajine, rada skusim aj ine, neodskusane. Ale ta cerstvost proste jednoznacne musi byt.

mardziosa

tak nejde len o popis, ale celkovo spôsob praženia, dátum takisto zaváži, lebo veď čerstvosť je základ proste a aj krajina pôvodu je u mňa podstatná. potom už len fakt len ochutnať a zistiť, či ti sedí alebo nie:)

klaudusinka

- ale ty asi nepiješ kvalitnú, zrnkovú kávu, či? :D keď si spomínala, že vypiješ čokoľvek a nemáš nejakú preferenciu.

hreko

za mna kavy z Coffeein top.. vyskusal som niekolko znaciek, ale nechutili mi tak ako odtialto...kava vzdy cerstva, chutna, komunikacia bezchybna..

mardziosa

a ja v tomto prieberčivá asi som :D kedysi som nebola, ale teda čím ďalej tým viac zisťujem, že fakt nevypijem hocičo. každá káva mi nechutí, ale to je úplne normálne. je fakt asi len malé percento ľudí, ktorým je jedno, ako to chutí :D