Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

lenyia

Máme koženú už cca 5 rokov a nešúpe sa, nie je vysedená, všetko je s ňou v poriadku. Alebo teda neviem, čo bolo myslené tým, že či bude ok aj po čase :)

zuzinata

Ked sa vam na nej tak dobre sedelo, tak potom nevidim dovod, preco si taku nekupit aj domov :) Vy musite vediet, co vam vyhovuje. Ja osobne som za klasiku, ale tak tu budes mat nazory 50:50.

coja

zuzinata, pytam sa preto, lebo sa stale rozhodujeme, aj svagrovci maju kozenu a naposledy sa nam na navsteve u nich velmi dobre a pohodlne sedelo, tak uvazujeme, ci ist do toho tiez alebo radsej zvolit staru dobru klasiku - latkovu sedacku.

timejskaJ

impregnacia raz za cas, plus daky sprej na osetrenie ci cistiaci prostriedok, to by ti uz mali dat zaroven aj so sedackou. teda neviem, ci to davaju vsade, ale je to super, ked to tak maju.

novierka

Pri spravnom pouzivani a zaobchadzani sa ani s kozenou sedackou nic nestane. A to ani po rokoch :) Mnohi si inak myslia, ze ju ale netreba osetrovat, co je teda velmi mylna predstava, pretoze to treba robit pravidelne :)

rehacka

moderne je to, co sa ti paci :) a ano, aj my sme mali este donedavna skleneny stolik. mne akosi nezalezi na tom, ci sa to paci inym, dolezite je, ze sa to paci mne.

vanes11

a sklenené konferenčné stolíky sú ešte moderné v dnešnej dobe? ja osobne som sa s takým už veľmi dávno nestretla. možno ešte takto niekto má nejaký retro spred minulých rokov, ale že by som to videla aj teraz na predajniach, to nemôžem povedať.

sticka

no jednoznacne je najlepsie popozerat si sama, ty vies co sa ti paci a co nie :) a uvidis aj materialy, ked si pozries eshop. :)