Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?

Príspevok v téme: Duch / duchovia v dome? Ako sa ich zbaviť?
Laura()

Ahojte
No ako začať....Nedávno sme kúpili starý dom.V tom dome sa už dlho nebývalo /postavený bol niekedy na začiatku 20.storočia na základoch starého domu ktorý zničil požiar /prerábali sme ho niekoľko mesiacov a pred pár dňami sme sa nasťahovali a vtedy sa to začalo.

Stále sa mi zdá ako keby niekto chodil okolo mňa.Keď som bola vonku na záhrade počula som ako niečo v dome buchlo.Išla som do domu ale nič sa tam nestalo.Inokedy zas počujem také zvuky ako keď puká drevená skriňa alebo podlaha ale postupne sa tie zvuky sa ku mne približujú a potom zostane ticho..Večer keď som sa sprchovala som kútikom oka zahliadla asi nejakú postavu pri umývadle ale nemohol sa tam nikto dostať lebo dvere som mala zamknuté.Dosť ma to vystrašilo a povedala som to priateľovi a ten na mňa pozeral že či mi preskočilo.Potom sme spolu pozerali televízor a ja som počula také zvuky ako keď niekto rozbije pohár hneď pri vás ale priateľ to vôbec nepočul a hneď na to sa zobudil syn a plakal a vôbec sme ho nevedeli ukľudnit..Je možné že ja a syn počujeme a vidíme nejakých duchov??Prečo len my priateľ nič nepočuje?Ja som nikdy na duchov neverila vždy som hľadala logické vysvetlenie.A teraz v priebehu pár dní mám toľko paranormálnych zážitkov...Pripadám si ako blázon :/ Môžme tých duchov nejako 'vyhnať' ?Ďakujem každému kto tento mega dlhý príspevok prečítal až do konca.

Preteba

Omen, to, čo si napísal na adresu irlancika, nebolo vôbec pekné. Preklínať sa nemá, je to tak. A vieš, čo znamená veta...,, vráti sa Ti to na deťoch?" Dávaj si pozor, čo vyslovuješ. K tomu exorcistovi...diabla môže vyhnať len BOH. Ak veríš Bohu, žiješ podľa Jeho vôle a Jeho slovo žije v Tebe, môžeš diabla vyhnať aj Ty v mene Ježiša Krista. Ja nehovorím o sebe, že mám pravdu, lebo je len jedna pravda a tou je Boh. A nikdy nebojujeme proti ľuďom, ale proti mocnostiam temna. To je dôležité.

Omen

Irlančik, nepochopil si to. Ja ťa o svojej pravde presviedčať nebudem, ja viem, že ju mám! : D
Aké opatrenia si spravil minulé leto? ; )

Si veriaci, preto by si mal vedieť, že preklínať sa NESMIE!!! Vráti sa ti to ako bumerang na tvojich deťoch. Čakala som, že ťa na to "niekto", kto tu stále spomína Boha, upozorní.

A ďalšia vec - nie je duch ako duch. Démon je zlý duch, DIABOL. Niektorí ľudia si tu mýlia pojmy s dojmami. Ak by to bol zlý duch, to by si bol už adept na psychiatriu. Diabla dokáže vyhnať jedine EXORCISTA, nik iný!!!

irlancik

Omen zda sa mi ze sa veciam rozumies,aj ked nesuhlasim ze moje spravanie nesuvisi s tym co sa deje....min.leto ked som nervacil to bolo ovela horsie,nabytok buxal tak ze sa cely dom triasol....teraz je to iba ta lizicka sem tam,xvala panu Bohu...ja som sa skludnil aj oni....ak sa nepodari moja ocista domu za mesiac ta budem urcite kontaktovat Omen, ps:Dakujem ti aj vsetkym ostatnym,nex sa Vam dari vo vsetkom

Preteba

irlancik, nepozeraj na seba, Tvoje správanie nemá s tým nič spoločné. A už vôbec si nemyslí o sebe, že máš výnimočné vnímanie, to Ťa môže strhnúť na zlú cestu. Najhoršia vec, ktorú ľudia robia je, že sa točia okolo seba. Ja dom taký dobrý (zlý), ja sa snažím (bez odozvy), ja chcem (to, čo má iný), ja si zaslúžim, ja, ja, ja. Keď sme zameraní na seba a nedostáva sa nám odozvy podľa naších predstáv, začínajú psychické problémy. Žijeme pre lásku, každý hľadá naplnenie svojho života a tým je láska. Môžeme mať bohatstvo a slávu, ale bez lásky je život, pomalá smrť. Ale láska, nie je ja, ja, ja. Láska je TY. Proti láske niet zákona. Lásky sa boja aj duchovia, lebo Boh je láska:)

Jana Lukacova

Irlancik: je to plne na Vás, ako budete ďalej postupovať.... Držte sa.

/PS: v súlade s mojim predchádzajúcim komentárom...potrebujete sa prestať sústreďovať sa na to, čo sa deje – čo všetko počujete, kedy sa to opakuje a začať sa sústreďovať na seba – do seba a čeliť tomu, pred čím v živote unikáte...tak ako ste „citlivý“ k veciam medzi nebom a zemou, rovnako ste aj vo svojom živote a udalosti, ktorými ste si prešiel sa na Vás „podpísali“ hlbšie, ako u iných, nečelil ste svojim traumám, uzamkol ste ich a odnášate si to Vy sám, ako aj Vaši blízki (na ktorých si to ventilujete)...potrebujete prevziať zodpovednosť za svoje správanie, dôjsť k uvedomeniu, čo sa vo Vás odohráva a naučiť sa tomu čeliť, aby ste sa vydal „správnym“ smerom.../

irlancik

zdravim vospolok,Prosim Vas nehadajte sa koli mojmu problemu...kazdy na pravo na svoj nazor.....netreba sa urazat..niektore vase rady su skutocne velmi zaujimave...citam vsetky...mal som tu uz 3 ludi ktory sa mi snazili pomoct a teraz by som to xcel nejak vyskusat sam...aj ked neviem ci to zvladnem,kazdopadne to skusim,dlhsie som nemal cas ,sak to poznate deti,,,neviem kde mi hlava stoji.Dlhsie bol pokoj az na minulu noc...dom zamknuty a pocul so zas ako lyzicka vyklopkava o prazdny pohar,uz som ani nesiel dole...ja uz to fakt nexapem deje sa to aby ma to upozornilo ze robim zle popripade som zly ale preco teraz?tyzden bolo vsetko v pohode

Ni ka

Irlancik vy asi nechcete pomoct ako vidim...keby ste chcel ,tak to zacnete riesit.Asi vam to nevadi..Ludia Vam tu radia,tak si vyberte jednu z moznosti kto Vam pomoze. A pre ostatnych..neskutocne hluposti tu pisete...skutocne sa smejem ked to citam.Stale plati ze Omen jedina vie o com pise...