Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?

Príspevok v téme: Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?
Laura()

Ahojte
No ako začať....Nedávno sme kúpili starý dom.V tom dome sa už dlho nebývalo /postavený bol niekedy na začiatku 20.storočia na základoch starého domu ktorý zničil požiar /prerábali sme ho niekoľko mesiacov a pred pár dňami sme sa nasťahovali a vtedy sa to začalo.

Stále sa mi zdá ako keby niekto chodil okolo mňa.Keď som bola vonku na záhrade počula som ako niečo v dome buchlo.Išla som do domu ale nič sa tam nestalo.Inokedy zas počujem také zvuky ako keď puká drevená skriňa alebo podlaha ale postupne sa tie zvuky sa ku mne približujú a potom zostane ticho..Večer keď som sa sprchovala som kútikom oka zahliadla asi nejakú postavu pri umývadle ale nemohol sa tam nikto dostať lebo dvere som mala zamknuté.Dosť ma to vystrašilo a povedala som to priateľovi a ten na mňa pozeral že či mi preskočilo.Potom sme spolu pozerali televízor a ja som počula také zvuky ako keď niekto rozbije pohár hneď pri vás ale priateľ to vôbec nepočul a hneď na to sa zobudil syn a plakal a vôbec sme ho nevedeli ukľudnit..Je možné že ja a syn počujeme a vidíme nejakých duchov??Prečo len my priateľ nič nepočuje?Ja som nikdy na duchov neverila vždy som hľadala logické vysvetlenie.A teraz v priebehu pár dní mám toľko paranormálnych zážitkov...Pripadám si ako blázon :/ Môžme tých duchov nejako 'vyhnať' ?Ďakujem každému kto tento mega dlhý príspevok prečítal až do konca.

Ni ka

Pridam aj ja nas pribeh.Uz ked som dospievala som mala dva velmi neprijemne zazitky s duchom.Ale o tom pisat nechcem,jedine som si uvedomila ze ich asi vnimam intenzivnejsie.Potom dlhe roky nic..az..Prestahovali sme sa z panelaku do domu ktory sme si postavili.Byvali sme v nom rok,vsetko bolo v poriadku,vytesovali sme sa aky tu mame klud,dcere aj nam sa tu velmi pacilo.Rozhodli sme sa ze chceme druhe dieta,tak sa aj zadarilo a vtedy sa to zacalo.Vsetci sme boli zrazu nervozni,ja som nevedela spavat,manzel tiez,dcera nam vravela ze ako keby niekto v noci pri nej je...nepripisovali sme tomu nejaky vyznam.Moj manzel nikdy neveril na taketo "hluposti"ako tomu on hovori.Jedno rano odisiel do prace,ostali sme same doma.Bezne rano,dcera mala letne prazdniny.Naranajkovali sme sa a isla sa hrat do izby.Mala dve detske izby v jednej spala a v druhej sa hrala (zatial,pokial jej ju nevezme jej rocny bracho

Ni ka

Pridam aj ja nas pribeh.Uz ked som dospievala som mala dva velmi neprijemne zazitky s duchom.Ale o tom pisat nechcem,jedine som si uvedomila ze ich asi vnimam intenzivnejsie.Potom dlhe roky nic..az..Prestahovali sme sa z panelaku do domu ktory sme si postavili.Byvali sme v nom rok,vsetko bolo v poriadku,vytesovali sme sa aky tu mame klud,dcere aj nam sa tu velmi pacilo.Rozhodli sme sa ze chceme druhe dieta,tak sa aj zadarilo a vtedy sa to zacalo.Vsetci sme boli zrazu nervozni,ja som nevedela spavat,manzel tiez,dcera nam vravela ze ako keby niekto v noci pri nej je...nepripisovali sme tomu nejaky vyznam.Moj manzel nikdy neveril na taketo "hluposti"ako tomu on hovori.Jedno rano odisiel do prace,ostali sme same doma.Bezne rano,dcera mala letne prazdniny.Naranajkovali sme sa a isla sa hrat do izby.Mala dve detske izby v jednej spala a v druhej sa hrala (zatial,pokial jej ju nevezme jej rocny bracho

Omen

Sú ľudia, ktorí majú schopnosť duchov vidieť, dokážu sa s nimi rozprávať a pomôžu im s odchodom do Svetla.

TomasNumera

IvetIva dakujem za odpoved. Toto som nevedel. Mimo oblasti duchov zavrhujete rady a pracu vestcov uplne? Mam priatelku na nieco upozornit? Ale prehanat to neprehana zase.

IvetIva

Duchov sa nezbavíte pomocou od veštcov. Na chvíľu možno, ale len preto, aby ste uverili, že vám pomohli. Duchom môže rozkázať len ten, kto má nad nimi autoritu. Satan je nad všetkými zlými duchmi, ale jeho samotného porazil Ježiš Kristus. V autorite mena Ježiš, musí odísť každý zlý duch z vášho domu, ale i z vášho života, ak mu nedáte na to právo.

Donowan

Lorinka
preco pritomnost ducha-duchov sa viaze na hluk, chlad a lebo nejaky pach?
Ako to vies?
O aky pach a hluk ide? Ako zneje hluk ducha ?
Dakujem

TomasNumera

Ahojte.
Mna by zaujimalo ak mi vie niekto odpovedat. Budem rad.
Z akeho dovodu sa na taketo ,,veci" nemoze clovek obratit na vestca?
Viem, znie to divne. Ale moja priatelka este predtym nez sme zacali spolu chodit bola v kratkom kontakte - par dni. S vesticou aj vestcom. Viem ze sa pytala na rozne veci s ktorymi sa nrvedela vyrovanat alebo nasmerovat sa dalej. Vediet dovod a pricinu. A myslim ze jej dost pomohli. Vedeli veci alebo vysvrtlit situacie tak ze niektore sa aj stali atd.
Tak preco v takýchto ,,ducharskych" pripadoch je to zle???