Semario, vyzerá dobre a aj odfotené je to ukážkovo :D Na fotke vidím zrnká, takže si ju melieš doma sám?
Káva
V našej domácnosti je práve môj muž ten, čo pije kávu s mliekom :-D Ja si ju dávam zásadne bez cukru a bez mlieka. Ale tak áno, proste sto ľudí, sto chutí. Aj som sa mu snažila naznačiť, že to moc prospešné nie je, ale tak no, nedá si povedať :D A túto značku kupuješ pravidelne?
Rikiko, ja si tiez myslim. Aj ked este donedavna by som nevedela absolutne rozlisit kvalitne presso od zalievanej kavy :D
Najlepšia káva je čerstvo pomletá, proste je to úplne iná chuť.
No nevyznám sa všeobecne nejako do kávy :) Nejde mi do hlavy, keď sú na káve v popise napríklad napísané rajčiny, ako ich tam môže byť cítiť. A komu napadne kombinovať takúto potravinu s kávou?
tak hadam kazda kava ma nejaku chut, nemyslis?:) alebo teda aspon kazda lepsia kava.
... pri kazdej kave mas napisany aj chutovy profil, niektore su cokoladove, orechove, ine zase ovocnejsie, citrusove, obcas sa tam objavi aj karamel alebo tropicke tony. aj ked ide o espresso, stale sa tie rozdiely daju celkom pekne rozoznat.
mala som od nich napriklad ethiopiu a to bolo espresso s uplne jemne citrusovym dozvukom, fakt netradicne, ale zaujimave. mne viac sadnu skor tie sladke a cokoladove, ale je fajn si to raz za cas obmenit.
Aký chuťový profil už len môže byť pri káve na espresso? Tam asi nemáš toho veľmi na výber, či?
Aj chuťový profil si tam viem nájsť?
Antioxidanty z rastlinných zdrojov nekonzumujeme len vo forme plodov, či už čerstvých alebo sušených, tinktúr a macerátov, ale aj v nápojoch, ktoré sú bežne dennou súčasťou nášho nápojového lístka. Patria k nim aj káva.