Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Káva

Táto diskusia patrí k článku: Káva
Káva

Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.

darrianna

To je pravda, ono po tej registrácii má človek oveľa viac výhod ako bez nej, tiež som si to všimla. Účinný spôsob ako prilákať ľudí :-) Ale akože mne to nevadí, robím to tak stále a už aj automaticky :D Heslá si nepamätám, dávam si ich ukladať :D

semario

To si nie som istý, nepamätám si, lebo už som tam registrovaný dlho, takže neviem....Ale tak každopádne, trvá to asi dve minúty, aj to som asi veľa povedal, takže...To zvládneš :) Vždy sa oplatí registrovať kvôli výhodám.

semario

No myslím, že sa tam aktuálne oplatí nakupovať. Mne už dochádzali zásoby, tak som spravil nákup:) Akože ja bežne nakupujem aj bez zliav, ale tak toto vždy poteší, jasné.

Renculaa

Poradili mi tu vyskúšať kávu z Coffeein a popravde, už pijeme len tú. Sú to kvalitné kávy, čo majú reálne aj nejakú chuť. Ale tak každému podľa chuti, no:)