Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?

Príspevok v téme: Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?
Laura()

Ahojte
No ako začať....Nedávno sme kúpili starý dom.V tom dome sa už dlho nebývalo /postavený bol niekedy na začiatku 20.storočia na základoch starého domu ktorý zničil požiar /prerábali sme ho niekoľko mesiacov a pred pár dňami sme sa nasťahovali a vtedy sa to začalo.

Stále sa mi zdá ako keby niekto chodil okolo mňa.Keď som bola vonku na záhrade počula som ako niečo v dome buchlo.Išla som do domu ale nič sa tam nestalo.Inokedy zas počujem také zvuky ako keď puká drevená skriňa alebo podlaha ale postupne sa tie zvuky sa ku mne približujú a potom zostane ticho..Večer keď som sa sprchovala som kútikom oka zahliadla asi nejakú postavu pri umývadle ale nemohol sa tam nikto dostať lebo dvere som mala zamknuté.Dosť ma to vystrašilo a povedala som to priateľovi a ten na mňa pozeral že či mi preskočilo.Potom sme spolu pozerali televízor a ja som počula také zvuky ako keď niekto rozbije pohár hneď pri vás ale priateľ to vôbec nepočul a hneď na to sa zobudil syn a plakal a vôbec sme ho nevedeli ukľudnit..Je možné že ja a syn počujeme a vidíme nejakých duchov??Prečo len my priateľ nič nepočuje?Ja som nikdy na duchov neverila vždy som hľadala logické vysvetlenie.A teraz v priebehu pár dní mám toľko paranormálnych zážitkov...Pripadám si ako blázon :/ Môžme tých duchov nejako 'vyhnať' ?Ďakujem každému kto tento mega dlhý príspevok prečítal až do konca.

Preteba

Pedag, ak si myslel môj príspevok, nikomu nenadávam. Keď sa na niečo odvolávam, nemala by som tomu aj veriť? Páni Janka je inteligentná žena, isto pochopí, čo som tým chcela povedať, nie jej nadávať.

pedag

Áno, je to presne o tom, že začneme jeden druhému nadávať. Tak to vždy začína a vždy to tak aj končí. Starajte sa o seba a o svoje hriechy.

Preteba

Vo všetkej úcte k vám pani Janka, na Boha by som sa neovolávala, keď neveríte tomu, čo hovorí. Nezastierala by som pravdu niečím, že sa to iba hovorí

Jana Lukacova

Preteba: to "démonské" je iba prívlastok, ktorí zvykneme my ľudia dávať niečomu, čo je mimo bežných zážitkov...nie je to však "dobré" ani "zlé", skôr pre nás buď príjemné alebo nepríjemné, ale je to spôsob ako Boh (vedomie, nech si to nazve každý ako chce) nám dáva o sebe vedieť...komunikácia s mrtvymi je tiež "prirodzený" jav a veľmi často sa ľuďom stáva, že ak ich niekto blízky opustí, cítia veľmi intenzívne jeho prítomnosť...bohužiaľ mi ľudia sme živený predstavou o duchoch, ktorí niekam cestujú a od niekiaľ prichádzajú, ako keby žili na inej planéte a chodia nás navštevovať...tak to nie je, je to interakcia nášho fyzického a duševného sveta, dvoch rovín, ktoré existujú popri sebe paralelne a sú vo vzájomnej interakcii...

pedag

To áno, môžeš im takto rozkázať, ale kto povedal, že sa aj tak nebudú mstiť? Ja by som ich vôbec neriešil, ani keby som ich videl. Nechcem to ďalej analyzovať, ale každý kto sa takým niečim zaoberá má tzv. pseudo-psycho-problémy. Dáš pokoj, máš pokoj. To posledné isto platí.

Omen

Irlacik, v žiadnom prípade, opakujem v žiadnom prípade to nesúvisí s tvojím správaním! Naopak, to, že ich dokážeš vnímať, ovplyvňuje tvoje správanie!!!

Takýto stav neunesieš dlhodobo, a ak nezačneš konať, potom to môže mať následky. UŽ ti to nahlodáva psychiku (povedal som im nex odidu,ze niesu tu pozvani,potom aj s nervami som im vynadal preklinal som ix), vnáša nepokoj a napätie v rodine (deje sa to totiz hlavne v tedy ked sa pohadam s manzelkou alebo nakricim na deti), vyvoláva výčitky, ohrozuje duševné aj fyzické zdravie (prerušovaný spánok,...).

Ak si nepochopil, tak ešte raz :
Sú duše, ktorým stačí modlitba, iným omša, ďalším rituály a sú aj také, ktoré potrebujú previesť na druhú stranu. To sú väčšinou tí, ktorí umreli nečakane a neuvedomujú si, že sú mŕtvi!!!
A sú ľudia, ktorí takéto duše dokážu LEN vnímať, sú takí, ktorí ich dokážu AJ vidieť a dokonca sú takí, ktorí ich dokážu POSLAŤ do Svetla. Nakoniec sú ľudia, ktorí toto nezažijú a trepú nezmysly!
Aby im niekto pomohol na druhú stranu, musia najskôr dať o sebe vedieť niekomu, kto ich dokáže vnímať - TY alebo vidieť. Keďže títo ľudia nemajú viac daností, ich úlohou je nájsť človeka, ktorý to dokáže. Žiadajú a prosia ťa o POMOC. Ak im pomôžeš, vrátia ti to v dobrom - budú na teba a tvoju rodinu dávať pozor.

Takže máš tu ponúkanú pseudopomoc a pomoc reálnu. Nika má kontakt na pána, ktorý to robí tak, že príde do domu. Dá sa to aj cez telefón.

Preteba

irlancik, je to klam a taktika, že keď sa správaš ostrejšie sú tam...ono aj keby sa hlučne neprejavili a budeš myslieť, že si sa ich zbavil, nedaj sa oklamať. Oni tam budú, nebudem tu rozpisovať, ak chceš napíš.
Pani Janka L. mali by ste vedieť, že ,,z hora" vás nikto nebude upozorňovať takýmto démonským spôsobom. A druhá vec, žiadny mŕtvy už nepríde na návštevu, aj keď sa tak môže tváriť.
Ľudia, keď chcete vedieť ako funguje duchovný svet, s ktorým máte problém, naštudujte si pravdu, nie dohady. V biblii máte všetko napísané a keď niekto hneď neporozumie, nech sa pýta, ale nie toho, kto pravdu nepozná. Jedna babka povedala a už je to tak rozšírené, takže je to pravda?

Jana Lukacova

irlancik:

to, že ľudia "zažívajú duchov" sa deje väčšinou z 3 dôvodov, môžete cítiť energiu miesta (odraz toho, čo sa tam kedysi dialo, ľudí, ktorí tam kedysi žili), alebo Vás príde niekto "navštíviť", napr. blízky, ktorý nedávno opustil fyzický svet..vo Vašom prípade však môže ísť skôr o upozornenie "zhora", že pozornosť nesústreďujete vo svojom živote na to, na čo by ste mal a pokiaľ tak neurobíte ani kňaz, ani exorcista, ani rôzne rituály nepomôžu...ak budete chcieť vedieť viac, pokojne ma kontaktujte, rada Vám pomôžem.