Nechcem vzťah, ale chýba mi sex

Príspevok v téme: Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
couzsomnou

chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?

5.5 elsa

gamm až jej je to treba potom nech ráta s tým,že ak ona bude chcieť viac,on určite nie:) a nech sa dobre zaistí v prípade že by zostala tehotná obserie si to celé ona ten dotyčný sa zdúchne,vyvlečie sa z toho,takže ak sa chce zabávať nech je aj zodpovedná o to sa jedná,že bude nešťastná jej problém,ale aby si ešte nenarobila dobré problémy keď je taká frajerka ak ide o dobrodružstvo:)

gamm

nuz slobodna nebolo to adresovane tebe, ale teraz neviem ako to je s tebou, mozno hovoris pravdu, a mozno si sa trosku prezradila. lebo ja som napisal dve carovne slovicka "mozno niektori" a ty si hned reagovala :-) tak asi ti to patri. ja neviem, mozno nie :-) nepozname sa.
a neviem ze ci v tych dvoch poslednych odstavcoch v tvojom prispevku mam byt zahrnuty aj ja heh

Slobodna

killingspree aspoň jeden normálny chlap, lebo všetci ostatní sú len uslintané prasce. Nechcela by som byť vašou partnerkou. Ale asi to bude tak, že tu ste všetci frajeri a doma pod papučkou, však? :)
Gamm vôbec nie, ja som na niečo také nikdy nebola asi preto, že si sama seba vážim a nie som vecou na použitie.
Delete je zaujímavé, že v téme o počte partnerov si sa bil do pŕs, že striedať každý mesiac partnera je fuj fuj ale tu by si si ruku odtrhnúť nedal :)
Skôr to vidím tak, že vám chýba sex, keď ste ochotní vrhnúť sa na neznámu ženu, neviete ani ako vyzerá, či je vôbec zdravá, či fyzicky alebo psychicky.
Každopádne sa na vás ženy dobre bavia :)

gamm

ale elsa ved nemusi to tak byt :-) vidim ze viaceri sa tu casto divate na rozne veci prilis jednostranne, to ale vobec nie je nutne. autorka temy moze prezit aj "dobrodruzny" prijemny zazitok. zalezi od roznych faktorov o ktorych mi diskutujuci tuna vobec nevieme a o mnohych mozno nevie ani sama autorka. ako som napisal pred tym, taketo aktivity nesu so sebou aj urcite riziko, je tam vselico nove, nezname. ale zalezi koho clovek spozna, aka je on sam (povaha, temperament), aky bude mat k tomu postoj atd. moze to dopadnut aj tak ze raz to vyjde, inokedy zas nie. a samozrejme treba mysliet aj na zdravie. fajn by mozno napriklad bolo ak by to bola osoba ktoru uz nejak pozna, ako tu niekto nadhodil.
...a mozno niektori tak jednostranne a odmietavo reaguju lebo by sami radi take zazili no neodvazia sa alebo to teraz z nejakeho dovodu nejde :-) hm ?

Prezyvka055

neviem preco to dramatizujete, ako zenam si toho partnera moze vybrat, vyzorovo. kludne do toho chod a nezabudni na ochranu. enjoy.

5.5 elsa

ak potrebuje aby ju nejaké uslintané prasa pret.ahlo a odbavil sa na nej, tak nech vyskúša,možno ju potom prejde chuť na sex úplne,lebo tam sa nejedná o vzťah čisto o sex,alebo milenecký pomer,ktorý je dohodnutý že?:)

doubledog

nie, urcite ich neberiem ako kurvy.
ale pravdupovediac, priprav sa na to, ze to nebude take super, ako si predstavujes.
komplikacie sa mozu objavit aj v takomto "vztahu"
nehovoriac o tom, ze to casto ani nestoji za to a clovek si potom sklamane povie:
"no pekne, som mohol ist radsej na pivo"

Delete

Slobodna - nedá sa to. Veľmi dobre píšeš a urobila si veľmi správne konštatovanie.

ľudia sa preberte trošku. Naozaj si myslíte, že keď sa s niekým ,,len tak,, vyspíte tak to vo vás nevzbudí žiadne emócie???

Možno som naozaj idiot a vidím tento svet inak ale či tomu už niekto verí alebo nie tak sa emócie oddeliť nedajú.

Ja som sa nemiloval so ženou už 5 rokov, 12 rokov som bol ženatý... a naozaj je tých 5 rokov dosť dlhá doba. Priznávam, že hormóny mám na sračku a neviem ako a čo by som spravil ak by som sa ocitol pred ženou, ktorá by s mi ponúkala.

Najskôr by som neodolal ale ak by som to aj urobil tak by som sa necítil práve najlepšie.

Možno to tak vnímam len ja ale sex podľa mňa nie je skutočným a nie je to to isté ako milovanie z lásky. A ak je niekto citlivý tak mu niečo ako uspokojovanie biologickej potreby môže veľmi ublížiť. Zažil som kadečo. Neviem či si môžem gratulovať ale neľutujem to, že nemám každý deň v posteli inú ženu.

No hormónom sa nedá vzdorovať ani pevnou vôľou a ani morálnymi zásadami či niečím iným. Sú silnejšie a zažil som to veľakrát na vlastnej koži.

Ten prázdny pocit mi za to veru nestojí. A dúfam, že ho už nikdy nezažijem...

a s poslednými dvomi príspevkami súhlasím.

PS: rob ako uznáš za vhodné ale nikdy neublíž sama sebe. Pokušenie je silné ale vieš ako sa hovorí.

,,ľudia väčšinou prídu o všetko ak vymenia niečo po čom vždy túžili za niečo po čom túžia len v tejto chvíli.,,