Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?

Príspevok v téme: Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?
Laura()

Ahojte
No ako začať....Nedávno sme kúpili starý dom.V tom dome sa už dlho nebývalo /postavený bol niekedy na začiatku 20.storočia na základoch starého domu ktorý zničil požiar /prerábali sme ho niekoľko mesiacov a pred pár dňami sme sa nasťahovali a vtedy sa to začalo.

Stále sa mi zdá ako keby niekto chodil okolo mňa.Keď som bola vonku na záhrade počula som ako niečo v dome buchlo.Išla som do domu ale nič sa tam nestalo.Inokedy zas počujem také zvuky ako keď puká drevená skriňa alebo podlaha ale postupne sa tie zvuky sa ku mne približujú a potom zostane ticho..Večer keď som sa sprchovala som kútikom oka zahliadla asi nejakú postavu pri umývadle ale nemohol sa tam nikto dostať lebo dvere som mala zamknuté.Dosť ma to vystrašilo a povedala som to priateľovi a ten na mňa pozeral že či mi preskočilo.Potom sme spolu pozerali televízor a ja som počula také zvuky ako keď niekto rozbije pohár hneď pri vás ale priateľ to vôbec nepočul a hneď na to sa zobudil syn a plakal a vôbec sme ho nevedeli ukľudnit..Je možné že ja a syn počujeme a vidíme nejakých duchov??Prečo len my priateľ nič nepočuje?Ja som nikdy na duchov neverila vždy som hľadala logické vysvetlenie.A teraz v priebehu pár dní mám toľko paranormálnych zážitkov...Pripadám si ako blázon :/ Môžme tých duchov nejako 'vyhnať' ?Ďakujem každému kto tento mega dlhý príspevok prečítal až do konca.

Preteba

vidim, ze si nepochopil. Boh nam kaze robit ritualy? o tom nic neviem, Ty si videl niekedy pana Jezisa Krista robit ritualy? Pokial viem a mal by to vediet kazdy krestan, Boh vsetko robil SLOVOM. Slovom viery.

Irlancik

Pre teba,je to kresťanský rituál so zehnanim,kropenie svätenou vodou,všetko v Božom mene...nie je to nič demonicke alebo mágia.Omen vidím že sa vyznas vo veci,bol to úžasný pocit,keď som ich videl,z toho muža vyžarovalo také intenzívne modré svetlo,a ten chlapec sa pri ňom hral

Preteba

omen, je mi Ťa ľúto
irlancik, Teba ešte viac, kiež by Ti dal Boh milosť a postavil sa do cesty medzi Teba a zvod.

Omen

Irlančik, vieš čo znamená ten "zvláštny sen"?! Však si mal v tom sne dobrý pocit?! Pomohol si mužovi s dieťaťom na druhú stranu! : ) Tá pomoc sa ti "stonásobne" vráti!

Tá pani, ktorá ti povedala o 5 duchoch ( 3 muži, 1 žena, 1 dieťa), sa naozaj vyzná. Nezavádzala ťa.
Dala som ti tu indície, čítaj medzi riadkami, verím, že ostatné si správne doplníš.

Preteba

Omen, nechcem, aby to vyznelo ako znevažovanie Tvojej osoby, ale prečo irlancikovi nahováraš nepravdy. Boh Ti dá iba dobrý dar a pokoj, mať vo svojej blízkosti počuteľných démonov, ktorí nás vyrušujú nie je dobre. Kážeš mu robiť rituály, to Boh nerobí, nesťahuj ho do mágie. Nemusíš byť veriaci, aby si to pochopil.

Omen

Irlančik, takže ti už vstupujú do snov? : D Vyvracajú tvrdenia tých, ktorí ich označili za démonov!
Tak nech sa tá očista podarí, držím palce! Možno si len na začiatku svojej cesty, možno tých "výnimočných vlastnosti" máš viac a ešte sa nedostali na povrch. Ktovie? : )
To máš tak, ak si živý, pomôcť ti dokáže takmer každý. Ako duch si odkázaný len na úzku skupinku ľudí, obdarených rôznymi darmi.

Píšeš, že "Dnes už Viem,,že preklínať sa nesmie,ale vtedy som bol zúfalý s bolo mi to jedno". Dokážem ťa pochopiť, bol si s nervami už v koncoch a uplatnil sa "zákon akcie a reakcie". Najskôr bola "akcia", po ktorej nasledovala tvoja "reakcia" a nie naopak. A tak to funguje celý čas.o Pochopil?

Tiež píšeš, že "sem tam ix pocuju aj deti a manzelka". Mali by ste si sadnúť celá rodina a o tomto hovoriť. Je to dôležité najmä pre deti, lebo zdedili túto schopnosť a budú ju mať silnejšiu, bo obaja ste senzibili. Sú ešte malé, treba im to veku primerane vysvetliť, aby nežili v strachu. Až budú dostatočne zrelé, potom bude na mieste povedať a vysvetliť všetko. A nezabudni na preklínanie!

Irančik, treba len dúfať, že toto budú "posledné" blúdiace duše, ktoré ti vstúpili do života. Prajem ti, aby sa veľmi nerozšírili správy o tvojom dare tam, na druhom svete. : )

Irlancik

Dnes už Viem,,že preklínať sa nesmie,ale vtedy som bol zúfalý s bolo mi to jedno,,,,do kostola nechodím,ale som veriaci,očistu domu mám urobiť ešte 2*aby bol úplný pokoj,mal som zvláštny sen,videl dom muža ako stúpa na oblaciku ku oblohe usmieval sa na mňa a celý čas mi kýval,bolo s ním aj dieťa, a vyžarovalo z nich obrovské šťastie a radosť,,,,