visti: example.com
Káva
I think this is [url=www.example.com]very[] intresting question.
you are right.
Ja len tak uvažujem, prečo by niekto vracal kávu :D
Ja už som dokonca aj kávu vracala do e-shopu a všetko prebehlo v poriadku ..Je to fakt len o ľuďoch.
Ano, pristup je dolezity aj ked s niekym komunikujes napriklad cez emaily, nie este tak osobne. A co sa sluzieb tyka, tak kazdy druhy podnik je takyto. Malokde uz vidis usmiateho, ochotneho pracovnika.
Bol som aj v kaviarni, ktorá tvrdila, že si zároveň praží kávu sama, ale bol to hnus. A neochutnal som len jednu. Proste mi tam nechutilo nič. A keď sa k tomu pridá aj neochotný prístup čašníčok, tak dovidenia. Už ma tam neuvidia.
To je asi jedno. Pokiaľ ma o svojej kvalite vedia presvedčiť, tak kľudne nech je to aj z e-shopu.
Podľa mňa vôbec nie je nutné, aby mala pražiareň kamennú predajňu. Dnes už je toľko skvelých malých pražiarní, ktoré fungujú len cez e-shop a káva od nich je úplne top.
a aké pražiarne sa vám najviac osvedčili? čisto eshopové alebo kamenné alebo?
Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.