podľa mňa nemá, ale tak keď ješ hocijako a aj sa hýbeš minimálne, tak si koleduješ o vážny problém. skôr či neskôr to človeka proste dobehne, to mi nikto nevyhovorí.
Kŕčové žily
to ja tak hovorim, ze vsetko je to v hlave a strave :D ale strava pokial viem, tak krcove zily velmi neovplyvnuje. ale ktovie, mozno onedlho vedci zistia, ze aj na toto ma zle stravovanie vplyv :D
vsetko sa da napravit, ked sa chce. aj zivotny styl, len zial, ludia po 50tke akoby rezignuju, ziju v omyle, myslia si, ze uz jednoducho nie je treba so sebou nic robit a jedine, co maju v popise zitia je oddychovat a nehnut sa z gauca. no a nech sa paci, potom to tak aj vyzera. je to bieda. a takto ja rozhodne dopadnut na stare kolena nechcem :) jednoducho vsetko je to v hlave.
bibi, tak som to aj myslela, len som sa zle vyjadrila. no a toto akoby si opísala život mojej maminy. tak niet divu, že má tie žily také, aké má :(
kŕčové žily sa istotne netýkajú zlého stravovania, to si mýliš s hemoroidmi možno, tam je to jasné, tá strava veľa ovplyvňuje, možno si myslela životný štýl ako taký :) veľa sedenia, málo pohybu, v tom prípade áno, to by mohol byť dôvod vzniku.
moncisko, absolutne som netusila, ze toto moze byt dedicne. ja ze to je len odradom zlej zivotospravy.
nemyslim, ze je to individualne, nakolko pomohol uz viacerym z mojej rodiny. tie krcove zily su evidentne dedicne a vrodene to mam aj ja, bohuzial. ale tak to si clovek nevyberie. kazdy mame volaco. treba skusit a uvidis sama.
ano? a si si ista, ze zaberie aj mne uplne rovnako? nie je to individualne pri takejto liecbe?
simcika vyskusaj uzivat Devenal, na krcove zily je velmi dobry. a teda aj to samotne opuchanie sa stratilo po par dnoch uzivania.
+1 Varicorin - hespac.com Pomohlo mi to.
Kŕčové žily označujeme ako vakovité rozšírenie steny podkožných žíl. Žily bývajú stočené a vystupujú nad úroveň kože. Zvyčajne majú tmavomodrú farbu. Najčastejšie sa vyskytujú na predkoleniach.