chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?
Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
,,kamarátstvo s výhodami,,
nič v zlom ale nepríde vám to trošku zvláštne slovné spojenie? Alebo som divný len ja:D
Jasné, že nebudeš súložiť s niekým, kto ti nevyhovuje po tých stránkach, ktoré si uviedla ale. Ak chceš len uspokojiť biologické potreby tak to bude veľmi prázdny pocit, na ktorý si budeš musieť zvyknúť. Ak vznikne nejaký cit tak to môže ublížiť ako tebe tak aj partnerovi...
Neublíž zbytočne nikomu ale hlavne sebe samej by si nemala :)
...len rada
Diskusiu som necitala, cize pisem len ohladom prveho prispevku:
Z cisto praktickeho hladiska si nemyslim, ze uplne vyriesis problem, ak sa sem tam s niekym vyspis. Ono ten sex dost pravdepodobne za vela stat nebude, na prvy raz, s niekym koho nepoznas v tej oblasti a kto nepozna teba, plus riskujes aj choroby, ak ta podobna tuzba chyti viac razy mesacne. Skor by si mohla najst niekoho, kto ti je sympaticky a s kym si rozumies a nevolat to hned vztah. Jednoducho skusit a mozno casom z toho aj bude vztah. A mozno nie.
A este dalsia vec-moze ti byt jedno, kto si o tom co mysli, nemusis to nikomu hovorit a ludia nikdy nebudu spokojni. Pre niektorych je kurva uz zena, co mala viac ako jedneho.
couzsomnou, suhlasim velmi s poslednou vetou sejla 17:56 - A ak by ta kvoli niecomu takemu buduci partner okaslal, tak taky chlap aj tak nestoji za to.
Aj podla mna. Ked si raz skvela, si skvela - pre jedneho ano, pre ineho nie :/
Na Slovensku su asi len 4 vacsie mesta, inde sa fakt vsetci poznaju :))
Nechciet vztah, ked ti chyba sex, sa neda. Skor nechces vazny vztah. Co viem, opatrne baby mavaju aj 2-3 "partnerov" na sex, o ktorych vedia, ze su zdravi a pocas vztahu s nimi spravidla nemaju inu. A uzivaju si s nimi sex, ked to na ne pride (niekedy ich vystriedaju aj vsetkych za den). Mnohi muzi sme slobodomyselni a nezavidime ani druhemu, ak mame osobne dostatok a vztah je len o sexe (napriklad kvoli vekovemu alebo inemu rozdielu)... hoci ziarlit vieme tiez :)
ad delete 17:25: ten prazdny pocit sa dostavi u kazdeho rozne - u niekoho rychlo, poznam aj pripad, ked to trvalo cez 10 rokov (!) Ked do toho clovek ide, neveri, ze bude prazdno. Veri, ze bude lepsie, ze to bude skvele, ze si uzije, uspokoji potrebu... Hovoril som o tom po rozchode mojej byvalej, neverila a ked sme sa po par rokoch raz zasa na tuto temu bavili, potvrdila tiez, ze je to tak.
slobodná - momentálne to zvažujem ako najvhodnejšie možné riešenie.
Tak prečo potom odmietaš kamarátstvo s výhodami? Veci zvažuješ, nie si impulzívny typ. Na sex bez záväzkov by si podľa mňa mala byť impulzívna.
Slobodná :
Viem čo chcem. Ale väčšinou predtým, než niečo urobím, si to celé veľmi dobre premyslím. Nejdem si bezhlavo za svojím, spýtam sa iných, na ich názor, potom to zase prehodnotím, porovnám, či sa to stále zhoduje s mojím prvotným zmýšľaním, lebo len tak sa presvedčím, či som pevne rozhodnutá urobiť to či ono. A myslím si, že práve takto jedná inteligentný človek. Alebo čudný, ako tvrdíš ty.
A cit priznávam preto, lebo by som do postele nešla s niekým, kto by mi bol nesympatický a bol by hlúpy. A keď ti je niekto sympatický a na tvojej inteligenčnej úrovni, tak automaticky sa nejaký cit zrodí.
couzsomnou tak je to tvoj život ak ti to vyhovuje jednorázovky ,neviem je to tvoja vec......
Si čudná, pretože podľa mňa nevieš čo chceš. Na jednej strane chceš niečo, no na druhej strane potrebuješ názory iných a nakoniec aj priznávaš, že ani nejaký cit by nebol k zahodeniu. Podľa mňa si v prvom rade ujasni, čo vlastne chceš. Každý dospelý, normálny človek keď niečo chce, tak si to zváži sám v sebe a urobí to. Nepýta si dovolenie od iných :)
neviem, ci je toto forum vhodne na takyto prieskum, nemas tu klasicku vzorku nahodnych ludi, co tak sledujem, chodi sem dost vela konzervativnych a poboznych ludi.
Ak mozem napisat svoj nazor, tak kasli na to, co si kto o tebe mysli. Ludia, ktori robia veci len aby sa zavdacili druhym vacsinou aj tak skoncia najhorsie, nehovoriac o tom, ze je to tvoja sukromna vec na ktoru mas pravo mat vlastny nazor. Inak taketo vztahy sa praktizovali uz aj za nasich babiek a ludia maju cisto sexualne 'vztahy' dodnes, len sa snazia byt ohladom toho diskretni. A ak by ta kvoli niecomu takemu buduci partner okaslal, tak taky chlap podla mna aj tak nestoji za to.
niektore tie komentare podomnou su strasne..
kludne si podla mna najdi kamosa a robte to spolu.. mozno co ty vies zistis, ze je fajn a bude z toho nieco aj o par rokov, ked prestanes ma averziu voci vztahom.
nazory a pohlady nato su rozne.. hmm neviem ci je dobre sa riadit tym, co si o tom ludia myslia, lebo raz sa stretnes s hentakym nazorom a raz s druhym a jednoducho nikdy vsetkym nevyhovies..
rob veci podla vlastneho presvedcenia.
kazdy ma nejake potreby.. a jednoducho ked vies, ze ti uz nesposobuje dobre, ze nie su uspokojene ( dajme tomu, ze nato nevies prestat mysliet),, tak ich proste uspokoj. a co,, ked to tak citis, tak co ti ma kto do toho hovorit... samozrejme ked ich uspokojis, nenechaj sa snimi popadnut a nech sa nestanu tvojou prioritou.. proste to maj pod kontrolou a hlavne rob to, co ta robi stastnou:)
ak tym neobmedzujes a nikoho neobtazujes ( nesexujes na ulici, nebalis zadanych) .. tak ti nema kto co do toho hovorit .. a ked ta niekto nazve kurvou, tak to ignoruj.