Kŕčové žily

Táto diskusia patrí k článku: Kŕčové žily
Kŕčové žily

Kŕčové žily označujeme ako vakovité rozšírenie steny podkožných žíl. Žily bývajú stočené a vystupujú nad úroveň kože. Zvyčajne majú tmavomodrú farbu. Najčastejšie sa vyskytujú na predkoleniach.

lompaska

to je jedno, vsak to mas oficialne dovolene take nieco aj od zamestnavatela pri sedavej praci, to je uplne bezna vec :)

matka88

mne troska pomohlo si vykladat aj pocas dna a takisto aj sediet co najmenej. respektive sa casto prechadzat. akoze krcove zily ti to nevylieci, ale aspon sa to nezhorsuje.

Diarra6

No, ved neviem, ci ti mozu dat nieco, co vobec nikomu v zivote nezabralo, to si taktiez nemyslim :) A uz ich mas v pohode? Tie zily myslim.

lompaska

vidis, a to sa mylis podla mna, pretoze mne v lekarni poradili Devenal a mne osobne na krcove zily pomohol. takze ja ozaj nemozem povedat na lekarnikov kriveho slova. mozno zalezi ako kde, ze aj ako su ochotni alebo neviem. ale na to tam predsa su, zakazdym sa ti snazia pomoct.

darienka

alebo s niekym, kto ma realnu skusenost s problemom, ktory mas aj ty. ani ti lekarnici velakrat nevedia poriadne, ze co, len hadaju.

dubsicka

pri takejto diagnoze vacsinou nekupujes veci len tak bezhlavo, ale proste sa poradis s lekarom/lekarnikom. nemyslim si, ze bezny clovek vie, co ti zaberie na krcove zily.

zimka

a to akože ako robíš? študuješ na internete, prídeš do lekárne a vypýtaš si prvé, čo si našla, že by ti mohlo pomôcť alebo ako?

marinka548

zaujimave, kolko doktorov a samoliecitelov tu mame :D ja by som sa veru asi neodvazila takto sama skusat kadejake liecby na sebe. clovek nemoze vediet, ako to nakoniec predsa vypali.