Nechcem vzťah, ale chýba mi sex

Príspevok v téme: Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
couzsomnou

chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?

Delete

Veď nech to raz skúsi... kto nezažil tak nevie...Je to jej život a jej zodpovednosť.

Skúsi a uvidí. Nič iné jej nemôžem poradiť. A áno...budú ťa považovať za štetku...presne tak ako sa už smejú panicom a pannám.

Je to len o ľuďoch a tí sú strašne podaktorí dementní. Najhorší živočíšny druh na Zemi.

5.5 elsa

kolkan mám s teba dosť to si si chcel frajerku poistiť,aby ťa nepodviedla?:D:D:D:D ona na to tiež pristúpila a čo si si kúpil ty?tiež niečo? no ja neviem tak veľkosť je určite dôležitá :D:D:D:D na tom sa zasmejeme zasa my ženy :)keď je dobrá partia tak sa vždy dá zabaviť,aj mne sa kamarátka pochváli že má na hovno muža v posteli a chcela by niečo poriadne tak si aj našla milenca dalo sa to čakať tak to vyzerá no :)len ja som mu to nemohla povedať aj my ženy držíme spolu :D

skorosenior

Len chlapci hovoria o svojich sexuálnych dobrodružstvách, skutoční chlapi nikdy. Žiaľ pre couzsomnou pre skutočného chlapa si zatiaľ primladá a nezrelá. Takže radšej počítaj že okolie tvojho nabijáka to bude prepierať.

klokan

elsa ked nie o autach, pc, praci tak o babach a na sto sposobov o babach sa da bavit :D Vzdy je ocom ak mas spravnu partiu.

klokan

elsa ved nato su vyrabane nie? :D
maju ich v ponuke od vymyslu sveta tak nech zajde do sexshopu do ineho mesta ak nechce byt niekym nahodou pristihnuta ze vchadza do takeho obchodu a nebude sa ani hanbit kedze bude z ineho mesta. Kopa ludi to tak robi. Mohla by aj cez eshop ale tam je riziko ze na webe to inak vyzera ako v skutocnosti ani velksot jej nemusi sadnut. Ak byva niekde v Poprade tak nech ide do Ruzomberka kupovat. Vibrosa bude mat poruke kedy sa jej bude chciet. Ja som tiez frajerke kupoval ked som siel na sluzobku do zahranicia :D Sli sme do ineho mesta a tam sme si sebavedomo nakupovali. Predavaca sme sa pytali co sme chceli vediet bez ostudy lebo vsak len raz ho vidim a baj baj.

5.5 elsa

klokan ja mám pocit že vy muži sa stále potrebujete vychvaľovať,ale aj tým čo nie je pravda,čo z toho máte?pochopila by som že pár x sa zasmejete,ale stále?na tom istom?to ma zaujíma čo vám je ešte smiešne keď už ste sa zasmiali,ak ho má muž malý a poviem to kamarátke tak sa z chuti zasmejeme,ale viac už o tom nedebatujeme.......

couzsomnou

stryco. - 22 mám.
- práve preto tu o tom diskutujem, aby som si to dobre premyslela a neurobila nejakú blbosť.

5.5 elsa

couzsomnou radšej buď chvíľu sama a rozmysli si čo chceš,toto zahrávanie sa nedopadne dobre aj keby ti niečo dával zasa budeš ako platená šte.ka .....