Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Káva

Táto diskusia patrí k článku: Káva
Káva

Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.

semario

Ja osobne by som s tým nemal najmenší problém. Je to niečo, čo mám rád a rozhodne by ma to potešilo. A čo, že je to "potravina"? Otcovi napríklad dávame pod strom len takéto darčeky, lebo vieme, že to reálne spotrebuje a keďže nemá žiadne špecifické záľuby alebo nič, od čoho by sme sa mohli odpichnúť, riešime to takto.

dandiena

Aký máte prosím názor na kávu ako darček pod stromček?:) Dali ste to už niekto takto? Hodí sa to, je to dobrý nápad? :D Ja som natrafila na túto kávu a chcela by som ju dať mamine, keďže je kávičkárka, ale neviem, či je to vhodné.

shimuri

no ja som este kavu napriklad neobjednavala, tak toto neviem posudit:) zatial len takto z kamennych obchodov. a to si vzdy vyberiem to, co chcem a co poznam :)

zlatikaa

Ak by mi mala zbytocne trcat doma a eshop s tym nema problem, tak jasne, vratim. Su asi len dva pohlady na toto :D

Mimia

Tak ja len z vlastnej skúsenosti posudzujem:) Ešte sa mi to nestalo. A aj keby mi nevyhovala, tak ju asi posuniem ďalej a neriešim nejaké vrátenie späť. Ale tak chápem, každý to máme ináč.

semario

Je jedno, či je to e-shop s kávou alebo s oblečením. Vrátiť sa dá podľa mňa čokoľvek, máš to v podmienkach, máš na to právo. Pokiaľ je káva zabalená, neotvorená, tak si myslím, že je to ok. Ja objednávam z Coffeein a tiež si myslím, že by tu s vrátením kávy nemali žiadny problém, ak by som sa tak rozhodol. Našťastie sa to zatiaľ ale ešte nestalo :)