chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?
Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
Ja som to aj chcel, aj dvakrát skúsil len sa to okamžite premenilo na lásku lebo nič iné tak rýchlo vzťah nerozvinie ako dobrý sex. Povedal by som že to je skratka priamo ku srdcu :)
co ja viem, ja som chlap, zdravy, aktivny, ale nezavazny sex by som nikdy nechcel :) len moj nazor a zivot. do vasej statistiky.
neviazaný sex je neviazaný sex,ale v tom prípade od toho nečakaj viac,tak si vyber čo chceš....
k tvojej hlavnej otazke: je to individualne, zalezi na akeho chlapa natrafis.
a co sa tyka toho ci ti to ublizi alebo nie to zalezi dost na tebe. cize aky si typ povahy, ake mas od toho celeho ocakavania (napriklad ked budes v kutiku duse cakat ze vsak mozno z toho bude aj viac), a urcite aj ci si klames alebo naopak sama sebe dobre rozumies. ale podla mna vo vseobecnosti taketo nezavezne sexovanie ma vyhody aj nevyhody priblizne rovnake ako aj hoci ktore ine aktivity ktore su v podstate spojene s nejakym riskovanim a obsahuju vela neznameho. cize inymi slovami ak mas staleho partnera, poznas ho, jemu na tebe zalezi, spaja vas viac nez sex, tak aj ten sex moze byt uspokojivejsi, bezpecnejsi, mas vacsiu zaruku ze dosiahnes uspokojenie lebo asi si s nim okrem ineho aj preto lebo si rozumiete aj po stranke sexualnej a jednemu na druhom zalezi. tak isto pocity po sexe su ine, "bezpecnejsie", "znamejsie" a spojene s laskou. a aj ked sa nieco nepodari tak to inak vnimas a nie je to taka hroza. naopak sex s menej znamym nemusi byt uspokojivy, jemu na tvojom uspokojeni nemusi zalezat, staci ze sa vystrieka a jemu dobre. mozes sa citit taka necista, pouzita, prazda ako naznacuje delete. ovsem na druhej strane nemusi to tak byt. mozes zazit zaujimave skusenosti, nove zazitky, svojim sposobom take male dobrodruzstvo.
cize by som povedal tak ze takyto sex prinasa iste rizika ktorych nasledky mozu byt neprijemnejsie nez so stalym partnerom ale na druhej strane moze to priniest aj zaujimave a "dobrodruznejsie" zazitky. ale ako to nakoniec dopadne to proste zalezi ....od vselicoho
podľa mňa sa tu baby zabávajú na chlapoch akí sú úbohí a uslintaní, že stačí aby žena napísala, že chce sex a hneď sa všetci hlásia.
Ale keby prišlo k lámaniu chleba tak zdrhajú - veľa žien takto dráždi mužov a veľa z nich na to už aj škaredo doplatila. Lebo mužovi už potom tak jednoducho stopku nedáš.
hhhhj nemas ziadnu istotu, jhako v niom v zivote, asi dat len na intuiciu a dufat v to :).
a slobodna, ved asi sama nevie co chce, chce sex ale nechce aby bola povazovana za ku*vicku a nato si potrebuje najst aj vhodneho chalana, asi to nevie ako ma spravit.
couzsomnou skoda ze niesi dakde na blizku by sme si mohli vzajomne vypomoct so situaciou. vztah uz par rokov nemam, od vtedy som s nikoym nespal, vztah vobec nechcem, ale zato mi velmi chybaju tie intimne chvile..
ak sa jedná čisto o sex tak to bude len ten zasúvač:D
nie, nie, nechcem žiadneho opitého diskotékového zasúvača :D
Lebo ja to myslim vazne a chyba mi to. Take obcasne stretnutia za ucelom laskania a sexu by som brala.
vsetci odporucaju kamarata, nieco dlhodobejsie .... ale kde je zarucene ze on neda kazdu, resp. nerobi sobotne jednroazovky?
mam pocit, ze toto je iba alibisticke tvrdenie, aby si sa citila lepsie.