Nechcem vzťah, ale chýba mi sex

Príspevok v téme: Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
couzsomnou

chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?

gamm

hm, neviem ci sa autorka temy smeje, je to jej vec, ale vyzera ze sa prisla seriozne spytat na nieco co ju momentalne zaujima. ma asi nejake obavy, nie si ista ci je to dobry napad, je to pre nu zrejme nove, potrebuje to prediskutovat. tak na mna posobi. ci sa smeju ine zeny to neviem, ale je to ich vec.
kazdopadne skoro na akukolvek temu sa da diskutovat aj seriozne, zaujimavo, bez potreby moralizovat, zhadzovat, a pouzivat invektiva. zalezi len na tom aki ludia sa zidu ;-)

Prezyvka055

Slobodna :D toto mi vysvetli, co s tym ma spolocne moja napriklad moja partnerka? To ze niektorej poviem ze nech ide do toho, kebyze moja partnerka nie je moja partnerka ale poznal by som ju ako kamaratku a nebol by medzi nami vztah tak jej poviem to iste ak by mala podobnu otazku. Tak nerozumiem tej poznamke ze:

"Ono je to všetko super, ok, kým sa nejedná o vašu partnerku však? :) lebo na moje mi nikto siahnuť nemôže..."

5.5 elsa

Slobodna sú to nezodpovedné prasce a žena sa musí dobre zaistiť,lebo ona bude v problémoch nie ten muž.....

stryco.

preco by niekto mal byt ubohy, uslintany, nadrzane prasa len preto, ze mu chyba nieco tak prirodzene a ludske ako je sex a veci s tym suvisiace? je mi jasne, ze nie kazda pozitivna reakcia v tejto teme od zeny je myslena vazne a ze si len niektore robia srandu a mozno to ani nie su zeny len nejaky skaredy tucny chlpaty chlap. :D caste striedanie sex. partnerov mi tiez pride cudne, taku zenu by som nechcel, ale co je zle mat stalu sex. partnerku, s ktorou sa proste stykam predovsetkym za ucelom sexu (a mozno nie len kvoli tomu) a nemame spolu to, comu sa dnes hovori vztah?

Slobodna

chlapi sú fakt úbohé zvieratká ovládané najnižšími pudmi :)
Myslím, že aj zakladateľka témy sa na vás tak z chuti rehoce ako aj ja :)

Ja viem havino - kroch,kroch :)
vodu kážete ale vínko by ste si vypili radi :)
Ono je to všetko super, ok, kým sa nejedná o vašu partnerku však? :) lebo na moje mi nikto siahnuť nemôže...