chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?
Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
delete ako to bolo? Nerieš :)
doubledog, hovorila som o ženách (zakladateľke) nie o prasatách :)
chcela by som elsa vidieť, ktorý chlap by chcel takúto babu za partnerku. Tak možno zo začiatku by sa cítil ako macho, že takú sexuchtivú má ale po čase neviem či by sa mu to páčilo ak by si to rozdávala s každým a už len to pomyslenie, že v nej asi boli úplne všetci je priam úchvatné :)
strýco a preto sa človek odlišuje od zvieratiek, lebo dokáže svoje potreby ovládať, teda niektorí :) a nepodlieha živočíšnym pudom na každom rohu.
hlavne ak sa chce s niekym zahrávať,aby to mala aj pod kontrolou všetko! a pozor lebo častým stretávaním sa vytvára vzťah a nemyslím si že dotyčný bude mať záujem o ženu do budúcna, ktorá sa mu ponúkla na sex aj keď on s tým súhlasil:)no to nech si rozmyslí,ak by išlo o jednorazovú záležitosť,ale už bude chcieť aj niečo viac:) takže nech si dobre rozmyslí čo robí,neexistuje žiaden muž,ktorý nebude chcieť ten sex,tak nech si dobre rozmyslí čo robí.
Hej strýco, lebo ty tiež rešpektuješ opačný názor bez zhadzovania :)
Jasné gamm pohoda, aspoň som sa dobre zabavila.
Pozri, veď tí, čo majú skutočne záujem, nech tu nechajú zakladateľke na seba kontakt a riešia si to niekde mimo a neobťažujú s tým iných.
sex patri k zivotu, je to ludske. neviem preco by sa niekto mal za svoje potreby hanbit. kazdy je iny, treba sa len respektovat. ale priznavam, transku by som nechcel. :)
slobodna to je taky problem respektovat nazor druhych ludi bez toho aby si sa ich snazila zhodit?
slobodna vyzera to tak ze do toho zahrnas aj mna. nuz za seba mozem kludne napisat ze som ju tu nejak nebalil. proste diskutujem tak ako o inych temach.
ale ved pohoda :-) netreba to tu tak prezivat. hlavne taketo temy. chodia sem ludia aj s vaznejsimi problemami
To je fakt stryco ak plánuješ sa na nich len pozerať :)