Nechcem vzťah, ale chýba mi sex

Príspevok v téme: Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
couzsomnou

chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?

Slobodna

Ale ona odmieta ja kamarátstvo s výhodami, aj vzťah aj jednorázových zasúvačov. Fakt mi vŕta v hlave ako inak sa to teda dá ešte realizovať? Teraz buďte múdri chlapci :)

sweater*

nechce sa mi prechadzat od znova celu diskusiu, ale sa mi zda ze dakde tu pise ze praveze nechce take diskotekove jednorazovky

stryco

Pokial nestriedas chlapov casto, tak si myslim, ze je to v pohode. Skus friends with benefits, podla mna to nie je ziadna tragedia. Ja by som take nieco tiez potreboval. :D

sweater*

pre mna pokial zenska/chlap nespi s niekym inym nejako casto nepovazujem ho za ku*vu ci ku*evnika. ludia asto utocia na druhych zato ze maju iny nazor ako oni, to iste plati aj tu na fore. zato ze s nimi nezdielas trebars nazor na predmanzesky sex ako hriech, hned si stetka atd. je to zvlastne vnimanie, vsak akceptujem druhych, ne? spat k teme, na tvojom mieste by som sa snazil si zacat s niekym koho uz ako tak poznam, ci kolega, spoluziak, neviem i robis nejake kruzky alebo nieco, proste clovek ktoreho stretavas castejsie. ak taky je, skus ho zavolat mozno na kavicku ci dve a naznacit mu o o ti ide a o co ti nejde, podla reakie hned uvidis. isto nehladaj nikoho na diskach, to su podla mna taky jednorazovy zasuvaci, co slubuju hory-doly. myslim si ze casto este aj vztahy maju. teda kratke zhrnutie, najdi si dlhodobeho (to samozrejme nemozes vediet i bude uz predom ale premyslat v tom smere) exkluzivneho milenca (teda ze spis len s nim) a v mojich ociach stetka isto nebudes :)

embryo

pokial pocas analyzy svojich predchadzajucich uletov pravidelne po veceroch zvracaju svoje svedomie do hajzlovej misy... tak este to nemusi by az tak beznadejne :-)

5.5 elsa

zasa s takého kamarátstva môže vzniknúť vzťah,aby si na tom nebola potom ešte horšie :D ,neviem čo chceš jednorázovky,aby ti ľudia povedali nie,nebudeš ku.va?,neviem ja nie som rozhodne taký typ,ale nikoho neodsudzujem ,nakoniec aj tak spravíš čo chceš ty:)