Ja som vdacny za kazdu jednu zlavu, co sa kavy tyka :D Rad kupujem aj do zasoby, nemam s tym najmensi problem.
Káva
Dokedy tam trvá táto akcia, prosím vás???
Áno, to treba. Prichádzaš tak o rôzne zľavy a výhod, ktoré ako nezaregistrovaný nemáš.
To je pravda, ono po tej registrácii má človek oveľa viac výhod ako bez nej, tiež som si to všimla. Účinný spôsob ako prilákať ľudí :-) Ale akože mne to nevadí, robím to tak stále a už aj automaticky :D Heslá si nepamätám, dávam si ich ukladať :D
To si nie som istý, nepamätám si, lebo už som tam registrovaný dlho, takže neviem....Ale tak každopádne, trvá to asi dve minúty, aj to som asi veľa povedal, takže...To zvládneš :) Vždy sa oplatí registrovať kvôli výhodám.
A tam sa potrebujem zaregistrovať najprv?
Už musím aj ja vyskúšať objednať. Teraz som zachytila dokonca aj nejaké zľavy tam...
Poradili mi tu vyskúšať kávu z Coffeein a popravde, už pijeme len tú. Sú to kvalitné kávy, čo majú reálne aj nejakú chuť. Ale tak každému podľa chuti, no:)
Ani ja neviem veľa o káve, ale tak zalievanú by som už proste nevypila. Instantnú detto.
Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.