chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?
Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
elsa, to, ze mam jedneho partnera neznamena, ze mam 18 rokov, akurat si narozdiel od 90% ludi na tomto fore viem udrzat jeden dlhodoby vztah dlhe roky.
slobodna, nemam pocit, ze chce sukat kade tade, nikde sa tak nevyjadrila, preto nerozumiem tym urazkam.
doubledog..no v mojom prípade to tak nie je. Veľmi ťažko som sa rozchádzala so svojím bývalým a ešte nie som v stave, kedy by som vedela tomu druhému ponúknuť plnohodnotný vzťah. Nebolo by to fér...
viem, že ak by som niekoho mala, ešte stále by som mala meno svojho bývalého na jazyku. To je jedno v akom kontexte, hoc by som naňho nadávala..stále by tam bol. Keď budem mať vzťah, chcem ísť do ňho s čistou hlavou a nemať žiadne pocity voči človeku, s ktorým som bola predtým. Ani lásku, ani nenávisť...
salalalala a ty si chlap, ze sa vyjadrujes? Lebo otazka nebola smerovana ani na teba. Sa mi paci ako by chcela princeznicka sukat kade tade ale ak ju niekto oznacuje za slapku to sa jej uz nepaci :) Ale urobila, normalnu zenu ani nenapadne nad tym uvazovat. Komplikovany vztah mas za sebou .... chapem nezniesol, ze si ho podvadzala :)
nie je to v pohode,u mňa určite nie,ale ja nemôžem kázať vydatej žene čo má robiť a ako sa má správať,to je jej život nie môj ,je dospelá sama za seba zodpovedná,a čo spravíš ty o tom rozhoduješ sama ak ti chýba nejaké dobrodružstvo a problémy k tomu,,radšej by si mala byť chvíľu sama a potom si nájsť niekoho iného,ale čo spravíš je na tebe,ja ti len hovorím zbytočne sa nezahrávaj aby sa ti to nevypomstilo .......
Nechapem, co maju elsa a slobodna za problem, ze tu slecnu oznacuju tak ako oznacuju. Ja som vzivote mala len jedneho sexualneho partnera a dufam, ze to tak aj ostane, ale to neznamena, ze mam potrebu robit z ostatnych zien slapky. Ved este nic neurobila, len sa pyta, uvazuje. A keby sa dlhodobo stretavala s jednym, tak na tom nevidim nic zle, predsa uz na zaciatku napisala, ze nema zaujem o nejake jednorazovky z diskoteky. Ak mate taky hrozny psychicky problem s touto temou, tak ju jednoducho zavrite a nevyjadrujte sa ku nej, aj tak nebola otazka smerovana na vas.
stryco. - asi máš pravdu.
elsa...to že tvoja kamoška podvádza svojho frajera s milencom, to je úplne v pohode.
Ja keď sa na fóre pýtam na názor, už si koledujem o problém a som "frajerka" ... pritom som ešte nič neurobila.
wow...
tak ma este napadlo. lebo som to mozno tak nejak prehliadol, ci som tomu nevenoval pozornost. ale ak si sa rozisla len nedavno, tak neviem, ci je celkom dobry napad vobec nieco riesit a tym padom sa tak trochu priklanam k nazorom tohto typu "skús byť na chvíľku sama" prave z dodvodu, ktory aj ty sama pises "Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať" - to je velmi dolezita vec. ak budes nejaky cas bez sexu, tak si myslim, ze to prezijes. ak v tom budes mat jasno, budes mat v hlave poriadok, urob tak, ako myslis, ze je spravne.
z týchto sprostých srandičiek väčšinou vznikajú veľké problémy,keď je taká frajerka nech si potom aj znáša aj následky.......