mozno niekedy budu aj take, treba neustale sledovat novinky, ja to mam v merku :) aj co sa newsletterov tyka...
Káva
Mardziosa a pre výnimočného muža kedy bude? :D
To je krasne. Kavickari to maju proste s darcekmi uplne najlahsie :D
No to je fakt, keď prídeš na to, ako konečne robiť kávu, ktorá ti fakt že chutí, tak nie je nad to :D Len čo potom, keď ju človek nevie prestať piť, to môže byť aj celkom problém :D
Presne tak, svetlejsie a stredne prazene su super, lebo tie ovocne tony fakt vyniknu a horkost je minimalna. A aj mne dava pocit istoty, ked viem, ze je kava cerstva a z overeneho zdroja:) Potom uz len hrubsie mletie a pozorne liatie a je to top, neviem si predstavit lepsie stravenu volnu chvilku:)
za mňa áno, hlavne teda ide o to praženie, mne chutí presne takáto. každému chutí niečo iné, ale pri týchto kávach mám proste istotu, že vždy príde čerstvá.
A to je nejaká špeciálna káva? Teda určite čo sa pôvodu týka áno, ale mám na mysli chuť.
túto kávu ja napríklad konzumovať s mierou neviem, priznám sa :D www.coffeein.sk
Ale tak asi na litre to tiez nie je uplne bohvieco :) Vsetko treba konzumovat s mierou.
Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.