chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?
Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
Dzou to myslis vazne alebo vtipkujes? :-)
osamela.. ja sa hlásim ;)
Ale ona odmieta ja kamarátstvo s výhodami, aj vzťah aj jednorázových zasúvačov. Fakt mi vŕta v hlave ako inak sa to teda dá ešte realizovať? Teraz buďte múdri chlapci :)
Ja mam chut na taky vztah, je tu nejaky chalan ktory to chce? ;-)
nechce sa mi prechadzat od znova celu diskusiu, ale sa mi zda ze dakde tu pise ze praveze nechce take diskotekove jednorazovky
sweater- jednorazový zasúvaci?,ale o to jej asi ide nie,keďže nehľadá vzťah:)
Pokial nestriedas chlapov casto, tak si myslim, ze je to v pohode. Skus friends with benefits, podla mna to nie je ziadna tragedia. Ja by som take nieco tiez potreboval. :D
pre mna pokial zenska/chlap nespi s niekym inym nejako casto nepovazujem ho za ku*vu ci ku*evnika. ludia asto utocia na druhych zato ze maju iny nazor ako oni, to iste plati aj tu na fore. zato ze s nimi nezdielas trebars nazor na predmanzesky sex ako hriech, hned si stetka atd. je to zvlastne vnimanie, vsak akceptujem druhych, ne? spat k teme, na tvojom mieste by som sa snazil si zacat s niekym koho uz ako tak poznam, ci kolega, spoluziak, neviem i robis nejake kruzky alebo nieco, proste clovek ktoreho stretavas castejsie. ak taky je, skus ho zavolat mozno na kavicku ci dve a naznacit mu o o ti ide a o co ti nejde, podla reakie hned uvidis. isto nehladaj nikoho na diskach, to su podla mna taky jednorazovy zasuvaci, co slubuju hory-doly. myslim si ze casto este aj vztahy maju. teda kratke zhrnutie, najdi si dlhodobeho (to samozrejme nemozes vediet i bude uz predom ale premyslat v tom smere) exkluzivneho milenca (teda ze spis len s nim) a v mojich ociach stetka isto nebudes :)
pokial pocas analyzy svojich predchadzajucich uletov pravidelne po veceroch zvracaju svoje svedomie do hajzlovej misy... tak este to nemusi by az tak beznadejne :-)
zasa s takého kamarátstva môže vzniknúť vzťah,aby si na tom nebola potom ešte horšie :D ,neviem čo chceš jednorázovky,aby ti ľudia povedali nie,nebudeš ku.va?,neviem ja nie som rozhodne taký typ,ale nikoho neodsudzujem ,nakoniec aj tak spravíš čo chceš ty:)