Káva

Táto diskusia patrí k článku: Káva
Káva

Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.

Renculaa

Tiež som pozerala túto stránku, a teda majú tu rôzne typy, príchute, no ozaj kadečo sa tu dá nájsť. Mňa by ale zaujímalo, či mi zakaždým príde odtiaľto tá káva čerstvo namletá?

elizza

Tak nastastie to nebolo na Valentina :D Este stiham, dakujem, pozriem. Maju tu dobre ceny? Zbytocne drahu kavu by som nerada kupovala. Ale tak ked pises, ze je kvalitna...

erittrea

Ja najčastejšie objednávam z Coffeein. Kvalitné kávy, na výber máš ozaj rôzne druhy podľa tvojej chuti. Za mňa sú úplne naj.

merceelolo

tak ja kupujem kavu na e-shope, ktory nakupuje kavove zrna od overenych dodavatelov a farmarov, ktorych dokonca poznaju osobne. pred samotnym nakupom prechadza kava niekolkostupnovym prisnym vyberom, co zarucuje kvalitu a na tu si potrpim.

anetkaanett

tak na strankach si vies zistit toho velmi vela aj o povode tej ktorej kavy napriklad. dalsia vec, ktora je pre mna dolezita je ta, ked sa tomu venuju uz dlho a ta praziaren aj ma nejake tie ocenenia, tak nie je o com.

anetkaanett

rencula, tak ja sa zase vobec necudujem, tiez som postupne presla na kvalitnu kavu, priamo z praziarne. myslim si, ze taketo kavy su jednoducho najkvalitnejsie. a nemusis sa bat, co pijes.