Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Káva

Táto diskusia patrí k článku: Káva
Káva

Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.

Diarra6

Ja cim dalej tym viac zistujem, ze ju nepotrebujem na to, aby som sa nejakym sposobom nastartovala, ale proste preto, lebo mi chuti. Je to taky moj maly ritual, milujem jej chut, nepijem ju kvoli tomu, ze neviem bez nej fungovat.

olejina

mne ten mesiac zhruba jedno take vacsie balenie vydrzi, tak mozno skusim :) to vacsie bude asi idealne, male by mi zrejme nestacilo :D

hazeldavid

Coffee is more than just a drink. Enjoying a great cup of coffee with Stranger Things Outfit adds a fun and vibe to the moment.

zlatikaa

Hej, Coffeein to takto ma tiez napriklad s tym predplatnym, tiez som toho nazoru, ze je to skvela vec pre ludi, ktori nechcu proste neustale mysliet na nakup dalsej kavy :D A vyuziva to inak dost ludi aj v mojom okoli, to som sa celkom divila.

ennilia

..tak to je fajn, moj problem je neustale ten, ze si nepamatam kolko kavy doma mam a ked mi uz dojde, tak je neskoro :D

stikiara

predplatne kavy si neviem vynachvalit. za mna je taketo riesenie lepsie, pretoze velakrat na to nemyslim a oni ju automaticky z eshopu poslu na moju adresu.