Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?

Príspevok v téme: Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?
Laura()

Ahojte
No ako začať....Nedávno sme kúpili starý dom.V tom dome sa už dlho nebývalo /postavený bol niekedy na začiatku 20.storočia na základoch starého domu ktorý zničil požiar /prerábali sme ho niekoľko mesiacov a pred pár dňami sme sa nasťahovali a vtedy sa to začalo.

Stále sa mi zdá ako keby niekto chodil okolo mňa.Keď som bola vonku na záhrade počula som ako niečo v dome buchlo.Išla som do domu ale nič sa tam nestalo.Inokedy zas počujem také zvuky ako keď puká drevená skriňa alebo podlaha ale postupne sa tie zvuky sa ku mne približujú a potom zostane ticho..Večer keď som sa sprchovala som kútikom oka zahliadla asi nejakú postavu pri umývadle ale nemohol sa tam nikto dostať lebo dvere som mala zamknuté.Dosť ma to vystrašilo a povedala som to priateľovi a ten na mňa pozeral že či mi preskočilo.Potom sme spolu pozerali televízor a ja som počula také zvuky ako keď niekto rozbije pohár hneď pri vás ale priateľ to vôbec nepočul a hneď na to sa zobudil syn a plakal a vôbec sme ho nevedeli ukľudnit..Je možné že ja a syn počujeme a vidíme nejakých duchov??Prečo len my priateľ nič nepočuje?Ja som nikdy na duchov neverila vždy som hľadala logické vysvetlenie.A teraz v priebehu pár dní mám toľko paranormálnych zážitkov...Pripadám si ako blázon :/ Môžme tých duchov nejako 'vyhnať' ?Ďakujem každému kto tento mega dlhý príspevok prečítal až do konca.

euroeuro

Nick preteba
Praveze sam by nemal zleho vyhanat nato su exorcisti
Obycajny clovek moze zle dopadnut!
Exorcisti poznaju postup len oni mozu vyhanat zleho!

zlyduch1111

ja mám tiež jednu skúsenosť..vždy keď som na leto chodila k babke, tak som mala taký zlý pocit ked som išla spať, v izbe som bola vždy sama lebo mala veľký dom a vždy bola u nej táto izba moja ako keby.. Najprv keď som bola mladšia som tam spala aj s mamou, ale neskôr sama...Z tej izby je vyhlad priamo na ďalši dom, kde zomrel jeden pán ktorý tam žil skoro celý život, no zomrel asi pred 6 rokmi a odvtedy je to uplne na nevydržanie... Vždy keď zaspávam, všade je tma, keď zrazu sa zasvieti v tom dome horné okno, kde mal izbu..z ničoho nič sa tam rozostrú závesy a v tom sa zhasne....A toto sa opakuje stále keď tam spím a aj celý týžden vklude...a iba v noci, možno nad ránom....Babka má izbu na opačnom konci domu, takže ona o tom nevie...Teta má izbu na prízemí, kde má výhlad iba na záhradu, takže doteraz o tom nikto nevie, pretože v tej mojej izbe nikto nespáva, iba ja keď prídem cez leto...Ale je to nepríjemné lebo ten dom je naozaj blízko a to okno mám priamo pred nosom, keď to tak mám povedať....

Preteba

Irlancik, farár ani sväté á voda ani sviečky, skrátka nič Ti nepomôže proti démonom. A to, že si vyhľadal tú pani, si si riadne zavaril. Nesmieš komunikovať s duchmi, lebo to bude ešte horšie. Neviem, či si veriaci, ale aj farár, ak vôbec verí tomu, čo káže, Ti mohol pomôcť na prvý krát. Ale nie vodou. Pomôž si teda sám. Povedz, ale rázne a v autorite:,, v mene Ježiša Krista odíďte z tohto domu a viac sa nevracajte." Proti každému démonovi môžeš bojovať len v Jeho mene, lebo On jediný ich porazil. Ak niečomu nebudeš rozumieť, kľudne sa ozvi, ale nikdy nerob žiadne rituály, tým ich privolávaš späť.

irlancik

aj ja mam podobny problem,mam novopostaveny dom a nieco nas po nociax vyrusuje....buxa lyzickou po pohari,sem tam sa zobudim na kroky v izbe,davnejsie buxali aj dvierka na skriniax,zasuvky,2krat ma posteklil po nohe,raz ma vyzliekal,ked som spal...asi najhorsie to bolo ked trieskal velkym nozom po linke,,drzal asi za ostre a ruckou trieskal po linke...boli to supy jak svina....myslel som si ze sa mi to iba sniva,ale za 5 min znova... isiel som dole nikde nikoho,dom zamknuty ,noz som odlozil .Na druhy den som to preberal s manzelkou a povedala mi ,ze vcera bolo vyrocie umrtia jej otca.Zil zle a tak aj zaobxadzal s rodinou,zenu bil jak zito,narobil dlhy,pil a tak sa nikto za neho nepomodlil....ale mi sme zanho dali odsluzit omse,dom som dal vysvetit ,mal som tu 4 krat fararov,2krat katolickeho,2krat pravoslavneho,lebo vraj su mocnejsi.Pomohli mi ale po case sa to vzdy vratilo,namam z toho strax,aj po dome idem potme aj o polnoci,mam ale respekt.bol som aj pri1 pani ktora sa tym zaobera a povedala mi ze nemam 1 ale 5duxov doma3 muzov 1 zenu a 1 dieta,robim aj ocistny ritual so svatenou vodov,zehnanim kutov a svieckami,nikoho som nezabil ale aj tak nemam doma pokoj...skusal som aj s nimi komunikovat,ale ziadna odozva...povedal som im nex odidu,ze niesu tu pozvani,potom aj s nervami som im vynadal preklinal som ix ,dom som obsypal dookola solou aj prahy...skusam vsetko ale stale sa to vrati inac ten kto to nezazi sa z toho bude smiat ale ty co to zazili vedia o com rozpravam

Preteba

TomasNumera, trošku neskoro, ale áno, priateľku varuj pred tým, ale to nie je všetko. Napíš mi na mail 1preteba1@gmail.com

Ni ka

Zrazu dosla strasne vyplasena,ale hlavne nastvana ze tatino neni normalny,vraj nech sa idem pozriet do izby co urobil...sla som a nechapala som..stena bola pocmarana,jej akvarium s rybyckami pofrkane fialovou farbou,podlaha,skolska taska,pisaci stol..vsetko pofrkane fialovou farbou.Hladali sme cim to bolo urobene.V jej izbicke ma mini odpadkovy kos,tam bolo odhodene pero,ktore bolo rozobrate a fialova tuba prazdna.Hned volam manzelovy s nervami ci mu sibalo co to urobil??Samozrejme som nechapala,on clovek ktory si vzdy dava pozor len aby daco nezaspinil..Jeho odpoved:ja som Vas rano nechcel budit,videl som to a chcem sa spytat co ste robili ked ste takto doriadili izbu..nikto nechapal co sa stalo.Vtedy som si povedala,ze tu "nieco"mame.Ok islo sa dalej,cakali sme dievcatko.Moja mama bola v tom obdobi u nejakej vestici,ktora jej sama od seba povedala,ze vraj ci vieme o tom ze v dome mame ducha.Mamka mi hned volala a ja ze asi hej,deje sa tu nieco...O par dni prisla ku nam moja naj kamoska a hovori mi..nechcem ta vystrasit,kedze si tehotna,ale chcem ti povedat ze mojej kamoske sa s tebou snivalo a videla vo vasom dome chlapca v detskej izbe,stoji v rohu ma cca 8 rokov a velmi sa smial a povedal jej ze ty necakas dievca,ale narodi sa ti chlapec.Tak toto mi hovorit nemala samozrejme u mna najvacsi stres,hlupost ved mi cakame dievca a ten chlapec v izbe nech odide...O tyzden nato moj lekarka na sone...ups vravela som ze bude dievcatko vsak.nooo vyzera to ze som sa mylila.Ok ved normalne,hovorim si.Cas isiel..v dome sa nam zaplo svetlo...len tak,fotky nasho nenarodeneho syna boli pohadzane po izbe,z kuchyne sa same premiestnili do detskej..len tak..v noci som citila hrozny chlad pri mne..velmi vela veci sa tu dialo,jedna pani nam ho vraj vyhnala z domu . ale nic,neposlala ho nikam...Zavolali sme farara dali sme vysvatit dom..nic a podotykam,ze sam farar povedal ze ono to nepomoze a tak aj bolo..stale robil zle.V noci strasne buchalo nieco v dome,boli sme zufali.Uz som si pripadala ako idiot,plakala som ,nadavala ..aj do pi..som ho poslala nech nam uz da pokoj.Cistou nahodou som natrafila na jedneho pana ,ktory sa tym zaobera a posiela ich na druhu stranu.Nepovedala som mu nic,len tolko ze v dome asi niekoho mame.Prisiel..hned sa sam pobral do detskej izby..sam od seba povedal kto tam je ..maly chlapec,ktory chcel aby som mu pomohla,pretoze hlada svoju mamu.Obaja s manzelom sme nechapali...Odprevadil ho do svetla a bol pokoj..vela sme sa rozpravali a mozem Vam povedat,ze 99%kadejakych akoze vyhanacov duchov su iba odrbavaci.Malokto ich vie skutocne poslat ,tam kam treba.Ono je ine o tom pisat a ine to zazit...poviem Vam nebolo to lahke obdobie..neustali stres,strach