Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?

Príspevok v téme: Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?
Laura()

Ahojte
No ako začať....Nedávno sme kúpili starý dom.V tom dome sa už dlho nebývalo /postavený bol niekedy na začiatku 20.storočia na základoch starého domu ktorý zničil požiar /prerábali sme ho niekoľko mesiacov a pred pár dňami sme sa nasťahovali a vtedy sa to začalo.

Stále sa mi zdá ako keby niekto chodil okolo mňa.Keď som bola vonku na záhrade počula som ako niečo v dome buchlo.Išla som do domu ale nič sa tam nestalo.Inokedy zas počujem také zvuky ako keď puká drevená skriňa alebo podlaha ale postupne sa tie zvuky sa ku mne približujú a potom zostane ticho..Večer keď som sa sprchovala som kútikom oka zahliadla asi nejakú postavu pri umývadle ale nemohol sa tam nikto dostať lebo dvere som mala zamknuté.Dosť ma to vystrašilo a povedala som to priateľovi a ten na mňa pozeral že či mi preskočilo.Potom sme spolu pozerali televízor a ja som počula také zvuky ako keď niekto rozbije pohár hneď pri vás ale priateľ to vôbec nepočul a hneď na to sa zobudil syn a plakal a vôbec sme ho nevedeli ukľudnit..Je možné že ja a syn počujeme a vidíme nejakých duchov??Prečo len my priateľ nič nepočuje?Ja som nikdy na duchov neverila vždy som hľadala logické vysvetlenie.A teraz v priebehu pár dní mám toľko paranormálnych zážitkov...Pripadám si ako blázon :/ Môžme tých duchov nejako 'vyhnať' ?Ďakujem každému kto tento mega dlhý príspevok prečítal až do konca.

Lorinka

Pokial v dome citit len chlad a hluk je to duch- zabludena dusa, ktora nemoze s nejakeho dovodu prejst na druhu stranu, pomoze knaz v tomto pripade, ale ak citite aj zapach tak ide 100% o demona, ktoreho sa len tak nezbavite, knaz nepomoze, jedine exorcista, ale nemusi to zabrat, v tomto pripade ostava jedina moznost- odist z domu,ale aj tu je riziko, ze si svojho ducha zoberiete zo sebou do noveho domu...

Emilll29

Duskousko
najviac som sa zasmial na tých komentoch k vídeu,
...že živí zamestnanci odišli a nastúpili mrtví :D
....že duch je nasraný z papierovania :D
....že duch sa vymkol na záchode a dostal sračku :D
A to som neprečítal všetky :D

nnnuuu

Divočina, tak ako existujú lapače snov, tak by mali existovať aj lapače kíl. Jeden lapač - jedno kilo dole, sto lapačov a zmizneš:-) Ja si tiež myslím, že na energetickej úrovni toho ešte nie je veľa preskúmaného, kto ho vie, ako dlho zostávajú energie z človeka v danom priestore, najmä tie negatívne, samozrejme. Je to všetko nemerateľné, tak každý robí, čo vie. To je asi celá pravda.

Marosko-n

Mudrlanti .
Už v serialoch o duchoch je jasne povedané, že tam leží nejaká ťažoba na tom dome, prekliatie vražda , krivda, nešťastie. Treba ten dom opustiť, a ani zbúranie nepomôže, pretože to miesto je postihnuté.
Občas pomôže vysvätiť, ak je postihnutie väčšie nepomôže nič, len odísť.
Tak ako zlá geopatogenná zóna, odrušia ju rušičmi, ale ona tam je !!!, nezmizla !

duskousko

A preco tu vsetci pisete o starych schatralych domoch ze strasi v nich?
Myslite si ze v modernych domoch a budovach nemoze strasit?
To mate z tych americkych hororoch, ze nejaka skupinka ci parik navstivi nejaky dom v ktorom chce prenocovat a zacne tam strasit alebo to myslite vazne?

duskousko

Zavolajte si knaza nech vam ten dom vysveti
A co poviete na toto video?
www.youtube.com
Ako by ste si to vysvetlili?
Skutocnost ci len dobra videomontaz?

divocina1

janko aj a musim tomu tvojmu duchovi povedaat aby som schudla :-) aspon nieco vidis zasa plati ze vsetko najlepsie je mimo tohto sveta haha :-)

xirenka1

Urcite treba dom dat vysvätit.ak vnimate ducha len vy a vas partner nie,to znamena,ze ste na taketo veci vnimavnejsia co sa tyka duchovna.tak isto deti su v tomto vnimavnejsie,vidia duchou viac krat ako si viete predstavit.pokial je dieta casto aj velmi placlive,okupajte ho v Čistci..okolodaneho domu spravte ochranu solou tak,ze sa pomodlite najlepsie ako viete a solou spravite okolo domu kruh.pokial sa vam aj z nicoho nic prestalo darit v istych oblastiach,moze byt na ten dom aj porobene alebo prekliate.vtedy je dolezite odstranit hlavne to a nasledne vycistit aj dom.pekny den