Nechcem vzťah, ale chýba mi sex

Príspevok v téme: Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
couzsomnou

chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?

stryco.

oprava: ak to bude jednorazovka, tak tam to riziko je celkom slusne. preto je lepsia volba FWB. a naozaj, dobre si to premysli aby si potom nelutovala. :)

klokan

ojojoj moja ver tomu ze sa o takych veciach bavime s kamosmi :D
jasnacka ze ano, ak by som mal ja taku skusenost a nemal by som k tebe ziadne city cize len cisto sex tak by som sa pochvalil ze si mi dala zadara a lahko. Ver ze na baby ktore lahko a rychlo davaju mame svoje nazory.
ak nechces prist o svoju kvazi dobru povest tak mas vibratory roznych tvarov a velkosti ak ti ide len o to aby sa mala dobre tvoja vagina. Urobis si to ako chces ty, mas to kedy chces ty a aj velkost aku chces ty :D No pokial ti ruka uz nestaci tak jedine ten vibrator. Tam ti nehrozi riziko ze otehotnies alebo sa nakazis nejakym pohlavnym svinstvom.
inac ak by si si aj nasla kamosa len na sex tak vedz ze casom sa on pochvali kamosom ze sa s tebou stretava len za ucelom sexu tomu ver. Chlap v sebe taku vec neudrzi dlho. Proste bude sa chvalit ze mu dava zena zadara a necaka zato ziadne darceky, vylety, kozmetiku, sperky atd. Proste pride si, pichne si a dovidenia. Ktory by sa tym nechvalil.

Delete

doubledog ti dobre píše.

Tiež si myslím, že by si si nemala vyberať partnerov vo svojom najbližšom okolí. Ako sú ,,muži,, a muži. Niekto nepovie aj keby bol plánovaný teroristický útok a niekto hneď volá políciu keď niečo buchne :)

Rozhoduj sa podľa toho, ako sa cítiš. Skús a uvidíš...potom napíš či je to fajn alebo nie.

Myslím si, že tvoja očakávania to aj tak nenaplní.

stryco.

\"Viem, že muži si také veci medzi sebou povedia...ako by to vnímali jeho kamoši? Trošku by som sa obávala toho, že by mali tiež nejaké očakávania, alebo návrhy, keby vedeli, že to bolo len tak.\" - toto je individualne. takze takto sa to neda brat.

ak by si mala casto ineho muza v posteli, ja by som to bral negativne. ak chces, chod radsej cestou FWB, mas jedneho partnera, s ktorym ak si budete rozumiet, tak to mas fajn. jednorazovky su podla mna o nicom, a asi hlavne pre zenu, z mnohych dovodov. ale to je len moj subjektivny nazor. mna osobne jednorazove zalezitosti vobec nelakaju. podla mna su tvoje potreby prirodzene, normalne, je len na tebe ako to spracujes, ako to vyriesis. len treba na druhej strane zachovat aj zdravy rozum. len zo zvedavosti, kolko mas rokov?

doubledog

k tej situacii, co opisujes:

ano, to je dost mozne, ze by aj jeho kamosi mali iste ocakavania a navrhy.
pre teba by to asi nebolo uplne najlepsie riesit to takto.

stryco.

"Len mi nepiste, ze je dospela a je to jej vec ako zije. Toto vam nezozeriem. Je to vasa krv, plod vasho semena, takze mate ju radi, je vasa, vase dieta. Tiez by ste sa nato divali "ved o nic nejde" ?" - "plod mojho semena" coze? :D tak za mna, rozhodne to beriem tak ako to ty nezozeries, ze je dospela. presne ako pises, je to moja dcera a mam ju rad, tak to znamena, ze ju respektujem taku aka je. a ja nie som vyznavacom casteho striedania partnerov. uz som to tu pisal niekolkokrat, FWB u mna ano, caste striedanie, tj. aj "raz za dva tyzdne vyspala s inym muzom", hlavne dlhodobe rozhodne nie. ale kazdy nech si robi ako uzna za vhodne. a spravanie dospelej mladej zeny neovplivnis, mas smolu, zariadi si to aj tak podla seba. najskor sa o tom ani nedozvies. na zaver len dodam, ze sa za liberala nepovazujem.

5.5 elsa

buzola,asi tak o dcéru sa treba poriadne postarať a žena sa má tiež o seba dobre postarať,lebo muž to neurobí sú nezodpovední o tom nie je pochýb.....,,farmaceutický a lekársky trh ryžuje :),ale na druhej strane my sme spokojné nie :D,že o sebe rozhodujeme my ženy:)posledné slovo tu má žena,koľko mužovi dovolíš toľko si dovolí,aj keď v niektorých prípadoch to nie je tak.

couzsomnou

:D trošku som sa pobavila...nie, nie som žiadna transka..len tak na ubezpečenie. Ani zakomplexovaná.

A vidím, že koľko ľudí, toľko chutí...vlastne som to aj čakala, chcela som však konkrétne názory ľudí, už zo spomínaného dôvodu. Polka ľudí to tu začala moralizovať, áno hlavne ženy, ktorých som sa ani nič nepýtala(samozrejme, sloboda prejavu, tak to rešpektujem:D)Neviem prečo by som mala v sebe potláčať pudy, ktoré mi boli ako človeku dané.Už vidím ako ma teraz začnete chytať za slovíčka...preto ešte radšej zdôrazním, že nie, nerozdávam sa na každom kroku ani nechodím vyzývavo oblečená ani na tie svoje chúťky nikoho neupozorňujem.

Ani netvrdím, že to chcem robiť pravidelne a do konca života. Jednoducho, napadlo ma to, potrebujem dostať zo seba energiu von, mám na to chuť... a je pravda, že neviem ako by som sa potom cítila, ako tu už niekto spomínal, záleží od okolností a od toho aký by ten človek bol.

Dajmetomu, že by som mala sex s niekým, koho poznám, zároveň poznám aj jeho kamarátov. Viem, že muži si také veci medzi sebou povedia...ako by to vnímali jeho kamoši? Trošku by som sa obávala toho, že by mali tiež nejaké očakávania, alebo návrhy, keby vedeli, že to bolo len tak. A zase, aj u mňa platí, odtiaľ-potiaľ.

a slobodná - tuším, že som už povedala, že zvažujem aj formu kamarátstva s výhodami, tak keď už sa tu zapájaš, aspoň čítaj poriadne.