chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?
Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
No tak aj napriklad ako sestru ci neter si ju mozete predstavit :)
buzola :)to už je iné nie?:),aj keď ono si tá dcéra nájde aj tak svoju cestu, ak chce to máš tak,ale určite že tam už by sa pozerali inak to je jasné:)
Jasné, že by mi to ako otcovi vadilo...ale tak je to naozaj jej vec.
Ono záleží aj od toho, ako je človek vychovávaný...
Neviem ti odpovedať, pretože nemám dospelú dcéru ale dával by som na ňu väčší pozor no nemám žiadne právo jej zasahovať do života...
*taki
Pani Delete, Gamm, Doubledog, Stryco, Prezyvka, ked ste uz taky liberalny a sex bez zavazkov beriete ako nieco co je len ludska potreba, tak mam na vas otazku. Akoby ste brali ak by ste mali dceru vo veku napr. 25 rokov, ktora by nemala ziaden vztah, len by sa trebars raz za dva tyzdne vyspala s inym muzom. Proste stretne sa, sexualne to medzi nimi zaiskrilo a vyspia sa spolu. Ak by ste to o svojej dcere vedeli, ze po vztahu nebazi len chce sex s nie jednym, ale aj s inymi muzmi, ako by ste sa nato divali teraz? Ide o vasu dceru. Tak teraz budte mudry. Len mi nepiste, ze je dospela a je to jej vec ako zije. Toto vam nezozeriem. Je to vasa krv, plod vasho semena, takze mate ju radi, je vasa, vase dieta. Tiez by ste sa nato divali "ved o nic nejde" ?
Tak ja som autorku tejto temy citala aj vo vedlajsom prispevku a to dievca nie je vymlete. Ma celkom sympaticke nazory myslienky (teraz este stale pisem o vedlajsom prispevku kde reagovala pisala)) ). No ak by som ja bola na jej mieste a tak velmi odmietala vztah ako ona...tak uz by som volila 1 staleho sexualneho partnera aj ked je tam casom vysoke riziko naviazania sa, priputania..
Tak preto v zaciatku temy jej radila ine..co ona nechce, nestaci jej to)
Pekný príspevok strýco ale zakladateľke nešlo o jedného sexuálneho partnera. Ja si myslím, že aj FWB je vzťah len zbavený zodpovednosti a sex je intímna záležitosť, pri ktorej si vždy min. jeden nárokuje výhradné právo na toho druhého.
Slobodna hm,to už sa im nepáči,ale zasúvať to áno,je taký istý tiež to robí tak čo zrazu taký nezáujem?keď aj on je taký,hlavne ide o to že muži sú veľmi nezodpovední,robia si čo chcú a potom utečú a žena ak sa nepostará tak zostane v dobrých sr.čkách to je jediný rozdiel,ktorý vadí každej žene:)preto musí urobiť opatrenia aj bez vedomia muža :D
slobodna je som nikoho nezhodil. aspon som si toho neni vedomy, ale ak sa tak stalo, tak sa ospravedlnujem. a nemyslim si, ze sa ludia od zvierat az tak velmi odlisuju. pudy su prirodzena vec, preco by som ich mal automaticky potlacat, ked to nikomu neublizuje. ked to clovek robi s rozumom a nespi kazdu chvilu s niekym inym, tak preco nie. ja som pisal, ze FWB je podla mna v pohode a zo sexualneho hladiska je to vlastne totozne so vztahom. jeden staly partner, akurat, ze len sexualny a nie "vztahovy". nehovoriac o tom, ze to v niektorych pripadoch moze prerast aj do klasickeho vztahu. urcite sa to uz nejedenkrat stalo.